Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Pozdrav. Da se i ja upisem kao S7€ korisnik :) PrePrezadovoljan!

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Zadovoljan sam. A i ne bih baš pred put da brčkam stvari ako ne moram. Jedino mi ova notifikacija bode oči a ne znam kako da je isključim.

I mene ona nervira. A ne mogu da nadjem nacin da je iskljucim. Uspeo sam samo sa lock screena da je sklonim.

U kojim sve aplikacaijama mozete da iskoristite citac otiska osim za otkljucavanje telefona? Amazon ? Ebay? Banke? Galerija?

Sent from my iPhone using Tapatalk

And again...

968e6060c4bfb87ce4d5d7b240612c0a.jpg

a3b8d1f26a9730cab152fc3c65313825.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Necu vise...inace ispod 5 ne idem nikada, ovo samo sad za test ;)

Ukoliko je jos neko presao sa s6 edge + ili note 5 telefona na s7(e) a ne svidja mu se dpi tj navikao je na vise ikonica i linija opcija, postoji od nedavno program "display scaling" na play store koji ovo resava bez potrebe za rutovanjem.

Ta opcija postoji drug u aprilskom updateu :)
uploadfromtaptalk1461923238438.jpg

Tnx za info, nisam to znao. Btw postoje jos neke stvari na tom aprilskom zbog kojih necu na isti ;)

Btw nadjoh na xda temu o samsungovom tts hd za koji sam pitao ranije, i definitivno je izostavljen iz nekog razloga. Tema je zakljucana bez ikakvog obavestenja, informacije i razloga.

Poslednja izmena:
Hahaha :) Ma ok je update, ocrnjen bez razloga, al ajd... Valjda ce uskoro i neki novi stici.

2x mi se do sada desilo da sam imao android drain, skoci na 50% i to oba puta cim telefon skinem sa punjaca navece i ostavim ga da miruje. Restart rijesi problem.

Poslednja izmena:
Naidjoh na novu stvar koja me nervira...naime ne mogu da pustim mp4 iz galerije ako disable video player koji je dosao instaliran sa telefonom (prijavi da nema adekvatnog programa za reprodukciju ili da je isti disableovan). Na notu 5 bez problema pokrece direkt iz MX Playera koji inace i za sve tipove medije koristim.

Probao sam i iz es file explorera da namestim da je defoult za taj fajl mx player ali dzabe (mislim pusti on njega bez problema iz fe ili opet nece iz galerije)! :(

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Poslednja izmena:
Hahaha :) Ma ok je update, ocrnjen bez razloga, al ajd... Valjda ce uskoro i neki novi stici.

2x mi se do sada desilo da sam imao android drain, skoci na 50% i to oba puta cim telefon skinem sa punjaca navece i ostavim ga da miruje. Restart rijesi problem.

Bas tako.

Kod druga na LG G3 android system na 43% i ok je baterija. Ja ne znam sta toliko digli frku. A eto ima nekih novih funkcija i sigurno nekih ispravki. Ja necu jos da ga instaliram hocu dobar benchmark da ustanovim na ovom stock pa onda da instaliram taj update i da vidim kolika je to stvarno razlika.

Btw ovo je odlicno:
photo_2016-04-29_14-55-24.jpg

E da, uzeo sam neku nilkin nature trucase futrolu 0.6 mm debljine bukvalno kao da nema nista na telefonu osim sto nije to vise premium osecaj kao staklo i aluminium.
Uzeo sam je samo za sutra i prekosutra i tako exstremne uslove inace posle toga skidam i ne nosim nista.
Staklo nisam mogao po radnjama da nadjem zakrivljeno tako da je bez prednje zastite ostao i tako ce i da mu bude do daljneg :) .

Poslednja izmena:
Sva sreca pa si i sot ss okacio :D
Btw zar je moguce da jos uvek nosis tu ikonicu za update sistema u levom uglu gore, meni bi oci ispale!!

Ja sad hocu da se vratim na stari, bas iz razloga da vidim ima li razlike :) Ne mislim ostajati na starom, cisto me zanima razlika.

Sva sreca pa si i sot ss okacio :D
Btw zar je moguce da jos uvek nosis tu ikonicu za update sistema u levom uglu gore, meni bi oci ispale!!

Pa kako da je pomerim bem joj sve :D .
Ne mogu da je pomerim u podesavanjima za notifikacije.

Jel zna neko neki dobar program za kacenje ss sa s7 edge ali da se ss ubaca u njegov frame.
Kao screener ali on nema s7 edge jos uvek .

Izvinjavam se sto smaram sa aplikacijama dugo nisam bio na androidu pa nemam pojma koje su dobre itd.
Napokon sam nasao jedan currency converter sto radi ono sto meni treba i platio sam ga. Sad sam u potrazi za jos par nekih aplikacija koje testiram trenutno :D .

Poslednja izmena:
Pa ja sam kliknuo na nju ako me secanje sliuzi i imas tri opcije, nesto oko wifi, da se odlozi i da se zakaze nadogradnja...izabrao srednju. Ako i ne nadjes tu, ima sigurno u settings pa update. Kako god nece ti uraditi update dok ne odobris (podrazumevam da je auto update off).

@whiplasher ajde pa javi jel si uspeo da se vrnes i kako. Znam da si ti prvi kukao na bateriju posle apdejta alo si promenio misljenje posle par dana (mada gde ima dima...) ;)

Ako te ne mrzi, probaj ovo za mp4 fajlove sto sam pitao par postova iznad pls.

Btw novi update i kad stigne, verovatno ce battery life biti jos gori :d

Poslednja izmena:
@ Proday - Skidam rom sa sammobile, odin i to je to. Oko toga sa mp4 se ne razumijem nikako ali probacu barem moze li da pusta tako sto si napisao.

Sibno sam na stari, pa javljam utiske :)

Poslednja izmena:
@ Proday - de mi samo provjeri jel ovo pretposlednja verzija, od 1 mart PBD, APC8, APB1?
I nestao mi Package disabler pro samsung. Vidim mnogi se zale na to.

Poslednja izmena:
Gde to da vidim?

Mislim meni pise pdb na kraju ako ti ista znaci

Slikaj ovo ili samo uporedi jel to to. Provjeravam jesam li skino dobru verzijuuploadfromtaptalk1461964578916.jpg

Danas sam imao priliku da cackam s7 i s7 edge jedan pored drugog u Telenoru,na obicnom s7 mi bela malo vise vukla na zuckastu?!! Displej na s7edge stvarno perfektan.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

@sinda moguce da je bio na basic modu, ona mi je na svakom samsung telefonu zuckasta.

@whiplasher izvoli...mada kontam da je to to. Pusti mi link za rom ukoliko slucajno nekad greskom zabodem na update istog na telefonu ;)

25223951bd2a66d67f811c4257d62363.jpg

Poslednja izmena:
Aaaa,moguce,vidis,nisam gledao koja je postavka kolorita u pitanju,videh samo da je brajtnes bio odvrnut do kraja na oba...al ekrani stvarno dobri,slika nerealna!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

@ Proday - to je to, dobar sam skinuo. Imas sve romove na sammobile, samo provjeri na phone info samsung koji ti je SCS code, tj koja zemlja i mreza. Mada u sustini i nije bitno, bitno je da je za model 930f.

Vrh Dno