Šta je novo?

Far Cry Primal

Ne bih ja ovde ocekivao ne znam kakvu atmosferu i imerziju. Mislim da ce kljucno biti kako odrade malee combat aspekt igre, koplje, strelu, toljagu, ako to bude dobro uradjeno moze i da bidne zabavno.
FC2, najjaci feature je zaglavljivanje dotrajalog oruzja prilikom okrsaja. To je bas davalo odlican osecaj i drzalo te na vrhovima prstiju. Cudo niko nije nigde iskopirao taj koncept. Samo da je prica bila malo fluidnija/dinamicnija a manje vestacki produzavana checkpointima i slicno bila bi odlicna igra.

Zaglavljivanje oruzja imas u Stalkeru, znaci prije FC2.

Šta je problem sa Denuvom?

Kazu da im "jede" SSD.
A i novcanik...ovo je vec tacno.:d

od kad sam otkrio simulacije asseto corsu samo za takve stvari dajem pare...ove sp od po 10 sati igre...kad budu na akciji ne zurim nigde...a i bice lek za par meseci...

Šta je problem sa Denuvom?

Offline timeout, modovi koji menjaju exe nisu moguci, fajlovi ostaju na racunaru i posle uninstalla. Navodno utice i na performanse, ali to je tesko dokazati.
Osim toga, nista.

Poslednja izmena:
Svakako puno bolje resenje od StarForce, SecuROM, Tages i online DRM. Tu negde sa SafeDisc. Preferiram DRM free ali razumem kompanije zasto stavljaju DRM.

Buduci da su ga pravili isti ljudi koji su pravili SecuROM, porazavajuce bi bilo da nije bolje resenje.

Aman, postavio sam retoričko pitanje. Naravno da zaštita nije problem, nego me sva ta kuknjava na zaštitu iritira, jer svi znamo da je 98% kuknjave zato što je zaštita efikasna, a potom sve ostalo.

simulacija voznje mamuta.

.. sa ocajnom arkadnom fizikom.

:d

Dodje mi sad da nadjem neke hardcore modove za fc3 i 4, ovaj Primal za sada deluje kao cisto decje djubre u odnosu na koje mi fc 2/3/4 deluju ozbiljno.

kada smo kod decijeg djubreta vidi NFS temu ispod, ono je hard core smece. odgledao sam prvih 15min igre i nije mi dobro ali bukvalno.

***, šta vam je, nije to standardni gejmplej, zar ne vidite da se radi o zezanciji za one koji preorderuju igru? :)

uvek mi je bio san da u nekoj igrici budem u ulozi mamuta i ubisofte, puno ti hvala na ovome, ali bas bas....

Kako god, kod mene pao preorder pa cu da ga opletem malo za koji dan.

Poslednja izmena:
+1

Deluje mi da ću biti zadovoljan & zadovoljen.

Gledam sad gameplay na twitch-u, so far so..bad. Barem za moj ukus.

Igra je jednostavno smesna. I ovo kazem kao neko ko je presao fc2/3/4 i te igre su mi bile gotivne i to nevezano za price koje su jedva prosecne (uglavnom jadne) vec zbog prostranih, detaljno odradjenih mapa, brojnih mogucnosti + improvizacija i na na trenutke veoma dobra atmosfera (pre svega u fc4).

I sada ce mapa biti velika, grafika odlicna, zvuk ok ali ova igra prosto nema potrebnu atmosferu i pored svega toga, pa pogledajte likove u igri, kao da su pokupili fensi ekipu iz nekog NY kluba vikendom uvece i da su ih presvukli u ''prehistoric'' krpe :d umesto da budu prljavi, musavi, gubavi, osakaceni, strokavi itd.

Sve ovo podseca na fc3 i fc4 presvucene u veoma neubedljiv ''prehistoric'' skin, ocigledno je to sve sto ova igra nudi.

Vrh Dno