whiplasher
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.09.2007
- Poena
- 435
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600x + NZXT Kraken X63
- Matična ploča
- MSI Mag B550 Tomahawk
- RAM
- G.Skill 32GB Trident Z RGB DDR4 3200MHz CL16
- GPU
- Powercolor Red Devil 6700 XT oc
- Storage
- Samsung 850 Evo 250gb + Patriot Burst 480gb + Storage hdd-s
- PSU
- Evga GQ 850W
- Kućište
- Coolermaster Mastercase 5 pro + Tempered glass
- Monitor
- AOC Q32E2N
- Miš & tastatura
- Anne Pro 2 lubed + foam, Logitech MX518 Hero, G500, ROG Spatha X, ROG Keris, ROG Gladius III Wireless, Asus Tuf M3
- Ostale periferije
- APC Line-R 1200
- Mobilni telefon
- S23 plus
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Mozda i ima, ali je uzasno spor. Recimo u low light, kad ukljucim kameru za slikanje i okrecem se po sobi, kao da gledam slide show. Isto je tako i na G4, to sam probao. I treba mu par sekundi da fokusira. Dok S6 i po danu i po mraku slika je tecna i fokus je brz. Sa S6 sto se tice fotografija sam bio prezadovoljan. Ali mi je crkao ois, a niasm imao garanciju. I prodam ga tipu koji kameru uopste ne koristi i to mu nije bilo bitno.
Za sada S7 ili S7E, trenutno ganjam ovdje kod mene da ih nadjem.
Manual mod na V10 je za mene potpuno beskorisan. Zasto? Pa iz nekoliko razlika. Prvi je, nemam vremena da se bakcem sa parametrima. Drugi, za kvalitetnu low light fotografiju sa manual modom na V10 telefon mora biti fiksiran, inace je mutno. One slike sto sam postavio je maksimum sto moze V10 da izvuce u low light vjeruj mi, podesavanja sam uzeo sa stranih foruma. Ta prica da je V10 camera "best one" je totalna glupost. Imao sam S6 i ima bolju kameru. Cak i P8 u low light ima upotrebljiviju kameru nego V10. Po danu je ok, ali mrak, uzas. Treba mi kam gdje udjem slikam i ne mislim nista. Za mene, debelo razocarenje, jer sam upravo to citao "da je najbolja kamera".
S7 udjem i slikam i to je to

@ edit - a ta prica oko baterije, evo moje iskustvo. Dan na poslu, viber, chrome, youtbe, osvjetljenje auto (al ne dize preko 60%) i izguram preko 4h sot. Ja srecan, udaram se nogom u guzicu. Dodje vikend, suncan dan, odem na vikendicu sa cerkicom i uzmem tel da je slikam. Automatski osvjetljenje ode na 100%, 20-30 fotki i tel mrtav nakon 2.5h sot.
Za sada S7 ili S7E, trenutno ganjam ovdje kod mene da ih nadjem.
Manual mod na V10 je za mene potpuno beskorisan. Zasto? Pa iz nekoliko razlika. Prvi je, nemam vremena da se bakcem sa parametrima. Drugi, za kvalitetnu low light fotografiju sa manual modom na V10 telefon mora biti fiksiran, inace je mutno. One slike sto sam postavio je maksimum sto moze V10 da izvuce u low light vjeruj mi, podesavanja sam uzeo sa stranih foruma. Ta prica da je V10 camera "best one" je totalna glupost. Imao sam S6 i ima bolju kameru. Cak i P8 u low light ima upotrebljiviju kameru nego V10. Po danu je ok, ali mrak, uzas. Treba mi kam gdje udjem slikam i ne mislim nista. Za mene, debelo razocarenje, jer sam upravo to citao "da je najbolja kamera".
S7 udjem i slikam i to je to
@ edit - a ta prica oko baterije, evo moje iskustvo. Dan na poslu, viber, chrome, youtbe, osvjetljenje auto (al ne dize preko 60%) i izguram preko 4h sot. Ja srecan, udaram se nogom u guzicu. Dodje vikend, suncan dan, odem na vikendicu sa cerkicom i uzmem tel da je slikam. Automatski osvjetljenje ode na 100%, 20-30 fotki i tel mrtav nakon 2.5h sot.
Poslednja izmena: