1no pitanjce za sve koji mogu pomoći savetom:
- Kod supruge na telefonu ne radi MSN Weather Live Tile refresh a ni Accu Weather Live Tile refresh.
To su jedine 2 aplikacije kojima ne radi Live Tile refresh i prikazuju samo sličicu asame aplikacije.
Ima li pomoći da proradi Live Tile?!?!?
U pitanju je Lumia 540 DS a na njoj je w10m 10.0.10586.494 v.1511 (ako to nešto znači).
tnx
Pa sta da radim sad,da prodajem ovu moju sto pre jer ih gase u decembruKad pročitam ovo drago mi je što sam na vreme prodao Lumiju, a opet nije mi drago što mi je izbor samo jedan.
Cekamo Windows masinu za pranje vesa.Jes' oprala, al' neće sama da raširi, nanu li joj naninu.![]()
![]()
A ako je još nekom (bilo) dosadno kao meni, potražite par tema sa naslovima 'Android do 20000' i 'Android do 22000', otvorenih (sad već) juče od istog pokretača - koji god sistem da koristite, lepo ćete se nasmejati.![]()
![]()
On je na Threshold 2.Kad pročitam ovo drago mi je što sam na vreme prodao Lumiju, a opet nije mi drago što mi je izbor samo jedan.
I da ugase proizvodnju, sta ima veze, bice telefona za one koji budu zeleli da kupe sebi Windows telefon. Vec ste i pricali kako se vise telefoni stariji od tih x50 ne proizvode, i nista nam ne fali.Po nekim informacijama Lumia X50 serija prestaje s proizvodnjom/prodajom u decembru. Što nije mnogo iznenađujuće s obzirom da puni godinu dana. I verovatno gase Lumia brend trajno.
Nisam prešao iz 1nog prostog razloga. Ovaj apdejt (koji je sada na L540) na sebi ima FM Radio koji ja aktivno slušam noćuZašto nisi prešao na AU 14393.67, zadnja zvanična verzija, kad već postoji. I teraj dokle može do HR.
Zašto nisi prešao na AU 14393.67, zadnja zvanična verzija, kad već postoji. I teraj dokle može do HR.
Ja sam preneo taj info. Na AppRaisin-u je pisano za taj update. U samim komentarima pise da je neko dobio a neko ne..vecinom ne...ni ja jos uvek nisam dobio nista.
Moze da proba i soft reset. Cisto da proba, ko zna, mozda pomogne. Volume down + power button.Bas nesvakidasnji problem, ne znam sta bih savetovao osim HR.
Naravno, sve kupljene app ostaju tvoje i dalje.
Samo da te dopunim za svaki slucaj da ne bude zabune.@paxon
Све апп које купиш остају на том налогу. Значи једном купиш и заувек су твоје, плус можеш и да их инсталираш на рачунар, за исте паре.
Иначе нешта необично и мени је једном пукла пошта, кад сам је нешто подешавао, а она се ажурирала у позадини. Морао је HR.
Dok ti dodje vreme da kupujes novi telefon, taman ce ovaj sistem vec uveliko sljakati skroz kako treba.razumeo sam. podelio sam i na mobilnom kao i na pc-ju tzv. particije, pa na mem. telefona drzim aplikacije a muziku, slike itd. drzim na memorijskoj kartici. mislio sam da android ne valja, ali posle godinu dana sa windowsom shvatam da je i on ******. ostaje mi jos apple da probam ili da se vratim u lerdi mod, bez smartphonova![]()
***, sad je takav trenutak, w10m je izasao pre 9-10, i sistem se jos pegla. Ovo je sad daleko od onoga sto je bilo ranije kad je sistem izasao, mnogo je bolje, ali dese se ipak takve stvari nekad nekome.
Zar ne misliš da je 9-10 meseci previše za peglanje, a i dalje ima bagova?w10m je izasao pre 9-10, i sistem se jos pegla
Slažem se, naravno.Zar ne misliš da je 9-10 meseci previše za peglanje, a i dalje ima bagova?
Kao što rekoh čvorugi, slažem se da je to sporo. Ali Android je ipak stariji sistem, oni sad samo dodaju neke nove stvari svojim nekim tempom (naprave nešto novo, bude nekih bagova, reše ih kroz nekoliko verzija), a Windows 10 Mobile treba da ih stigne. Ali neću da im tražim opravdanja, samo ukazujem na to što bi mogao biti jedan od uzroka.Jeste bolje nego pre godinu dana ali da je sistem nov, nikako ne stoji. Nego su oni užasno spori, već je bilo reči, ne znam kako je sa iOS ali Android na godinu dana izbacuje nove sisteme. Ok ne dobijaju ih svi odmah, čeka se često dugo. Meni i na PC opasno zaglupljuje, sad mi je potpuno neverovatno, verovali ili ne - ovo na Lumiji mi je stabilnije?!?
Svakako nije uporedivo sa onim na početku, da je funkcionalniji uhhh....Ono što može da uradi, uradi glatko. Lepši mi je od Androida... Šteta.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari