nsvladimir
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.03.2013
- Poena
- 195
Za twrp nije potreban rut, jednostavno ga flesujes odinom
Sto da ne. Onda iz twrp odradis root...samo obavezno gledaj da ubacis onaj zip sto gasi enkripciju. Mislim da je zadnja verzija twrp-a 3.0.2.3Twrp bez prethodnog ruta? Daj neki link.
iGo meni odlican, dalje nisam ni trazio nikada.koja navigacija vam se pokazala kao najbolja za Srbiju ?
Mnoge. Ja preferiram Sygic, jer ima vođenje po trakama, pa ti na vreme pokaže kad da se prestrojiš. Ima još dodatnih opcija, ali mi je ova najbitnija.koja navigacija vam se pokazala kao najbolja za Srbiju ?
Jeste, to je.
Batalismojel batalite garanciju onda na trippanje knoxa? Mislio sam danas na octoplus probati knox safe root ali twrp ce trippati sigurno
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Naravno da dajel batalite garanciju onda na trippanje knoxa? Mislio sam danas na octoplus probati knox safe root ali twrp ce trippati sigurno
Cekaj, pregura ti ceo dan i ti nezadovoljan?!Skinem ga sa punjaca pre spavanja.Ujutru 95,cackam ga tu i tamo ne nesto preterano i uvece mora na punjac ,20%.Na Z1 je bilo to bolje. Mislim da ova baterija treba to bolje da izgura
S7 edge
Pa na Z1 je gurala dosta vise.Cekaj, pregura ti ceo dan i ti nezadovoljan?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari