Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A stvarno je na kp bezveze što treba puno da se lista da bi se videla pojedinacna negativna ocena.
Puno znaci zasto je neko i kako dobio tu negativnu.

Verovatno je sa Aliexpressa naruceno... uvek mi je cudno kad vidim white mouse feet, mislim da je ogirinalni DA imao crni mouse feet.

taj prvi prodaje sve fus naruceno sa tih kineskih sajtova, a ovaj drugi verovatno isto

Kaze mi lik da dobijam serijski kod koji mogu da upisem na razer str., da li to ista znaci? :)

Bežite od nerealnih cena... Kontaktirao sam jednog čoveka da mu prodam ploču za mobilni sve je prošlo ok, a ja dobio ocenu kao kupac zato što sam ostvario prvi kontakt... Bzvz...

To su kvalitetno odradjene kopije. Imao sam prilike da cujem par slusalica, stvarno se dobro cuju. Za miseve zaista ne znam.

A KP team jos nije dodelio negativnu Leskovcaninu, kakve se tu radnje rade.. :D

Pa covek im ostavlja kesha, nego gledam na KP i limunu ima r.a.t. 7 i 9 miseva, kako da znam da to nisu kopije, da li se vidi ovako ili nema sanse?

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Sad cu da iskopam neki stari Sony da mu puknem taj ROM, vidis ti kako oni nas zapravo varaju :D

z1 compact zapravo ima veoma dobar hardver, bolji od većine današnjih mid rangera. prosečan zapravo korisnik neće ni videti razliku između z1 i z5. što svakako nije razlog da se laže u oglasu i obmanjuje kupac.

To što je napisao u tekstu možda može i da prodje ali je u naslovu oglasa napisao z5 compact što je zaista previše.

Edit
Čitam ponovo, ne može ni tekst da prodje. [emoji1]

I kakav ti je sad Z5, kapiram da te slike noću sa 6400 ISO ne izgledaju sigurno kao da su slikane vodenim bojama?

ja onaj prvi, pa sad ovaj chroma, nostalgija valjda, šta li... on je claw, specifičan je. šalim se ja malo :)

Trenutno ima preko 30 ljudi koji prodaju Hp Elitebook 8460p na kupujem prodajem uglavnom model sa i5 , dosta njih prodaje veoma povoljno ispod 200 evra , o cemu se radi , jel to dolazi iz stranih zemalja taj model , taj model je iz 2011 godine , takodje Fujitsu lifebook T730 isto oko 30 ljudi prodaje na kupujem prodajem , cemu tako masnovna prodaja ovih modela po veoma povoljnim cenama :)

Evo primer nekih od najjeftinijih:

w.PNG

2.PNG

Ima li neku falinku recimo Hp Elitebook 8460p , osecam da bi fini radio kad bi ga kupio i uzeo ssd , ima li neke mane ovaj model koji se prodaje za dzabaka? Razni ljudi ga prodaju i bukvlano svakih par dana iskoci neki novi oglas za Hp Elitebook 8460p , jedan je prodavao za 140 evra prosle nedelje ali je u roku od par dana obrisan oglas.

....o cemu se radi , jel to dolazi iz stranih zemalja taj model
.......cemu tako masnovna prodaja ovih modela po veoma povoljnim cenama :)
Nabavljaju računare korišćene u firmama napolju...
Generalno rečeno nema šta da se brineš, velika većina primeraka su u odličnom stanju (baterije takodje).
Cena je takva zato što oni prodavci koji ih nabavljaju na veliko nemaju vremena/računicu da im se motaju po lageru, pa ih ne nude po cenama koje bi se mogle izvući, već po najnižim cenama po kojima još uvek imaju zaradu.

Na primer desktop mašina sa Core 2 duo E8400, 2GB rama i 160-250 GB hard diska se kod prodavaca iz prve ruke prodaje za 40 evra.
Računar u kome su komponente tri puta kvalitetnije i koji je dva i po puta procesorski jači od najjeftinije današnje nove konfiguracije od 15 hiljada dinara.

ja skoro kupih komp c2d e8400, komplet mašina sa hdd-om i 8 gb ram-a za oko 25 evra. računao sam da samo ram vredi toliko, gledajući cene ram-a na oglasima ovde. i dalje mi nije jasno zašto ram ima tako nerealno visoku cenu.

Kao i za sve ostalo ljudi bi da kupe jeftino a dobro, a da prodaju skupo... Kao ja što prodajem cloud 2 slušalice za 50€... A kupio sam ih na buvljaku za 500 dinara :)

ja skoro kupih komp c2d e8400, komplet mašina sa hdd-om i 8 gb ram-a za oko 25 evra. računao sam da samo ram vredi toliko, gledajući cene ram-a na oglasima ovde. i dalje mi nije jasno zašto ram ima tako nerealno visoku cenu.

Zasto DVD-R disk ima nerealno nisku cenu? Kada nadjes odgovor na to pitanje onda ces shvatiti zasto je RAM skup. Najbrza memorija je Cache na CPU pa onda RAM, pa tek onda SSD. Kad bi neko stavio 64GB DDR4 RAM i od tih 64GB odvojio 20GB za RAM Disk koji bi sluzio za sistem tada bi shvatio da je SSD tesko djubre a tek hard disk koji je otisao u istoriju kao sistemski iliti operativni medij.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno