Хм, нисам пазио на детаље па ни ово нисам проверио.Auuuu koliko uredjaja i kablova! Najvise mi smeta sto ovaj crveni tkz. spliter ima napajanje - obican spliter bi mogao odmah da se stavi na zid iznad ulaznih vrata pa na dalje vuku kablovi gde treba, a ovde to nece moci jer trazi dodatno napajanje. A tek kada se na koaksijalni stavi standardni spliter, pa tek kablovi iz njega do televizora... Inace, koje su dimeznije ove "table" sa prve slike? I jel moze da se montira na zid?
Не питај, ипак сам прошли пут пажљивије гледао. :lupko:
Снима, сад сам пробао и снимио око минут HD програма, стало на ~69MB, snima H264 и прави .mts фајлове. Немам појма да ли је то ОК или не али снимак делује пристојно.
Нема заштите, конвертује се нормално, мада се у то не разумем превише а пошто може да се репродукује и на компу и на плејеру, не знам зашто би ми то било потребно.
Не знам да ли СББ не дозвољава снимање тј не може да се гледа на другим уређајима због неких обавеза или онако, да не кажем шта мислим о томе.
Могуће, мада нешто сумњам да имају програмере који би то могли да ураде. Претпостављам да би могло да се нађе како то уопште ради на тим HG уређајима и мислим да то тако ради код свих. Као што они не могу да направе D3go ни за windows phone ни за linux јер то уопште и не раде они, тако мислим да ни овде нису криви тј нису они то урадили. Нити су они искључили пребацивање у bridge мод и слично. Па знајући како су решавали неке баналне проблеме, како су мени објашњавали HDMI2DP везу/кабл, мислим да немају такве програмере. Рекао бих да је њихов плафон да убаце српски превод у Д3 пријемник.
Можда би требало да се провери да ли ови пријемници које даје СББ уопште могу да снимају у другим форматима и да ли ти формати сами по себи нису такви да морају да се вежу за уређај. Вероватно су пре склапања уговора за куповину ових уређаја тражили такве који снимају у формату који не може даље. И даље не верујем да су то накнадно радили и плаћали трећој фирми да им посебно то уради.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari