Moram da dam plus na ovoDružina hard reseta misli da svi Android telefoni baguju... Joj živote pokvareni džojstiku...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Neko ju je vec naucio kad je imala taj android da treba da vadi bateriju kad god telefon zakoci.Vadi bateriju? Nisi je naučio da se drži power dugme dok se ne restartuje.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Plus jedanDružina hard reseta misli da svi Android telefoni baguju... Joj živote pokvareni džojstiku...
Evo za one koji su tražili "kornjaču" , sad sam primetio posle zadnje zakrpe
Sent from 640
Družina hard reseta misli da svi Android telefoni baguju... Joj živote pokvareni džojstiku...
.105Koji je to build ? Ja imam samo trim.
Evo za one koji su tražili "kornjaču" , sad sam primetio posle zadnje zakrpe
![]()
![]()
Sent from 640
Stravaja sam na 14915,na fast ring-u.Ali ocekujem je u sledecem buildu.Mada od kada sam pazario ProShot to mi je primarna kamera,ali nisam jos nasao opciju za slow-mo.Mada verujem da ima,ima 100 podesavanja nego nikako da sednem 30 min i totalno proucim aplikaciju.ALi zelim i kornjacicu u def. kameri. Hvala za odgovor.
![]()
Ovo za slow motion, to nije u kameri opcija sto je podelio encarta, nego u Photos, a tu smo, pretpostavljam, svi dobili kornjacu. Ja imam tu opciju na l532 u Photos, iako je nemam u kameri.
Vidis, ja mogu da vidim kako izmenjen video, i to je sve super, ali nece da ga sacuva, kaze "Something went wrong. Please Try again".
A inace imas opciju prilikom ovog konvertovanja, za ono najsporije odaberes jedan trenutak u video oko kojeg hoces da bude usporeno, i to bas lepo izgleda, a za manje usporavanje video mozes da odaberes vremenski interval koji zelis da bude usporen.
Haha, da smo imali ovo kad sam bio isao na takmicenja iz taekwon-do-a. Imali bi gomilu videa "ahaha, vidi kako te je onaj Bosanac patosirao, haha, a vidi sad i usporeno", a s ovim efektima izgledalo bi brutalno. :d
Hm, čudno mi je malo sa ovim slo-mo. Ja iz Photos mogu da izmijenim samo one video snimke koje sam namjenski snimao kao slo-mo (dakle uključena "kornjačica" dok se snima).
![]()
![]()
Ali ne mogu da izmijenim snimak koji sam snimao u "normalnoj brzini" (tj. obični video klip bez uključene kornjače).
![]()
Izgleda da je kod svakog drugačije, ko zna šta je M$ tu radio [emoji52]
Sent from mTalk on Lumia 930
On snima u 120 fps u slo-mo, pa pretpostavljam da je to 4x sporije od normalne brzine od 30 fps, ako se to tako gleda. Možeš da edituješ snimak da ti bude cijeli u toj usporenoj brzini ili da odabereš interval u kojem će snimak biti usporen. A takođe postoji mogućnost da odrediš momenat (ne interval) u kom će se snimak maksimalno usporiti, skoro pa do zaustavljanja, pa onda nastaviti normalnom brzinom, to se vidi u sljedećem snimku što sam postavio na yt (to je ta najsporija brzina, al ona ne može biti primijenjena na cijeli snimak, niti na interval, već samo na jedan momenat):
http://www.youtube.com/watch?v=j6gXE9qvLGg
Sent from mTalk on Lumia 930
Evo jos jedan sa 930ke, editovan, sa malo zoom-a pa kvalitet nije bas...
https://youtu.be/Fi95x9t6Q0g
Vrhunski,uh jedva čekam neki turnir u fudbalu da snimim [emoji1]Evo jos jedan sa 930ke, editovan, sa malo zoom-a pa kvalitet nije bas...
https://youtu.be/Fi95x9t6Q0g
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari