Ima od istog developera material black, ali nisam uspeo da pronađem, pošto se plaćaDa, da , moj je Edge. Naravno da nemas to na S7.
Jos ne mogu da se odlucim koju temu da koristim. To ti je kad predjes sa windowsa na android ovo sad samo premestam menjam i nikako nisam zadovoljan
.
Za sada sam se malo zadrzao na Material Dark , ali bi voleo da nadjem neku jos tamniju sa crnim elementima ali modernim izgledom.
Ako neko ima neke predloge javite.
Ima od istog developera material black, ali nisam uspeo da pronađem, pošto se plaćaali izguglaj možda nadješ način, baš dobro izgleda...
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
A kako to da se kod nas ne vide Samsung teme koje se kupuju?
Sent from S7
Platio bih ja, probao i tunnel bear ali nije radio na custom romu...Pa plati za nesto ako ti se svidja majku mu, imas lep psihicki osecaj, a pomognes i developeru!
E kakav ti je to telefon kad to nema [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
LG V10
To je taj. Ako si zadovoljan kako do sada radi ne diraj nista.
Trebalo bi da se restartuje ukoliko držiš desetak sekundi power i volume down tastere istovremeno
Odblokirao se kada sam izvadio karticu. Ništa drugo nije pomagalo.
Sada ne vidi karticu, kao da je crkla ili tako nešto... Inače nova kartica uzeta kada i telefon, nikada vađena, iz domaće radnje...
Blago meni, napatiću se do jeseni sa ovom ekskurzijom u Android vode a onda ponovo ćao-zdravo.
Nije android kriv ako crkne kartica. Desava se to na svim OS.
Sent from my iPad using Tapatalk
Izvini, ali mem. kartica koji si uzeo je očigledno krš. Ako sve radi bez nje kako treba, to je do kartice. Iz istog razloga izbegavam mem. kartice godinama i više cenim internu memoriju. Uvek sam sa karticama ima problem, čim izvadim karticu nestaju problemi. Nije Apple lud što nisu dozvolili mem. kartice.Odblokirao se kada sam izvadio karticu. Ništa drugo nije pomagalo.
Sada ne vidi karticu, kao da je crkla ili tako nešto... Inače nova kartica uzeta kada i telefon, nikada vađena, iz domaće radnje...
Blago meni, napatiću se do jeseni sa ovom ekskurzijom u Android vode a onda ponovo ćao-zdravo.
Pa stavis foldere,razvrstas aplikacije. Sve moze da stane na jedan ekran![]()
Izvini, ali mem. kartica koji si uzeo je očigledno krš. Ako sve radi bez nje kako treba, to je do kartice. Iz istog razloga izbegavam mem. kartice godinama i više cenim internu memoriju. Uvek sam sa karticama ima problem, čim izvadim karticu nestaju problemi. Nije Apple lud što nisu dozvolili mem. kartice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari