Ti barem sve znas oko toga,ja tako steko utisak.

Ja uzeo skoro KT500 sa 50% i reko ajde 27 da promenim tarifu,da ne cekam zadnji dan 31.Kaze on to je to,od 1 septembra bice KT 1000.Medjutim danas leglo samo 500 nije 1000,i sad da zovem opet ili da idem u poslovnicu,isto mi dodje kad promena ide od prvog sledeceg meseca. :-devil-:
Ali sam usput pitao ako na primer 15 septebra osetim potrebu za drugim paketom na primer,kaze nema problema,ali moram da odem u poslovnicu zbog zamene kartice i to kosta 52 dinara,i tarifa krece od 1 u sledecem mesecu.Nesto mi se cini da se to ranije nije placalo,mada ja obicno sa pocetnog kt povecam i ne vracam vise.Jesam jednom sa price na vecu tarifu i vratio na manju tarifu i nisu napaltili ,ali bilo ima dve godine skoro.U principu ne menjam non-stop tarife.
Ono skoro prebacio sa postpejda na pripejd,reko da dopunim ED da radi FD,ali reko da probam FD pa ako nece idem a uradim ED.Ono radi ja rekoh super,3 meseca sam miran,ono danas da prebacim oces paja,broju nije omogucena FD.Pozovem cc objasnim,kazu nije bilo prometa na kartici,ja kazem radilo pocetkom avgusta,kaze ona sto je proslo proslo je,sad mora elektroska dopuna.

Nesto imam utisak moze i ovako a i onako.