Pa necu da ponavljam stalno isto.. zasto mislis da ima novih problema ? Nema, svi su stari, od pre dve nedelje otprilike.. mada mislim da bi HR resio neke, nemam vremena da odradim, zato cutim, trpim i cekam sledeci update.
Haha, prestao si da se ložiš što je pozitivno.Samo zapazam kako je sad i kako je bilo ranije.
Ja sam isto bio na winu godinu dana i odustao. Vratio se na android.
Uzeo sam htc one e9 odlican hardver za 220 eura nov. Ali patka. Tel kao tel je odličan. Medjutim, tel fabrički dolazi sa virusom koji sam instalira aplikacije... verovstno preko interneta prima komande od svog programera.
Kozna koliko ljudi u srbiji ima na svom telefonu ovakav softver a da nema pojma... [emoji85]
Evo linka gde je decko detaljno objasnio o čemu se radi.
http://www.e-sigurnost.net/Blog/201...-bude-isporucen-sa-preinstaliranim-malware-om
samo se ti nadajI nadam se da nikoga nisam provocirao svojim komentarima.
Jednom sam burazeru sa moje lumie poslao jedan sajt koji je bio pun reklama trebala mu je neka pesma koja se samo na tom sajtu nalazila ,cim je otvorio sajt odmah su mu se instalirale dve aplikacije i poceo je da dobija reklame na start meniju ,ni hard reset nije pomogao pa je tako prodao telefon ,samsung galaxy alpha je u pitanju .Au, ovo je bas opasno... Da nabrajamo sta sve moze poci po zlu za korisnika, ne znas odakle da pocnes... Nadam se da nije kod tebe bas ovako nezgodno kao tom liku sa kineskim telefonom? A bas ne bi ocekivao da bi ti HTC spakovao virus. Jel si siguran da ti je to doslo s telefonom? I sta tacno radi kod tebe - instalira ti neke HTC-ove aplikacije ili tako nesto, ili?
Jednom sam burazeru sa moje lumie poslao jedan sajt koji je bio pun reklama trebala mu je neka pesma koja se samo na tom sajtu nalazila ,cim je otvorio sajt odmah su mu se instalirale dve aplikacije i poceo je da dobija reklame na start meniju ,ni hard reset nije pomogao pa je tako prodao telefon ,samsung galaxy alpha je u pitanju .
Sent from mTalk
Automatski su se instalirale ,cim je kliknuo na link izasle su dve tri reklame i gore je pocelo da se skida nesto i eto ti reklama i na start meniju i plus dve nove aplikacije ,meni se na zte grand x takodje automatski na isti način instalirala jedna aplikacija ali ja sam mogao da je izbrisem bez problema.Nemoguce, aplikacije da bi se instalirale potrebno je da klikne install, nemoguce je automatski.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ma postoji program ali nije mi dao da mu reinstaliram .Mozda je reinstalacija softvera mogla da resi problem? Ima i Samsung neki alat slican nasem WDRT, ne mogu sad da se setim kako se zove.
Pa da krenuo da skida i instalirati su dva razlicita pojma. On je instalirao to sto se skinulo, i zato je dobio te reklame. Drugo je kada kao ovi kinezi napakuju u fabrici u sam rom malware, a drugo je ovo sto se njemu desilo.Automatski su se instalirale ,cim je kliknuo na link izasle su dve tri reklame i gore je pocelo da se skida nesto i eto ti reklama i na start meniju i plus dve nove aplikacije ,meni se na zte grand x takodje automatski na isti način instalirala jedna aplikacija ali ja sam mogao da je izbrisem bez problema.
Sent from mTalk
Hteo je on da kupi novi telefon, tvoj virus mu je došao kao kec na jedanaest.Ma postoji program ali nije mi dao da mu reinstaliram .
Sent from mTalk
Nije toliko "boli me dupe" koliko "***, piše da mi je telefon zaražen virusom i da ovo moram da instaliram" - pa zato sav srećan instalira, a nema pojma da se za*ebao baš time. 99% ljudi sa kojima dolazim svaki dan u kontakt ne zna ama baš ništa o telefonima, a i ne želi da zna. A onda se čude i nerviraju kad im ne radi ovo ili ono, svejedno koja platforma je u pitanju. Štaviše, najveći broj njih je toliko lenj da bukvalno nikad ne prođe kroz ceo meni podešavanja, a samo nešto malo manji broj njih nikad ne aranžira početne ekrane na Androidu po svojoj volji i potrebi, već koristi onako kako im je bilo u trenutku prvog paljenja telefona - a ako nečega nema u telefonu, oni će svaki put ulaziti u glavni meni za aplikacije i odatle startovati to što im treba.Naravno, samo što to treba znati. Nažalost, neko ni to ne zna, pa je u fazonu, boli me dupe.![]()
Nije toliko "boli me dupe" kokiko "***, piše da mi je telefon zaražen virusom i da ovo moram da instaliram" - pa zato sav srećan instalira, a nema oojma da sr za*ebao baš time. 99% ljudi sa kojima dolazim svaki dan u kontakt ne zna ama baš ništa o telefonima, a i ne želi da zna. A onda se čude i nerviraju kad im ne radi ovo ili ono, svejedno koja platforma je u pitanju. Štaviše, najveći broj njih je toliko lenj da bukvalno nikad ne prođe kroz ceo meni podešavanja, a samo malo manji broj nikad ne aranžira početne ekrane na Androidu po svojoj volji i potrebi, već koristi onako kako im je bilo u trenutku prvog paljenja telefona - a ako nečega nema u telefonu, oni će svaki put ulaziti u glavni meni za aplikacije i odatle startovati to što im treba. Ljudi, mi koji posećujemo forume znamo ponešto jer se interesujemo i volimo telefone i volimo da znamo o njima; ako nikad niste malo dublje ili konkretnije popričali sa ljudima iz svoga okruženja, ne možete jednostavno verovati kako ogromna većina koristi svoje uređaje. Meni ponekad dođe da vrištim, ali bukvalno, ne metaforički.
Pa da krenuo da skida i instalirati su dva razlicita pojma. On je instalirao to sto se skinulo, i zato je dobio te reklame. Drugo je kada kao ovi kinezi napakuju u fabrici u sam rom malware, a drugo je ovo sto se njemu desilo.
Sumnjam, ali dobrosam je telefon instalirao ,kazem ti i meni se desilo al sam ja mogao da obrisem aplikaciju ,pa nisam toliki ***** da mi se neka aplikacija skine sama i da ja brze bolje kliknem instal
Sent from mTalk
Taj je imao svaki moguci telefon ,al striktno high endHteo je on da kupi novi telefon, tvoj virus mu je došao kao kec na jedanaest.
Sent from mTalk on Windows 10 phone
Nemam potrebe da lazem ne dobijam nista s timSumnjam, ali dobro
Hehe, baš tako, Gari. Evo još jednog meni najsvežijeg primera: pre 3 nedelje išao sa gospođicom da kupi sebi Samsung J3. Zapela za njega, i dobro: njene pare - njena odluka. Kupila ga, ja pokušao da joj podesim neke najobičnije i najbanalnije stvari na početnom ekranu - ona vrišti "Ne diraj, pokvarićeš ga! Valjda znaju oni što su ga napravili bolje od tebe kako i šta treba." Ja prestao i rekao joj da mi ni slučajno ne dođe sa nekim pitanjem u vezi sa svojim novim telefonom. Drugo, juče mi priča da se nešto pogubila u nekoj aplikaciji, a onda se mudro dosetila, pa potražila rešenje u glavnim podešavanjima, i sredila stvar. Ja je sablažnjeno gledam "Je li moguće da već prvog dana nisi prošla kroz sva podešavanja i namestila sve kako ti želiš??" Kaže: nije i nema potrebe - a i ko još gubi vreme na detaljno nameštanje svega u podešavanjima. :O
Eto, primeri iz prve ruke. Plus, ona i ja nismo nimalo mladi - iako se to iz mojih komentara ne da videti- i nije da nemamo neko realno životno znanje o tome kako svet (i tehnika) funkcioniše, a osim toga, ona dobro zna da se ja pristojno razumem u telefone - iako koristim Lumiju
- i umesto da iskoristi to znanje, ponaša se kao da ima inteligenciju prosečne gomile kikirikija.
Eto, neću više pisati na ovu temu, samo dižem sam sebi pritisak.![]()
A ti si na redovnom buildu, nisi na insajderu? Valjda ce sad za nedelju dana nesto biti za nas.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari