Kod mene se desava u poslednje vreme,narocito tv Prva,cak dodje do smrzavanja sekund,dva.A sto se tice problema sa kanalima koji se ne vide,na Samsungu starom 5 godina se ne vidi ni jedan kanal Arena sporta,samo ton.A na novom LG se desava kad ukljucim Pink i B92 info da se tv restartuje svaki put.
Drustvo, da li bi neko imao savet. Uveo sam exe net,sve radi ok,ali u drugoj sobi gde imam drugi lcd tv, SONY BRAVIA nalazi samo trecinu digitalnih kanala, dok za ostale kanale televizor pokazuje info "no video" dok se cuje zvuk i pokazuje epg na svim kanalima iako nema slike. Trecina kanala rade ok,i analogni kanali su u redu. Da li imate savet sta da radim,da li da idem do SONY jevog servisa ili da zovem EXE NET. Kada su uvodili, nisu znali da rese problem jer misle da je do televizora. Inace u dnevnoj sobi na lcd tv dekoder radi sve super kanali...
Meni npr, nabrojani kanali ne rade od pocetka, na toj frekvenciji, koju je Gagi naveo. Naravno da uz postojece kanale nije vazno tih 10setak ili koliko vec, ali kad budu uveli pakete kanala pa oduzme se i ovi sto ne rade to ce biti vec pozamasan broj. A i nije mi bitan broj kanala, vec spominjem, da bi radilo sve ispravno. Cinjenica je da ima tu neki problem...
Не мислим на понуду канала него уопште. За почетак им замерам што су на аналогној неке канале ставили у спец опсег који не може да се види на старим телевизорима. Можда некоме делује чудно али ако неко старији има стар телевизор, он на аналогној не може да гледа РТС1 или РТС2 а можда и још неки од оних које такви гледају. Апсолутна ситница која им је промакла. Кад сам већ ту, а имам један стари телевизор који углавном и не гледам, чини ми се да се на њему UHF опсег једва види и сви програми на њему су очајног квалитета. Не користим га па ми није много битно али је ипак важан детаљ. На њему је СББ радио сасвим нормално.Телевизија им уопште није слаба страна. Чак шта више имају најбољу понуду.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari