Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

@MICRO V91 postoji opcija multy quote, ne moras na svaki post da dajes posebno odgovor ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Da, da , moj je Edge. Naravno da nemas to na S7 :) .

Jos ne mogu da se odlucim koju temu da koristim :D . To ti je kad predjes sa windowsa na android ovo sad samo premestam menjam i nikako nisam zadovoljan :D.

Za sada sam se malo zadrzao na Material Dark , ali bi voleo da nadjem neku jos tamniju sa crnim elementima ali modernim izgledom :D .
Ako neko ima neke predloge javite :D .
Ima od istog developera material black, ali nisam uspeo da pronađem, pošto se plaća :( ali izguglaj možda nadješ način, baš dobro izgleda...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ima od istog developera material black, ali nisam uspeo da pronađem, pošto se plaća :( ali izguglaj možda nadješ način, baš dobro izgleda...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Mislim da je samo za amerikance video sam na yt i naglasio je da je samo za USA. I to je jos jedan razlog sto zelim da promenim region ali ne znam kako osim da napravim novi gmail i stavim zemlju USA.

Pa plati za nesto ako ti se svidja majku mu, imas lep psihicki osecaj, a pomognes i developeru!

A kako to da se kod nas ne vide Samsung teme koje se kupuju?

Sent from S7

A tunel bear da instaliras? Prebacis na usa region i kao da si tamo

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Moras odraditi clear data i cache za google play store da bi radio

Gde bese opcija da biram efekte na ekranu pri zakljucavnju...ono da li ce samo da zatamni ravnomerno ili kao mator televizor itd?

Nema to S7.

Pu...dodajem jos jednu prednost na note 5!!

E kakav ti je to telefon kad to nema [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

LG V10

Korekcija, isto je kao kod nota, samo sam ja ***** stavio skroz tamnu pozadinu pa se ne primeti!! ...ali to ne menja cinjenicu da ne postoji ta opcija

Jutros mi je stigao ovaj update. Da li je to taj problematični ili je ovo neki sledeći?
1798d952ca9c5adaff85dbf1c8e99b58.jpg

To je taj. Ako si zadovoljan kako do sada radi ne diraj nista.

Sta ti bode oci? Imas u podesavanju da iskljucis obavestanja za aplikakacije

Blah, upravo mi se smrzao telefon skroz tokom kopiranja podataka sa računara na karticu. Kako da mu prokleto uradim force shutdown ili reset? Probao sam power u kombinaciji sa manje više svim dugmićima i neće.

Trebalo bi da se restartuje ukoliko držiš desetak sekundi power i volume down tastere istovremeno

Trebalo bi da se restartuje ukoliko držiš desetak sekundi power i volume down tastere istovremeno

Odblokirao se kada sam izvadio karticu. Ništa drugo nije pomagalo.

Sada ne vidi karticu, kao da je crkla ili tako nešto... Inače nova kartica uzeta kada i telefon, nikada vađena, iz domaće radnje...

Blago meni, napatiću se do jeseni sa ovom ekskurzijom u Android vode a onda ponovo ćao-zdravo.

Sada ne vidi karticu, kao da je crkla ili tako nešto... Inače nova kartica uzeta kada i telefon, nikada vađena, iz domaće radnje...

Blago meni, napatiću se do jeseni sa ovom ekskurzijom u Android vode a onda ponovo ćao-zdravo.

Nije android kriv ako crkne kartica. Desava se to na svim OS.

Sent from my iPad using Tapatalk

Nije android kriv ako crkne kartica. Desava se to na svim OS.

Sent from my iPad using Tapatalk

Bas tako.

Isreno da kazem ja sam sa Windowsa presao na android , doduse sa windowsa od 150e na android od 800 sa 4x vise rama.
Ali android radi odlicno na ovim high end uredjajima.

Jeste da jos uvek ne mogu da nadjem mesto gde da stavim sve apps koje koristim svaki dan. Dok je na windowsu to bilo lepota na jednom ekranu staje sve milina da gledas.
Ali dobro navikavam se.
Aplikacije su mnogo bolje na androidu ali su mnogo i razlicite jedna od druge dok je na windowsu sve to univerzalnije.

Ali da radi peracki to nema sta :) .
Ja sam animacije stavio na 0.5x pa je jos malo vise snappy sto bi rekli ameri.

Pa stavis foldere,razvrstas aplikacije. Sve moze da stane na jedan ekran ;)

Polako hunder, vidis da je covek tek prebego iz M$ tamnice :)

@ Micro

Skoro sve moze da se podesi i ''zbudzi'' kako hoces.. instaliraj neki launcher (apex, nova, smart) pa ce fon raditi jos brze i fluidnije a tu su i daleko bolje ''custom'' mogucnosti..

Izvini, ali mem. kartica koji si uzeo je očigledno krš. Ako sve radi bez nje kako treba, to je do kartice. Iz istog razloga izbegavam mem. kartice godinama i više cenim internu memoriju. Uvek sam sa karticama ima problem, čim izvadim karticu nestaju problemi. Nije Apple lud što nisu dozvolili mem. kartice.

Pa stavis foldere,razvrstas aplikacije. Sve moze da stane na jedan ekran ;)

Jeste ali sve je onda na dva do tri tapa . a meni treba sve na prvi :D .

Ma dobro polako sredicu ga ja sve, nisam se jos igrao sa custom opcijama a ima ih milion.

Gledam sto manje custom stvari da ubacim u tel i sto je moguce manje aplikacija. Cak sam i neke samsungove defoltne aplikacije zamenio sa stock google aplikacijama.

Recimo nova launcer mozda instaliram jer eto kazu da je bolji od ovog defolt samsungovog. Za sad sam ga ovako odradio samo stock opcijama.

photo_2016-04-28_14-57-27.jpg photo_2016-04-28_14-57-37.jpg

Poslednja izmena:
Izvini, ali mem. kartica koji si uzeo je očigledno krš. Ako sve radi bez nje kako treba, to je do kartice. Iz istog razloga izbegavam mem. kartice godinama i više cenim internu memoriju. Uvek sam sa karticama ima problem, čim izvadim karticu nestaju problemi. Nije Apple lud što nisu dozvolili mem. kartice.

Class 10 bi trebalo da radi bez problema. Mada meni je dovoljno ovih 32gb za aplikacije i dobar deo medie. E sad ako dodje na blizu popunjenog. Jednostavno uploadujem manje bitne i starije slike i klipove na cloud i brisem ih iz tel.

Vrh Dno