Ne kapiram sto ne bi zeleli?? Da znaju unapred o cemu se radi...idem sutra ponovo..nosim sve pa cu videti.Ja koliko znam u NS ne primaju/ne zele dokumentaciju unapred...
Imaćeš sreće ako ti to uopšte i puste bez cimanja pošto generalno hranu i piće ne smeš uvoziti mada "suva hrana" tipa sportski suplementi isl. prolaze.SRAMOTA, ima nalepnicu da je u pitanju hrana - kvarljiva roba.
Imaćeš sreće ako ti to uopšte i puste bez cimanja pošto generalno hranu i piće ne smeš uvoziti mada "suva hrana" tipa sportski suplementi isl. prolaze.
Za normalnu hranu tipa japanska slaninica i kobaja :d mogu da ti traže fitosanitarni pregled...
Paket ti stize sledece nedelje izmedju Ponedeljka i Srede.
Nema šanse. Možda u ponedeljak, ali ne sledeće nedelje nego one tamo 🙂
Inače, paket ti donosi poštar na kućnu adresu, i njemu plaćaš carinske dažbine.
Uf, to bi bilo super. 🙂 Hvala na odgovoru!
Mislim tek tada? Lele.. 🙁 Moze jos jedno pitanjce? 🙂
Ako ne budem kuci kada postar pokusa dostavu (a necu biti jer radim do 16h) - jel ostavlja priznanicu za podizanje, pa onda sa tim u postu i tamo placam sve dazbine pri preuzimanju?
Hvala 🙂
Upravo zvao carinu Beograd. Kulturan momak se javio i objasnio da je zadrzavanje od prilike oko par dana. Danas na carini rade datume 4 i 5 Maj. Paket koji je meni stigao juce (11 Maj) kaze cika carinik da ce biti kod mene u toku sledece nedelje. Nije smak sveta, i totalno je prihvatljivo s'obzirom da sam pre par meseci cekao da se moj kineski telefon ocarini, citave 3 nedelje.
Pozdrav svima.
Ostavi papirc odes u postu posle 5 i gotovo
U BG carini je očigledno haos, paket mi je stigao 2.5 i još nije krenuo dalje. Nije se radilo pitaj boga koliko dana
U BG carini je očigledno haos, paket mi je stigao 2.5 i još nije krenuo dalje. Nije se radilo pitaj boga koliko dana
Sta znaci status "napustila medjunarodnu izmenicnu ispostavu"?
To mi je poslednji status danas u 15h. Paket stize u ponedeljak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari