Vama se vaistinu ne može udovoljiti. Čuj, nisu dovoljno prašnjavi, a i nemaju dovoljno ideja. Ne znam samo šta biste hteli. Da su izbacili Blood Dragon 2 opet bi bilo kukanja kakav je taj Blood Dragon 2 i zašto to recikliranje. Da nisu objavili ništa bilo bi - što nisu objavili ništa.
Ne kontam šta je problem ovde. Posmatrate igru kroz prizmu gejmpleja jednog FPS-a. Ovo neće biti FPS, ne u klasičnom smislu.
Posmatrano kroz prizmu događaja koji su se javili kao imperativ vremena©, Far Cry Primal je akciona avantura koja ima određenih veza sa ranijim Far Cry igrama, taman toliko da nosi Far Cry ime, ali uopšte ne želi da bude konvencionalna. Neće to biti ne znam koje razlike, ali će biti dovoljno velike da traže merenje po sopstvenom kalupu, a ne po tome koliko je zanimljiv YT video praistorijskog lova. Mislim, naravno da je "zanimljivije" gledati kako eksplodira svako parče terena i kako igrač leti grappling hook-om u Just Cause 3, dešava se svašta nešto na ekranu. Ovde toga neće biti. Možda će igra biti loša ili dosadna, ali to svakako nije zbog toga što ćemo mlatiti neprijatelje toljagama a žene pesnicama. Ili obrnuto.
Mislio sam da sam ja dežurni pljuvač, kad ono...