Za ovo znači nema rešenja što gasi aplikacije?Update-ovao sam ali i dalje gasi aplikacije. I FB i FB messenger i Viber...![]()
Za ovo znači nema rešenja što gasi aplikacije?Update-ovao sam ali i dalje gasi aplikacije. I FB i FB messenger i Viber...![]()
Pa kriv je Huawei i njegov agresivan LMK. Evo sad imam 450MB free rama umesto da u njega kesira app on zvrji prazan.Za ovo znači nema rešenja što gasi aplikacije?
Settings - Advanced Settings - Backup & reset - isključi Google backup. Restartuj telefon.I evo opet se vraćamo na staro
![]()
Jel tebi google play store ,play music aliexpress slicno u zasticenim app?
Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk
Mozes direktno na MM. Skini zadnji B560 ovaj okacen ovde. Pise kako se updatuje.Postadoh i ja ponosni vlasnik Mate 7 telefona, pa pre nego što krenem da ga sređujem odradio bih upgrade na MM (4.4.2 je na njemu). Da li mogu da odradim direktno upgrade ili moram da instaliram prvo lolipop i koji fajl za upgrade da skinem ?
Meni se ovo isto od juče dešava, izgube se kontakti pa se pojave sami od sebe.Jel se dešava nekome da mu se izgube svi kontakti iz vibera? To mi se desilo kad sam prešao na MM b522, sve sam pokušavao ali ništa, kad instaliram viber ima svih kontakata ali se posle nekog vremena jednostavno izgube, prazan viberMorao sam da vratim na lizalicu i tu je sve ok. Sad razmišljam da pređem na b560 ali se plašim da će opet da bude isto. Jel zna neko kako da rešim problem?
Samo da kazem da posle dva-tri dana na B560 romu ubijanje aplikacija se smirilo. Nije kao sto je bilo na B522 romu ali i dalje se desi jednom-dva puta dnevno da mi sistem ubije FB ili FB MSG ali nije ni priblizno tako cesto kao na B522. I celokupni utisak je da je sistem malo fluidniji. Valjda ce Huawei da izbaci jos jedan rom baziran na MM 6.0 i tamo bi vec sve trebalo da radi kako treba![]()
DefinitivnoDa li je neko primetio da se sa B560 telefon vise greje nego sa 5.0 romom? Cini mi se da i vise trosi bateriju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari