Šta je novo?

Windows (phone) 10

Družina hard reseta misli da svi Android telefoni baguju... Joj živote pokvareni džojstiku...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

:D :smash:
Touché!

Poslednja izmena:
Evo za one koji su tražili "kornjaču" , sad sam primetio posle zadnje zakrpe

0x8NLPM.jpg

p76eNm0.jpg

Sent from 640

Evo za one koji su tražili "kornjaču" , sad sam primetio posle zadnje zakrpe
Sent from 640

Hvala sto si nam skrenuo paznju, nemam kornjacu u kameri, ali ovde imam, a i ovo za skracivanje video je zgodno. :)

Koji je to build ? Ja imam samo trim.

Strava :p ja sam na 14915,na fast ring-u.Ali ocekujem je u sledecem buildu.Mada od kada sam pazario ProShot to mi je primarna kamera,ali nisam jos nasao opciju za slow-mo.Mada verujem da ima,ima 100 podesavanja nego nikako da sednem 30 min i totalno proucim aplikaciju.ALi zelim i kornjacicu u def. kameri. Hvala za odgovor.:)

Strava :p ja sam na 14915,na fast ring-u.Ali ocekujem je u sledecem buildu.Mada od kada sam pazario ProShot to mi je primarna kamera,ali nisam jos nasao opciju za slow-mo.Mada verujem da ima,ima 100 podesavanja nego nikako da sednem 30 min i totalno proucim aplikaciju.ALi zelim i kornjacicu u def. kameri. Hvala za odgovor.:)

Koji sam ja mentol:d,tu mi je kornjacica svo vreme evo upravo convertujem snimak od 3min da vidim kako to izgleda.Tenkre:d

Ja čitam i čudim se kako je nemaš a na tom bildu si al rekoh,ko zna,možda na tvom modelu telefona nije omogućena.

Sent from mTalk

Ovo za slow motion, to nije u kameri opcija sto je podelio encarta, nego u Photos, a tu smo, pretpostavljam, svi dobili kornjacu. Ja imam tu opciju na l532 u Photos, iako je nemam u kameri.

Evo sada gledam imam i ja slo-mo kada hocu da editujem video. Build .82 Lumia640ds

Sent from mTalk

Ovo za slow motion, to nije u kameri opcija sto je podelio encarta, nego u Photos, a tu smo, pretpostavljam, svi dobili kornjacu. Ja imam tu opciju na l532 u Photos, iako je nemam u kameri.

Upravo to ja sam sve ko ludak trazio u kameri a zapravo je u photos.Ali nece da mi napravi snimak.Probao sam i sa kracim snimkom od 20 sec.Treba mu neko vreme ide gore crta procesing,ali mi izbaci isti snimak.AKo nekog sa Lumia 640 ne mrzi nek proba.Mozda je do mog builda.Jos sam prvo video snimio sa ProShot-om,onda rwko mozda je do toga pa napravim sa def, kamerom ali nece samo mi duplira snimak.Ili ja negde gresim ili je do mog builda.Odoh da citam manuel za ProShot,ima toliko opcija da jednostavno moram da konsultujem manuel.:) Uh sta li radi na 950XL cekam ortaka koji poseduje isti da dodje do mene ovih dana pa cu da se ulogujem sa mojim acc samo da vidim sta radi u kombinaciji sa onom zveri od kamere.

Vidis, ja mogu da vidim kako izmenjen video, i to je sve super, ali nece da ga sacuva, kaze "Something went wrong. Please Try again".

A inace imas opciju prilikom ovog konvertovanja, za ono najsporije odaberes jedan trenutak u video oko kojeg hoces da bude usporeno, i to bas lepo izgleda, a za manje usporavanje video mozes da odaberes vremenski interval koji zelis da bude usporen.

Haha, da smo imali ovo kad sam bio isao na takmicenja iz taekwon-do-a. Imali bi gomilu videa "ahaha, vidi kako te je onaj Bosanac patosirao, haha, a vidi sad i usporeno", a s ovim efektima izgledalo bi brutalno. :d
EDIT: Ili, "vidi, usporili smo ti kad ti leti tampom iz nosa", ili jos bolje, zub. :D

Poslednja izmena:
Hm, čudno mi je malo sa ovim slo-mo. Ja iz Photos mogu da izmijenim samo one video snimke koje sam namjenski snimao kao slo-mo (dakle uključena "kornjačica" dok se snima).
zZrkg0R.jpg

4zto6gH.jpg

Ali ne mogu da izmijenim snimak koji sam snimao u "normalnoj brzini" (tj. obični video klip bez uključene kornjače).
7Rc6Y1Z.jpg

Izgleda da je kod svakog drugačije, ko zna šta je M$ tu radio [emoji52]

Sent from mTalk on Lumia 930

Vidis, ja mogu da vidim kako izmenjen video, i to je sve super, ali nece da ga sacuva, kaze "Something went wrong. Please Try again".

A inace imas opciju prilikom ovog konvertovanja, za ono najsporije odaberes jedan trenutak u video oko kojeg hoces da bude usporeno, i to bas lepo izgleda, a za manje usporavanje video mozes da odaberes vremenski interval koji zelis da bude usporen.

Haha, da smo imali ovo kad sam bio isao na takmicenja iz taekwon-do-a. Imali bi gomilu videa "ahaha, vidi kako te je onaj Bosanac patosirao, haha, a vidi sad i usporeno", a s ovim efektima izgledalo bi brutalno. :d

Da provalio sam sve opcije kod kornjacice samo jos da proradi.Moram da bacim ok MS forum,da li se tamo spominje nesto vezano za nju i build 19415.BTW Office lense me danas odusevio,meni je skinuo neki updejt pre neki dan za njega i bacim novine na pod onako bahato.I iz nekog ******skog ugla slikam,kako je obradio foto skidam kapu.Sta jos ima na stoeu od oficijalnih lense aplikacija za lumije znam za Lumia Selfi,Lumia Cinema i Lumia Creative Studio.Jel postoji jos neka? da mi je promakla?

Hm, čudno mi je malo sa ovim slo-mo. Ja iz Photos mogu da izmijenim samo one video snimke koje sam namjenski snimao kao slo-mo (dakle uključena "kornjačica" dok se snima).
zZrkg0R.jpg

4zto6gH.jpg

Ali ne mogu da izmijenim snimak koji sam snimao u "normalnoj brzini" (tj. obični video klip bez uključene kornjače).
7Rc6Y1Z.jpg

Izgleda da je kod svakog drugačije, ko zna šta je M$ tu radio [emoji52]

Mislim da je Live slow-mo snimanje namenjeno samo jacim modelima,vidim ti imas 930.:)I kakav je speed to me najvise zanima jel kao slow-mo kod sportskih prenosa.Ako je tako,sjajno nista sporije mi ne treba.

Kod mene snimi video nakon editovanja, samo nisam mnogo cackao ali vidim da ima neka 2)3 nivoa brzine kod srednjeg se moze odrediti koliko dugo efekat traje

Sent from mTalk

On snima u 120 fps u slo-mo, pa pretpostavljam da je to 4x sporije od normalne brzine od 30 fps, ako se to tako gleda. Možeš da edituješ snimak da ti bude cijeli u toj usporenoj brzini ili da odabereš interval u kojem će snimak biti usporen. A takođe postoji mogućnost da odrediš momenat (ne interval) u kom će se snimak maksimalno usporiti, skoro pa do zaustavljanja, pa onda nastaviti normalnom brzinom, to se vidi u sljedećem snimku što sam postavio na yt (to je ta najsporija brzina, al ona ne može biti primijenjena na cijeli snimak, niti na interval, već samo na jedan momenat):
http://www.youtube.com/watch?v=j6gXE9qvLGg

Poslednja izmena:
On snima u 120 fps u slo-mo, pa pretpostavljam da je to 4x sporije od normalne brzine od 30 fps, ako se to tako gleda. Možeš da edituješ snimak da ti bude cijeli u toj usporenoj brzini ili da odabereš interval u kojem će snimak biti usporen. A takođe postoji mogućnost da odrediš momenat (ne interval) u kom će se snimak maksimalno usporiti, skoro pa do zaustavljanja, pa onda nastaviti normalnom brzinom, to se vidi u sljedećem snimku što sam postavio na yt (to je ta najsporija brzina, al ona ne može biti primijenjena na cijeli snimak, niti na interval, već samo na jedan momenat):
http://www.youtube.com/watch?v=j6gXE9qvLGg

Hvala za brz odgovor i video,super ovo izgleda.Koristicu ga bas kad snimam npr. turnir u fudbalu.:)

Ja sam jos uvek na 14393.67 i nema te opcije.. jel ovo poslednji update ? Nisam na insideru i nemam pojma koji su buildovi izlazili, pa zato pitam.

Sta je s iskakanjem iz app kad se koristi tastatura i baterijom :D lumija 730, os 14393.67 mi sou sed :( :)

Sent from mTalk

Sad sam otvorio OneNote kod sebe nesto da pogledam, nesto je prvo prijavio neku gresku, restartujem OneNote samo, pa je opet trazio lozinku - tj. da se ulogujem, i sad mi mnogo bolje prikazuje beleske. Ranije mi je bilo problematicno kad prikaze spisak beleski, pa cela kolona pobege u desno na primer, ili tako nesto. Negde sam pokusavao da zumiram sliku dovoljno napolje da slova ne budu previse sitna, a da sve vidim celu kolonu. Sad je savrseno, normalna velicina slova, i od ivice do ivice, nema tog nekog premestanja kome bih trebao da se prilagodim. :)

Koliko vidim, azuriranje OneNote-a mi je bilo jos 2. septembra, ali ne bunim se sto nisam odmah primetio ovu novinu, bitno da je to sad bolje. :) (A mozda je i njemu trebalo nesto da legne posle azuriranja, ali u svakom slucaju - odlicno.)

Vrh Dno