Skoro nikako, nemoguća misija, toliko zakomplikovano da bolje dići ruke.Ne znam kako ces sada znati da li je iz bonus ili osnovnog - osim ako si siguran da nije bilo preklapanja (da nisi istrosio bonus), pa onda po tome da li je unutar ili van MTSa.
Prikaz na portalu nije isto formatiran kao i Excel fajl koji daju. Istina, ovo je možda bilo u vreme kada je postojao Telekom Račun, a ne Moj MTS, ali siguran sam da sam u Excel-u imao dve kolone, dok je možda portal i tada prikazivao jednu. Ne tvrdim. Davno beše. Ali tada je sve bilo jasno.Inace, od kad gledam na portalu, nije bilo moguce drugacije na KTu, ali ti duze imas KT od mene![]()
788 više ne postoji. Inače, sa KT može besplatno da se dobije kol-centar 789 izborom opcija 2, 1, 3.
I meni danas! Posle samo 21 dan. Niko me nije zvao da me obavesti. Ni SMS. A slali su SMS da radi FD kad nije radilo. Nigde logike.Proradila FD posle vecnosti,samo jos da mi uplate kredit za oktobar.![]()
Ostajem iza svoje tvrdnje i listing i stanje kredita govore u prilog. Ako izaberes opciju promene tarife sa KT broja - razgovor je besplatan i nema onog pitanja za naplatu.naplacuju .. ;-) sad zvao da mi se aktivira usluga ponovo FD.. posto sam izvrsio elektronsku dopunu .. i kad dodjes do te opcije 3 i na kraju ti kaze da ce razgovor biti naplacen -))
owime
Како беше следеће: знамо да припејд картица са неким кредитом може да пређе на постпејд и да тај кредит служи за авансно плаћање. Питање је да ли таква картица може да пређе на постпејд без уговорне обавезе нпр. 1 дан, а затим да се направи нови уговор на КТ, уз наравно важећи аванс?
Sent from my B1-730HD using Tapatalk
Ali vidi se da je sledeća sesija počela nekoliko sekundi kasnije. Hoćeš da kažeš da sam istovremeno imaš 6 otvorenih sesija? A zašto toliko?
Mislio sam da je nekad ranije pisalo u KB. Mada mi nije jasno zašto kada sam na mob. netu u listingu za taj period imam jaaako puno novih sesija, skoro na svaki minut nova, i sve traju dugo, ako je to zaista trajanje? Onako pitam, samo se komplikuje prikaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari