Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

To je ono sto sam mislio i ja, ako se utvrdi felericnost, uz moj zahtev su duzni da mi obezbede drugi aparat... hvala svima!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jos samo sa nadjem verziju koja nema ovu novu galeriju ;)

Da li postoji mogucnost da sa titanium backupom sad odradim backup galerije, instaliram rom sa novom verzijom, obrisem novu verziju titanijumom i vratim tu staru bekapovanu?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Možeš da probaš, ja ionako po defauktu koristim QuickPic.
Ali kao što reče developer, Samsung se prebacuje na taj novi UI, pa je bolje naviknuti se. Kapiram da će ga peglati i dalje, jer ono ne izgleda kao gotov proizvod.

96cd4de675b08a64d16bc3e84219f19f.jpg
deb837d3995585364b7bedea644d9d75.jpg
ed5eb0c12237d585547a90e5d591bc65.jpg

Šta je ovo maj [emoji1]
Svi mogući mesindžeri, 3 email naloga.

Mnogo dobar. Cim nadjem vremena narednih dana stavljam supermana pa cu da vidim kako se ponasa (skinuo sam 1.11 verziju i 1.12, nisam pametan koju da stavim posto je na prvoj stara galerija a na drugoj nova koja kontam da ce da me nervira jel je izmenjena)! Takodje isti omladinac je izbacio i note 7 port za s7 sa sve uix-om novim.

Čudno, govorio je da neće raditi port N7, jer već ima dobrih portova, a njegov bi bio isti.

Eto, izgleda ga krenulo sa ovim supermanom...realno je izdominirao, ima preuzimanja vise nego svi ostali romovi zajedno. Zaboravih da ga pitam jel moze da se iskljuci ovaj edge feature na obicnom s7.

Doduše kaže da ne planira da pravi custom ROM kao za S7(E).

Impresivno za flagship sa 3000 mAh baterijom i 1440 x 2560 ekranom.
Exynos verzija naravno?

Osvetljenje, wifi, data?
Da da Exynos verizja. 4G i wifi, aj da kažem pola pola. Osvjetljenje na auto koristim odavno, a od kad sam uzeo ovaj telefon primjećujem koliko je dobro odrađeno i optimizovano.

Da da Exynos verizja. 4G i wifi, aj da kažem pola pola. Osvjetljenje na auto koristim odavno, a od kad sam uzeo ovaj telefon primjećujem koliko je dobro odrađeno i optimizovano. Baterije je 3600,na edge sam :)
edit

za koliko otprilike sa amazona stizu kejsovi u Srb. ? odakle naruciti da sto pre stigne...

Spigen sa Ebay za 6 dana.

Moj Spiegen putuje evo mesec dana okruglo :(

Zavisi od prodavca, da li ga ima i u kom magacinu, od načina na koji šalju (brod, avion, golub pismonoša itd.). Neke stvari stignu za par dana, drugima treba i do 45 dana...

Sent from my SM-G935F

Stigao update
Primetio sam odmah lag prilikom listanja početnih ekrana
Još neko?

S7 EDGE

Poslednja izmena:
To tebi tek sada stigao onaj koji je nema pre koju nedelju ili je opet neki novi?

Sent from my SM-G935F

Pa novi, septembarski sec

Nema kod mene još uvek ništa. Poslednji je avgust, na SEE sam.

Sent from my SM-G935F

Za XEF je izašao septembarski BPHJ.

Sent from my SM-G930F

Ja sam menjao crni za srebrni koji je inače svajcarac i odmah je izbacio update

S7 EDGE

I koji ti je lepši, ja imam crni i gold, ali crni je lepotan barem meni

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Cime da root-ujem mob, Chainfire ili Kingoroot?

Pozz drugari,hocu da uzmem neke bezicne slusalice za S7e do 50jura,ako znate neke koje su decent preporucite.PoZz!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno