Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

Meni radi FD na kontroli troskova i nisam ga nikada do sada dopunio na kiosku itd . Evo danas sam probao da prebacim i radi bez problema, samo sto vise nije nadoknada za uslugu 4,07 dinara vec uzimaju 10 dinara. To mi je izgleda promaklo. Ali me ionako caste pola,tako da eto im tih 10 dinara.

Može 400 da se prebaci za 10 din, pa ispadne poskupljenje 2din.

Sent from my x600

A nije vise dnevni limit 200 dinara?Izvinjavam se ali nisam u toku,posto mi kt sluzi samo za sms parkiranje i prebacivanje dopune.Inace koristim mts postpaid primarno.

Ne, 400 po slanju, 3 dnevno, 2000 mesecno sada.

Ima li neko KT broj, koji je barem 3 meseca na KTu, da nije ED i PD radio, a mu radi FD?

Poslednja izmena:
Ovaj moj KT broj je od samog pocetka,cini mi se 2008 godina i nisam nikada radio nikakvu dopunu sem oni sto mi daju, i bas sam danas uspeo da posaljem FD.Citao sam ovde nesto da mora dopuna svaka 2 meseca,rekoh hajde bas da probam i radi.

Bas zato i gledam da li ima neko pravilo.

Зашто би се КТ допуњавали ако се месечно плаћа рачун? Мислим да то важи за припејд, мора допуна на неко време, не за КТ. Ја тренутно имам само једну КТ и нисам је допунио ниједном поред оног месечног плаћања.

Primer: uzeo pre neki dan prepaid broj, jedan dan prebacio sa maminog 200,pokusao drugi dan opet 200, izbacilo da na tom broju nije aktivna friendly dopuna. Uplatio putem ebank 200 i pozvao call centre i ona kaze ispunjavam uslove za tu uslugu i napisala nalog za aktivaciju friendly dopune.. Jos je nisu aktivirali.

Cale, trazis logiku u necemu sto je od pocetka nelogicno :D

Ja sam imao bas opasan previd,kada sam slao FD i stigla poruka da nije omogucena FD.Ja nisam zagledao broj,em slican broj,em pocinje istom cifrom,ja mislio to je to nece,sa drugog KT-broja nisam ni gledao poruku.A malopre nesto listam poruke i ono lepo pise KORISNIKU BROJA 064XXXX (pripejd broj) nije omogucena FD.
Tako uzmem sad da uradim FD sa KT koji ispunio bonus (1000) ali sad na drugi pripejd broj (koji dopunjen u martu) i "RADI FD",tako sad sam i ja zbunjen,izgleda da to vazi samo za pripejd broj koji se dopunjuje da se mora uraditi elektronska dopuna na 2 meseca, ali videcemo :D

Poslednja izmena:
Siguran sam da vazi za broj sa KOGA se salje FD. Nisam imao do sada situaciju da kaze za primaoca nesto.

Znaci oba :D

ranije je moglo max 200 dan .. sad je znaci 400 na dan ili moze vise ?

Moze 400 maximum na dan,malopre sam toliko prebacio.I sa tog KT broja sam ovaj mesec prebacio 1400.Pa i ja sam prvi put dobio takvu poruku.OK znam sigurno da mora na pripejd se dopuni na 2 meseca,jel mi blokira za ovaj jedan broj.A za ovo drugo,kad budu trazili elektronac i to cemo raditi :D

Screenshot_66.png

Poslednja izmena:
Tom kojem si greškom hteo da uplatiš, nije moguće jer je imao verovatno express dopunu. ED sigurno treba samo za broj SA kojeg se šalje FD.

Koliko treba uplatiti za produženje pripaid kartice i da li može preko fiksnog (moglo je ranije, čak su davali 10%+)?

Po isteku kartice, imam mesec dana fore da uplatim da ne propadne kredit?

Prepaid kartica valjda tih mesec dana moze samo dolazni a kredit nestaje?
Moze i sa fixnog, samo FD i Express Dopuna ne produzavaju vazenje kartice/kredita.

Ajde pa javi taman da li preko fixnog se dobija BONUS (beskoristan, ono za unutar mreze) ili se dobija 10% krede vise kao ranije.

Pa to sam mislio 10% više, nego evo i meni prvi put odbijena FD, broj ističe 22.05.
Kolko mora da se uplati, 200rsd ili može i manje?

200 je min za bilo koju dopunu koja produzava vaznost.

Znaci poceli je od 1. marta, evo tacno koga nije do sada, uhvatice ga sada da mora ED :)

Meni je kartica aktivirana 22.05.2015. i ističe tih 12 meseci kad mora ED.
Minimalni iznos pripejd dopune je 200, 00 dinara. Potrebno je da u periodu od 90 dana od aktivacije kartice, odnosno od poslednje dopune pripejd kredita, dopunite vaš pripejd kredit u minimalnom iznosu od 200, 00 dinara. Ukoliko to niste uradili, po isteku perioda od 90 dana, neiskorišćeni deo kredita više vam neće biti na raspolaganju i moći ćete samo da primate pozive i poruke.

Svaki put kada dopunite kredit u iznosu od 200, 00 dinara i više, uplaćeni iznos se dodaje na neiskorišćeni iznos kredita i period važenja pripejd kredita se produžava za narednih 90 dana.

Rok važenja pripejd SIM kartice je 12 meseci od datuma aktivacije kartice, odnosno od poslednje dopune pripejd kredita. Nakon ovog perioda vaša kartica više neće biti aktivna. Ponovnu aktivaciju kartice možete da izvršite u roku od 30 dana u nekoj od naših poslovnica po ceni od 300,00 dinara, početni kredit na ponovo aktiviranoj kartici je 25,00 dinara. Preostali iznos pripejd kredita sa vaše prethodne SIM katice se poništava.
Ako sam dobro razumeo, bitno je da se 1 u 12 meseci uplati ED da se ne izgubi kredit, ovih 90 dana nisu bitni, ko neće da koristi karticu, može i posle 6 meseci, recimo, da uplati ED i kredit se reaktivira.

Ako pricamo o KT-u, ovo je nebitno. Samo za funkcionisanje FD je bitno izgleda sada. I to sve kartice po novom...

A za prepaid brojeve vazi ovo sto si rekao. S' tim sto za novije prepaid brojeve vazi 90, za starije 360 dana.

Uplatio ED, produžio važenje prepaid broja za manje od 3 meseda, ali FD i dalje ne radi, da li je problem do KT broja ili treba da se re-aktivira FD?

Treba da se zove CC skoro sigurno ;) (mada meni za jedan nije bilo potrebno, nego je sam proradio posle ED)

Jesi preko fixnog? +10 kredit?

Kad pozoveš, ide Info da za vlasnike personalizovana bus plus koji su prijavili dati br, dobijaju 10%.
Ja se neću smarati sa ovim brojem, imam nove, koji važe do 2018. Za FD

Sent from my x600

Cek, jel' tebi ne radi FD SA KT ili NA prepaid broj? U sustini nijedan broj ne treba da vazi do 2018. jos uvek??

Ovo za Bus Plus je bonus obican, ono za unutar MTS mreze samo. Ja nemam fixni pa ne mogu da pozovem taj broj :)

FD radi sa svih KT brojeva,i sa svih pripejd brojeva (koji su dopunjeni u zadjna dva meseca jednon).
Provereno juce,prebaceno na pripejd,pa sa priprjda prebaceno opet na pripejd.Samo tako neka ostane i bice super.
E sad kad se dopuni elektronska dopuna,kad ce proraditi FD na pripejdu.Dal automatski,dal za 24 sata ili ce morati da se zove cc videcemo :D

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Cek, jel' tebi ne radi FD SA KT ili NA prepaid broj? U sustini nijedan broj ne treba da vazi do 2018. jos uvek??

Ovo za Bus Plus je bonus obican, ono za unutar MTS mreze samo. Ja nemam fixni pa ne mogu da pozovem taj broj :)
Sumnjam da je prepaid br. krivac, jer nemoguće da sa 2 KT broja odjednom ne radi, kao što rekoh, da ne bih svakih 2-3 meseca uplaćivao ED, FD od sada na novi prepaid broj, dobijen u četvrtak, na mts portalu piše da važi do 2018.

Ја сам допунио са постпејда, сачекао 5-6 дана па онда пријавио у пословници и после још 2-3 дана је прорадило. Претпостављам да је ово последње утицало, мада би можда и тако прорадило. Позови их или сврати, што је сигурно, сигурно.

I ja sam dobio pripejd koji vazio do 2017,ali mu skratili rok.
I taj pripejd broj koji ti vazi do 2018,ces morati na dva meseca da dopunjujes ako mislis raditi FD ( ili da saljes ili da dopunis).
Oni su to i smislili da se dopunjuje stalno,broj koji sam dobio od njih,dopunjen je 18 februara sad ne radi FD,znaci proslo 2 meseca i vreme za ED :)

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno