Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

Mozda bas zbog tih milion podesavanja, pojma nemam. Videcu ovih dana kad budem imao vremena opet da je turim na note 5 i dam jos jednu sansu...i ovako mi tel stoji u regalu vec nedeljama :)
Sto ga ne prodas? Daj sansu Novi ponovo, fantastican je launcher. Ja bez njega ne mogu da zamislim koriscenje telefona. :)

Xperia Z2

@Batak rezervisan je, cekam kolegu da proda njegov tel pa preuzme ovaj ;)
Iskreno sam se navikao na ovaj budjavi tw tako da me u neku ruku i smara da se adaptiram na nesto novo...omatorio sam ***

Iskreno sam se navikao na ovaj budjavi tw tako da me u neku ruku i smara da se adaptiram na nesto novo...omatorio sam ***

Ako ja u 44 god mogu da se naviknem, mozes i ti matori :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Daj joj jos jednu sansu, mnogo je bolja od tog krsa. :)

Xperia Z2

Probao, nedostaje mi s planer widget :( Generalno mogu da podesim novu da izgleda kao tw (samo sto onda ne kontam koji ce mi nova) :) Al definitivno moze svasta da se podesava u programu!

Pa poenta i jeste da ne izgleda kao raspali tw a ne other way around :)

Sent from my Nexus 5X

Heh ima i to logike. Generalno, posle kraceg igranja ustanovih da je na note telefonu vrlo korisno swipe down za notifikacije (uvek mi je bio problem da dohvatim vrh telefona zbog malih saka), pa cak i swipe up za ulazak u app drawer (eventualno i double dap to lock).
Interesuje me da li moze da se iskljuci ta ikona za ulaz u app drawer pomenuti posto sada i na swap mogu da ga zovem?

Moze, zadrzi na tu ikonicu malo duze i prevuci preko onog "X" koje se nalazi na vrhu.

uploadfromtaptalk1463646005098.jpg

Навукли смо га :D

Screenshot_2016_05_18_17_52_47.png

Kako vam se čini ovo? Btw, ovo sam juče bezveze okinuo ss, zaboravio sam da odradim ss i za grafik i za ponasanje aplikacija.

Inače Note 3 n9005 je u pitanju. :)

Све је ок, осим што си омашио тему :)

Nisam omašio temu. Pratim n5 temu iz pozadine što bi se reklo, pa je u zadnje vreme aktivna diskusija o bateriji, pa sam čisto želeo da se priključim i sa trajanje baterije na n3.

Nisam znao da ovde čovek ne sme da komentariše ukoliko ne poseduje telefon koji je u nazivu teme u kojoj postuje. :)

Nisam omašio temu. Pratim n5 temu iz pozadine što bi se reklo, pa je u zadnje vreme aktivna diskusija o bateriji, pa sam čisto želeo da se priključim i sa trajanje baterije na n3.

Nisam znao da ovde čovek ne sme da komentariše ukoliko ne poseduje telefon koji je u nazivu teme u kojoj postuje. :)
Где пише да је забрањено?

Čemu onda odgovor "promašio si temu"? Da ispadneš pametan ili duhovit?

A zasto si postavio SS baterije N3 u N5 temi? Kakve veze imaju jedan sa drugim?

Xperia Z2

Pa čoveka interesuje i hoće da uporedi i podeli mišljenja a vi pametnjakovici što sve znate i pišete u svim mogućim temama ostavite čoveka na miru. Ako nećete da pomognete nemojte obraćati pažnju na postove koji vas ne interesuju a ti Batak moraš biti mirodjija svuda - nemoj slučajno omašiti

LG V10

Poslednja izmena:
Screenshot_2016_05_18_17_52_47.png

Kako vam se čini ovo? Btw, ovo sam juče bezveze okinuo ss, zaboravio sam da odradim ss i za grafik i za ponasanje aplikacija.

Inače Note 3 n9005 je u pitanju. :)

Izbaci ponovo jer mi ne otvara sliku tj broken je fajl.. Imao sam note 3 i baterija je tu negde,,,Ako imas SOT od 5 do 7 sati a sa tendencijom ka 5 i 30 min, bez koriscenja 3G a sa wifi, onda ti je kao na Note 5.. Nisam uspeo da iscedim bateriju za dan...Mozda neko mladji, ko igra igrice dosta bi uspeo..Poslovan covek, ne.
EDIT: ono sto sam primetio kod skokova sa n2, n3,n4 i sada sa N5 je: mnogo je veci pomak u brzini kod N4 i N5 nego kod N3 i N4. Kod kamere, male su razlike N4 vs N5.... Ako ti brzina nije bitna, ja ti savetujem Note 4

Sent from my iPad using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa čoveka interesuje i hoće da uporedi i podeli mišljenja a vi pametnjakovici što sve znate i pišete u svim mogućim temama ostavite čoveka na miru. Ako nećete da pomognete nemojte obraćati pažnju na postove koji vas ne interesuju a ti Batak moraš biti mirodjija svuda - nemoj slučajno omašiti

LG V10

Pitao je da li je ok i postavio jednu jedinu sliku gde samo pise koliko je ekran bio ukljucen. Da pogledamo u kuglu pa da kazemo?
Sreca pa ti ne pises uopste. ;)

Xperia Z2

LG V10

Па ја рекох да је резултат ок, и да написах погрешна тема, и да ставих смајли. :р

Имао сам међу првимa N3, душу сам му вадио. Ја не пишем где стигнем. Пишем само у темама и о темама у које се разумем, ништа мање нити више од других.
Опуштено људи, нема разлога за фром.

Poslednja izmena:
Da, da, hoću i da uporedim i da podelim. Pošto interesuje me kako ja sa n3 izguram isto pa čak i više sota od nekih koji koriste n5, imajući u vidu da je n5 dosta noviji, mada note3 ima više mAh-a. Neverovatno je da toliko nisu poradili na bateriji na najnovijem modelu note serije, da čak postiže iste rezultate kao mnogo stariji n3..

7d5825ce14d5f6bc86d56fea667d43e5.jpg

1a22a0eba8240772ef0dc330c0566b9f.jpg

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da, da, hoću i da uporedim i da podelim. Pošto interesuje me kako ja sa n3 izguram isto pa čak i više sota od nekih koji koriste n5, imajući u vidu da je n5 dosta noviji, sa dosta boljom baterijom.. malo me čudi da postižemo iste rezultate. Evo najnoviji:

7d5825ce14d5f6bc86d56fea667d43e5.jpg

1a22a0eba8240772ef0dc330c0566b9f.jpg

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
ako si pratio temu, video si da sam ja izvukao 7 sati. Ali to je plafon. Vrtim se oko 5 ipo sati.

Sent from Note 5

Nije pratio ocigledno. Izvlacio sam i ja 7h+ ali nwm. Inace n3 ima i manju rezoluciju ekrana te i to treba uzeti u obzir.

Pozdrav drugari, par dana se druzim sa 920C, dolazim sa S5, i za sada samo blenem u onaj WOW ekran :D

Veliko hvala @proday sto mi je pomogao da se odlucim da uzmem telefon.

Nova prime i kod mene, mada bolji TW nisam video od ovog na Note 5.

Dobrodosao i neka te sluzi. Sa kojim androidom je stigao tel, jel si ga dizao na poslednju verziju?

dosao sa LP, odmah ponudio MM i ja odmah updateovao. Greska?

To sam i ja uradio...mada mislim da bi pametnije bilo da sam ostao na lp kao dark. Kako god nazad nema, dobar je i mm koliko mogu da primetim kad se slegne.

Nazad
Vrh Dno