Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

Nisam placao nikakvih 800 din,vec sam placao KT 1000 500 din,i imao za mts brdo minuta.A prebacivao sam 2-3 puta mesecno na pripejd i imao vise neta.Po potrebi se uklapao.Ne vidim razloga da sam placao 699 za samo 5gb neta,kad za manje pare isto neta i jos minute za razgovor imao.

Zato sto je jeftinije. 5gb na mobilni net S kosta 450din (uz UO na 12/24m koji svakako moras da imas ako hoces 50% popusta na KT), dok ti za 4gb placas 410din i imas ogranicenje od 8 dana da potrosis 1gb.

Kojih 20GB za 300 din? :D

Mislio sam na promociju "BESPLATNO", ali se tu dobija 100k ne 1000000 tako da nista od tih "20ak GB za 200-300din"

Ove promocije za drustvene mreze ne vaze u kontroli troskova? Jel uspelo nekome da aktivira to na kontroli troskova?

Ma nista vise pametno ne vazi za KT, samo prijatelje imamo sada ;)

Isticao mi je ugovor za KT 1.5.2016. i 28.04.2016. sam produžio još 12 meseci, sad mi stiže račun sa 100% zaduženjem. Verovatno su mislili da neću produžavati, pa poslednji mesec naplatili u fulu.

EDIT: Jesi siguran da nije 30.4. istekao a ne 1.5.??

Poslednja izmena:
Nemam sada taj ugovor, barem ne znam gde je, ali sam poprilično siguran da je 1.5., a da je 30.4., to bi bila razlika? jer je svakako produžen pre isteka.

Edit

evo ima u aneksu da je zaključen prvi put 29.04.2013., u međuvremenu produžavan i mislim da je pisalo na onom kolaču na mojmts 1.5.

Poslednja izmena:
Jeste razlika, jer ako je bio do 30.4. ti si zadnjeg meseca produzio ugovor. Onda nova UO pocinje za KT tek sledeceg meseca (maja), a posto je ugovor poceo proslog aprila, ne vazi ovog aprila. To moze da se sredi, ali da se zali.
Takodje, mozda je i u pitanju sto za KT sada mnogo toga moraju rucno da rade, mozda i nije produzen ugovor aprila tehnicki :D (opet, zali se, sredi se to)

Ako ti je do 1.5. onda vec nije logicno nista. Pogledaj na portalu pod Pregled Placanja, pa nadji racun za prosli aprili znaces.

Ako si planirao da produzis,trebao si 1.4 da produzis ili pre 29.4 .
Ja uvek pre isteka produzavao i nikad mi nije doslo 100% zaduzenja.I nikad mi nije jasno to bilo 100% zaduzenja,ali ajde :D

U petak podneo prigovor za FD (preko cc),i jos nisu ukljucili,dal da zivkam,idem aman oduzi se :D

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Svakako je pre 29. i pre 1., jer je produžen 28.

već sam uložio žalbu preko elektronske pošte

ja se za FD nisam žalio, proradila je sama par dana nakon uplate ED.

Ja necu imati za probu tokom maja da li ona dva broja sa pocetka marta moraju da podsecaju prijatelje ;)

Ако си почео априла, 12. или 24. месец је март па је април 13. месец. Шта се десило са кредитима и бонусима, јеси ли добио и по старом и по новом уговору? Ако си оба, можда су ти наплатили 2х50% ... мада се ја сећам да су и мени понекад првог месеца наплаћивали пуну цену али сам обично добијао и дупло.
Ја сам децембра продужио КТ, могу да потражим рачун па да видим како је било.

едит:Ипак не могу да помогнем, ја сам КТ продужио у новембру па није ушло у 13. месец, не знам како би било да сам продужио у децембру.

Poslednja izmena:
Nisam ništa dobio po potpisivanju, devojka sa šaltera je rekla da se samo nastavlja.

Dobija se za svaki produzetak, isto izgleda kao onaj ugovor za 50%.

Pogledaj na portalu najraniji racun koji mozes naci.

Poslednja izmena:
Iz avgusta nista ;) Da imas iz aprila jedino. Ako mozes po onom sumarnom iznosu da znas jedino? (ja ne mogu jer je vise od jednog broja, ali ako imas sve KT brojeve ili samo jedan KT broj na njemu, znaces da li je ceo ili 50%)

Žalba uslišena, stigao korigovan račun.

Sent from my x600

Moze i po 2 nedelje da traje, nekada ne urade na vreme. Prepaid nema prioritet.

Ja sam inace imao problem, ali je proradila cim je uradjena PD dopuna na nju.

Kod mene potrajalo tacno 21 dan,dok konacno proradilo FD.Posle 4 poziva,i njihovog prica ja da budemo strpljiv.Juce 20 dana stigle 2 poruke,da mi je omogucena FD ali nije radilo.Tek danas pre nego ih pozive,reko da proverim i proradilo.E sad FD ce raditi jos 60 dana od dana kad mi je ukjucili,ili 60 dana od zadnje dopune.Nesto mi ugovori da je manje maltrtiranja uraditi ED svakih 55 dana.

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Meni nesto zeznuli račun umesto popusta obračunali mi punu cenu...
Imam dva broja jedan na kt 1000 sa telefonom i jedan sa kt 500 sa 50 %. Ovaj sa popustom koristim već dve 2 godine sa produzivanjem na godinu. Nikad nije bilo problem ali sad su nešto zeznuli...
Ugovor mi istekao 27 maja međutim novi aneks sam potpisao
25 tako da to ne bi trebalo biti problem.

Sent from Yuga

Poslednja izmena:
Moras pisati reklamaciju za maj, ako zelis da ti se koriguje. Poznat je problem sa KTom i popustom.

Vrh Dno