Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Bio bih fensi ubica baterije :d

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ajmo ljudi, valjda ima neko ko u toku dana ~15-18h moze da sprzi bateriju na s7 edge telefonu...taj sot me prvenstveno zanima?! Tnx

Mozda pola sata, sat je razlika, ali morali bi da imaju istu upotrebu kao ti, tako da to i ne može baš da izmeris i da vidiš da li bi bilo bolje, odnosno lošije.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Pa kupio sam i auto i sta sad? Treba da ga cuknem gdje god mogu. Koji ce mi i garaza, kupio sam ja njega a ne on mene?
Najjaci su mi likovi sa ovom pricom. Kupite tel pa radite sta hocete snjim, koga briga... Ima ljudi kojima treba case i zbog toga kacimo slike.

Da, siguran sam da svi oni nose bez ikakvih zastita. ;)

Proday je pitao za bateriju, ne mogu da nadjem ss gde sam ga bas do kraja iscedio, ali verujem da ce ti ovo znaciti:

7a84973c27879b070b4d217953a07801.jpg

ab849c9ee4bb6903a86f3fada9e2d8e5.jpg

d460bf6a1356f2890e4035bb82ad6399.jpg

5f7b2d1afb5bb460045f72e8414c65c1.jpg

Sent from my S7 Edge Gold Platinum

Poslednja izmena:
Pa kupio sam i auto i sta sad? Treba da ga cuknem gdje god mogu. Koji ce mi i garaza, kupio sam ja njega a ne on mene?
Najjaci su mi likovi sa ovom pricom. Kupite tel pa radite sta hocete snjim, koga briga... Ima ljudi kojima treba case i zbog toga kacimo slike.

A je l' pokrivas i auto kad god stignes? Ako nosis telefon bez zastite ne znaci da treba da ga udaras. Moze da se nosi a da se ne izudara.

Xperia Z2

Prica je suplja, isto kao i postovi na tu temu. Nosi ako hoces i bez poklopca i baterije sto se mene tice. Ja nosim jer imam potrebu i vjerujem da sam u vecini. Licno nisam vidio S6, a da nije bio u oklopu. A vidio sam stotinu ljudi sa S6.
Pogotovo u mom slucaju, gdje stakleni telefon nosim od teretane, trcanja, vikendice, šume, itd, pa do djecijih ruku gdje malo malo ispadne itd itd.. Sto ljudu, sto cudi i potreba.

Naravno da si u vecini, da nikome ne treba ne bi ni postojalo.
Ko sebi moze da priusti luksuz da bez zastite, u raznim uslovima, nosi S7 / S7 edge i telefone slicne kategorije - samo napred - u pitanju je stvar licnog izbora i zaista je nepotrebna bilo kakva polemika oko toga, ne znam zasto se u ovoj temi cesto pokrecu ovakva pitanja, imamo li sta pametnije reci na temu S7 / e?

Poslednja izmena:
Jos ovo i bataljujem off. Isporucivali bi sa time iz fabrike da je neophodno. A i ne znam cemu lep i kvalitetno izradjen telefon kad ga gurnes u silikon.

Xperia Z2

Stvar tvog ličnog izbora kako ćeš ga nositi, zašto si toliko uporan, i zašto pokušavaš da svoje mišljenje nametneš kao neki zakon / pravilo...? :)

Kome ce on nametnuti misljenje hahahhaa. De ne nasmijavaj me [emoji1]

Ne znam ni sam zasto se upustam u diskusiju sa likom koji robuje telefonu...
Drom, ne mislim na tebe. ;)

Xperia Z2

Napusti sahranu [emoji1]

Izgleda da je za neke zemlje pusten majski update. Vidjoh jednu temu gdje neko okacio link ka romu sa majskim update.
Tj neki od 18 april?

Poslednja izmena:
@drom au pa ovo je extra...posebno sto vidim da imas jos instalirane i Facebook i Msg. Reci mi samo jos jel si bio na wifi sve vreme ili si koristio i mobile data u nekom duzem periodu? Kakav sam lud, jos cu na ovaj edge da predjem :d

Skoro svaki telefon sam ispustio iako sam ekstremno pazio. i uglavnom su bila manja ostecenja. Ali kada sam kupio stakleni fon z3, na pad od pola metra tj na sto, puklo je staklo. Egde je jos vise ranjiv. Naj bolja varijanta je kozna futrola, kojamide na kaiš. Fon samo sa folijom. Tako da u ruci imasmp premijum koji si platio a zasticen je u futroli.

Sent from my iPad using Tapatalk

Poslednja izmena:
Tako sam ja radio sa G3 i dva puta menjao ekran. Pre toga sam imao maske i telefoni su opstajali posle padova. To znači da sam dva puta bio bez telefona po par dana. To je meni veća kazna od finansijske štete.

Inače ni jedan telefon od pojave smartfonova nisam prodao. Svaki flagship posle moje upotrebe poklonim nekom iz rodbine.

Dakle, ne drže svi telefone u maskama zbog dalje prodaje ili zato što su picajzle već zato što im treba ispravan telefon sve vreme zbog posla.

Sad neka se neko javi da mi objasni smisao života.

Aj smorite jos malo sa futrolama i zastitama pls!! Svako koristi telefon kako voli, ukusi se razlikuju, prioriteti takodje!

Ja sam okačio sliku da vide oni koje to zanima. Onda se javila gomila dušebrižnika za estetiku.

Pa zato sto gospoda bez futrola ovde izgleda osećaju potrebu da se hvale kako furaju go fon,a ovi sa futrolama su robovi tehnike,tako sam ja zaključio iz komentara.
A najjaci su ovi sto nisu ni pazarili fon pa se podsmevaju ovima sto su pljunuli 700 jura za fon i stavili ga u case. O cemu vi pisete ***...

Sent from my iPad using Tapatalk

A što ne ostavite telefon kod kuće pa mu ništa neće biti [emoji1]

LG V10

Najjace je kad istrese 700€ na telefon i pljune na kinez silikon kejs 2€.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kupio sam spigen i nosim ga već 15 dana, i ne može da bude isti osećaj kao kada se nosi bez. Jeste bzv kada se telefon od 700e stavi u kurton od 1000/2000 din. E sada, razumem i ljude kojima je ta zaštita neophodna, ali definitivno je bzv što nemamo taj standard da furamo telefone bez zaštite. Pre 10-ak godina svi su nosili telefone bez zaštita a sada je katastrofa ako ima packu. I ja sam takav, nije da vas nešto kritikujem već samo kažem... [emoji3] Ali se definitivno gubi ta premium izrada. Svi su kukali na s5 što se tiče izrade a sada se stavljaju telefoni još u lošiju plastiku...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Vise volim da koristim fon bez futrole i ostalih zastita, zato uvek postoji rizik. Ali zato podrzavam kvalitetnu zastitu i dbrand skinove :)

Neka svako koristi telefon kako zeli(sa zastitom ili bez), bez veze je dalje pricati o tome. "Ej kupio si fon od 700e i koristis ovu odvratnu(a kvalitetnu) zastitu, cemu to?" Matori sta te briga sta ko koristi, jedno vreme si koristio telefon sa zastitom i sada si nasao tu da mu pricas. Govorim uopsteno, vole ljudi mnogo da zalaze.

Ja sam danas uspeo da padnem na 20% baterije evo pre dva h. ALi gomila slika endomondo pracenje sat ipo itd itd.

A sto se tice casea. Kupio sam mnogo lepu providnu potpuno nilkin tanka super sve samo za ovu priliku... ALi.... Skinuo sam je posle nekih 1 h :D . Jer prasina upada samo tako msm da je gora po tel. Tako da futrole i folije su za mene caooooo!.

Vrh Dno