Sve je krenulo sa 1520 ili Z3 cini mi se, gledam test na netu xy sati sot, kod mene 4-5. Pa tako sa Note 4, S6 i dalje. Evo isti slucaj i sa V10. Tesko je generalizovati sot. Meni licno, mojom upotrebom, 4h sto znaci da mi tel moze izdrzati dan, sto mi je prihvatljivo. Imao sam tel, P8 cini mi se, gdje mi posle jednog dana ostane jos 25%. I sta da radim, bez punjenja da idem na posao ne mogu, te ga napunim do kraja. Tako da mi je sad bitno da moze da izgura od jutra do mraka, a to V10 moze.
hahahha lomio sam se se izmedju 6p i V10 i S7 iskren da budem i prevagnuo sam na v10. 6p mi je poruzan, ne privlaci me izgledom nikako, plasim se vibracije i dugmica. Samsung zaobilazim kad god to mogu (zbog tacviza i otkako mi crkao OIS na S6-ci), a i ova prica oko S7 mislim da je prenaduvana, niti je kod njega baterija neki wow niti kamera. Kolega ima Note 5 koji po testovima puca 9h SOT, a kod njega jedva 4.5h. Da u sistem ulazu koliko u marketing, mislim da bi bili ubjedljivo NO1 u svjetu. Tako da sam se odlucio za V10, posle FLex 2 da opet dam sansu LG-u. Tel ko god uzme u ruke kaze sta je ovo, ko oruzje

Sit sam vise aluminijuma i stakla, vratite brate vise plastiku i gumu

Salu na stranu, nemam nekih zamjerki na fon. Ram menadzment je odlican, puni do 1.3-1.4gb. Drugi ekran je dusu dao za saltanje izmedju aplikacija. Sve je brzo jako i prakticno. Ste strane, pun pogodak za drugi ekran. Ono sto mi smeta, je ukoliko tel drzim na auto osvjetljenju, taj drugi ekran se jako slabo vidi u mracnim prostorijama (govorim o slucaju kada je glavni ekran ugasen). Po meni neki optimum je drzati osvjetljenje na 40-60%, da bi sve to skupa lijepo izgledalo. Tipke su ok, mada se neki zale da su zadnje tipke i power klimave. Malo jesu onako "loose"ali neprimjetno. Ne zvekce nista, ne lupka. Vibracija je posle P8 pravo osvjezenje. Zvuk na zvucniku je glasan, i kada zacepim prstom onu rupicu na njemu uopste ga ne prigusi, nego zvuk probija kroz poklopac. Sve u svemu, za 400e mislim da je ok fon.
@edit - nego da vas pitam, posto sam V10 sim unlock, hocu li dobijati OTA? Nije prckano oko roma nista, niti je root.