Šta je novo?

Far Cry Primal

Meni ovo na osnovu vidjenog izgleda jako dosadno, kao i svaki FC.

Nemoj da vredjas prvi Far Cry. :)

Evo jos gameplay-a:

Poslednja izmena:
Ovo je neverovatno, praistorijska sova-izvidjac a i takticki bombarder u isto vreme :d :d :d

Isti zvucni semplovi za odredjene zivotinje/ptice i detekciju neprijatelja a sto je najgore opet raspali tagovi i mogucnost da ih pratis kroz brda, planine.

Poslednja izmena:
gXQ7ABs.gif

Opet ova odurna faca osmeha izveštačenog do stanja odrvenjenosti. Naravno, šta bi drugo do da traži dinosauruse zbog zašto da ne, zvuči mu kul. :wall:

Ima on ok momenata u opisima. Generalno je realan osim kad dobije veliku lovu :D

Meni ovo izgleda kao jedna ogromna glupost od igre... jos ako ostane ono "tagovanje" neprijatelja u praistoriji(??) ...

Ovaj hunting simulator je vec za mene najveci fail FPS-a. Covjece pa oni su ubjedjeni da su njihovi kupci totalni imbecili, mozda i opravdano...

Meni deluje kao re-skinovani FC 4. Znaci gameplay isti samo novi modeli. Mozda i bude zanimljivo, saznacemo u Martu vec.

Vidite, ja mrzim Ubisoft, a ovo ću verovatno rado isprobati, a možda i odigrati. Ima nekog smisla, barem ovako, na prvu, pri čemu je interesantno. Jednostavno ne doživljavam igru kao fps. Kapiram da će biti smor ponavljati nakon 3-4 sata iste stvari, ali opet, grešna mi duša. Svakako mnogo bolje nego još jedan difoltni fps. Ovo barem ima malkice više šanse da bude makar solidna avantura...

Meni je ideja praistorijskog lova interesantna ali sam pogledao gejmplej na kojem lika zaskacu zivuljke kao u crtanom filmu. Ugrize ga tigar, da bi mu pobegao skoci u vodu, u vodi ga saceka krokodil itd. Meni je to malo neozbiljno. Poslednji i jedini ozbiljan Far Cry je dvojka, ovo ostalo je komedija.

Nema nista bez minobacača :D

Poslednja izmena:
Ne kudite konka kojeg niste jahali kada izadje pljujte :)

Meni je ideja praistorijskog lova interesantna ali sam pogledao gejmplej na kojem lika zaskacu zivuljke kao u crtanom filmu. Ugrize ga tigar, da bi mu pobegao skoci u vodu, u vodi ga saceka krokodil itd. Meni je to malo neozbiljno. Poslednji i jedini ozbiljan Far Cry je dvojka, ovo ostalo je komedija.

***, naravno da je summonovanje pećinskog medveda na zvižduk koji onda zauzme mesto sabljozubog tigra u roku od dve sekunde nešto na šta se mora pristati zbog zato što mora. Plus mi ono dranje životinja zarad apgrejdovanja ili oslanjanje na mistične biljke sada nekako ipak ima više smisla.

kad smo vec kod hunting simulatora imal' neki stvarno ozbiljan?to bih rado probao.

videh,ali koliko kapiram za ovo ti treba ekipa ili da ti upadaju likovi dok igras...ja sam ti solo suter :) nevrmajnd,uvek moze da se cunja po zoni i da se love mutanti. :)

Igrao sam ranije The Huntera, odlican osecaj pravog lova, i vise nego solidna grafika i fizika. Moze solo opusteno, mada lepse je u grupi.

Generalno, ovo je prva igra u FC serijalu gde šunjanje zaista i ima nekog smisla... ako slučajno ne naletite na praistorijsku zvečarku u žbunju tokom šunjanja :D

Ako i naletiš, zasviraš u frulu, baciš miša da poždere, pomaziš je po glavi i biće pripitomljena.

Zato je meni plus kada je igra kratka, jer jednostavno ne može da dosadi ni da berem cveće i derem životinje tih 4-5 sati, a da to treba da radim 20h u startu bi poludeo i odustao.
A ironično je što svi danas kukaju kad je igra "kratka" žele da to bude bar 20h, onda lepo dobiju za uzvrat mehanike koje na veštački način produžuju igru, a mene to smara.

Poslednja izmena:
bloodborne je jedina svetla tačka u opštoj, politički korektnoj igračkoj žabokrečini,
gde se kul faktor meri brojem izgovorenih f-wordova.

Pricaj u svoje ime, kolko vidim ti samo to igras, a po meni Bloodborne je projekat napravljen od grupe sadista, namenjen za mazohiste.
Treba da ti fali nesto u zivotu, da bi mogao voleti tu igru.

Pricaj u svoje ime, kolko vidim ti samo to igras, a po meni Bloodborne je projekat napravljen od grupe sadista, namenjen za mazohiste.
Treba da ti fali nesto u zivotu, da bi mogao voleti tu igru.

Ahahahahahahaha :D ma daj :D.

Ja sam ovu igru pljuvao na pocetku ali posle par sati igranja ove igre i ostalih souls igara nikako ne mogu da nateram sebe da odigram neku drugu igru nije to to, sve je previse lako, nema izazova, celo vreme kao da te neko drzi za ruku i vodi kroz igru, to kod bloodborne-a i dark soulsa nemas.
Inace bloodborne mi je medju top 2 najboljih i najlepsih igara koje sam igra do sada.
Ceka se dark souls 3 :).

Nazad
Vrh Dno