Da nije do onog Defendera to brljanje vazdan. Ja ga nisam iskljucivao.
Zakrklja kad najvise treba i uspori sve na trenutak. I pojavi se neko i hvali ovaj raspad, yebo ih 10ka. Nikakvu prednost ne vidim ni po brzini ni nista, narod se lozi na sminku a toga ne nedostaje.
7ica izmislila OS za ovo, ko ne mora bolje i da ne prelazi.
Asus K555L. Nista cim odvrnem saraf sa HDDa sutra u servisu, ubacujem SSD pa nek drlja do zore.[emoji23]
Uradio sam migraciju OS, nisam probao jos, sta mislite hoce li raditi aktivacija i tako to?
Kod mene kontra,tj upgrade brljavi vremenom... prvo kod klinca,pa sada meni na test kompu u kuhinji
Juce odradio upgrade sa Win 7 64 Pro,danas popodne poceli neki lagovi,klikcem na taskbar da prikaze vec otvoren prozor i nista se ne desava oko 3-4 sec,pa zapuca sve i odjednom krene i sl...
Sad vrno nazad na 7... probacu sa cistom 10-kom...
Inace skidam ISO-e sa ovog sajta sa ovom Jawa skriptom,sve zadnje official Win verzije su tu i savrseno rade:
http://www.techfleece.com/2015/12/2...ndows-8-1-or-windows-10-legally-and-for-free/
Jel si instalirao desetku sa ovog sajta? Da znam da li da se bakcem![]()
Da nije do onog Defendera to brljanje vazdan. Ja ga nisam iskljucivao.
Zakrklja kad najvise treba i uspori sve na trenutak. I pojavi se neko i hvali ovaj raspad, yebo ih 10ka. Nikakvu prednost ne vidim ni po brzini ni nista, narod se lozi na sminku a toga ne nedostaje.
Ne da "da nije", vec jeste i to je ustanovljeno. Treba ga ugasiti ali ne iz control panela, a i cortanu iskljuciti za online search. Nakon toga nema problema ni na hdd-u ni na ssd-u, retko kada i update sada ide i to uglavnom bude "update and shut down" na kraju dana.
Under Choose how updates are installed, use the drop-down menu to choose an option:
Schedule a restart
Automatically restart
Aj sad mi objasni ko te tera da prekidas posao kako bi win odradio update? kakav momentalni restart sistema? Imas izbor...a ne koristis ...
Under Choose how updates are installed, use the drop-down menu to choose an option:
Schedule a restart
Automatically restart
Aj sad mi objasni ko te tera da prekidas posao kako bi win odradio update? kakav momentalni restart sistema? Imas izbor...a ne koristis ...
Ti apsolutno nemaš prava da kažeš:"Ne."
Pozdrav svima interesuje me da li postoji neki software gde ja mogu da integrisem u win10 x64 enterprise neke drivere, teme, programe kada vec instaliram windows da sve to imam ubaceno nesto popust RT7Lite sto je bio za Win7 pokusavao sam da nadjem ima neki NTlite al on se placa.. hvala unapred!
Netacno. Kazes lepo "NE" za Win10, instaliras neki drugi OS koji ti odgovara i nemas glavobolje koje te ovako muce.......ja tu ne vidim nikakav problem......Win10 nije obavezan, koliko sam ja razumeo (to sam, valjda, vec jednom rekao).
Netacno.
nije u tome uopste poenta. znam za schedule update (mada nisam siguran da mozes kad recimo uradis tu promenu da bajpasujes instalaciju update-a kod gasenja ili restarta) i znam da mozes i da se diskonektujes sa interneta ako bas neces nista ali moje pitanje ostaje. sta da radi onaj koji koristi kompjuter iskljucivo za posao i povremeno mu recimo zatreba e-mail i ne treba mu apsolutno nista drugo nego tih par aplikacija i da bude siguran da ce taj sistem uvek raditi sigurno i stabilno kad ga jednom namesti. Ovo jeste problem jer ima puno korisnika kojima posao zavisi od toga. Windows bi trebalo da je ozbiljan sistem a ne igracka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari