joca89
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.10.2009
- Poena
- 535
Apple nije dozvolio mem. kartice da bi mlatio pare za dodatne gb.. Kupiš kvalitetniji SanDisk i zadovoljiće sve potrebe.Nije Apple lud što nisu dozvolili mem. kartice.
Apple nije dozvolio mem. kartice da bi mlatio pare za dodatne gb.. Kupiš kvalitetniji SanDisk i zadovoljiće sve potrebe.Nije Apple lud što nisu dozvolili mem. kartice.
Zadovoljan sam. A i ne bih baš pred put da brčkam stvari ako ne moram. Jedino mi ova notifikacija bode oči a ne znam kako da je isključim.
Pozdrav. Da se i ja upisem kao S7€ korisnikPrePrezadovoljan!
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Sta ti smeta?Koje obavestenje?I mene ona nervira. A ne mogu da nadjem nacin da je iskljucim. Uspeo sam samo sa lock screena da je sklonim.
Chase banka appU kojim sve aplikacaijama mozete da iskoristite citac otiska osim za otkljucavanje telefona? Amazon ? Ebay? Banke? Galerija?
Sent from my iPhone using Tapatalk
HahahaMa ok je update, ocrnjen bez razloga, al ajd... Valjda ce uskoro i neki novi stici.
2x mi se do sada desilo da sam imao android drain, skoci na 50% i to oba puta cim telefon skinem sa punjaca navece i ostavim ga da miruje. Restart rijesi problem.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sva sreca pa si i sot ss okacio
Btw zar je moguce da jos uvek nosis tu ikonicu za update sistema u levom uglu gore, meni bi oci ispale!!
Jel zna neko neki dobar program za kacenje ss sa s7 edge ali da se ss ubaca u njegov frame.
Kao screener ali on nema s7 edge jos uvek .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari