Šta je novo?

LG G2

Dobar je Google Edition, ali sad kad sam probao i Cloudy, vidim da je Google edition malo siroviji na prvu instalaciju. Ostavlja korisniku prostora da ga napuni svojim aplikacijama, ali Cloudy je donekle potpuniji i bolje out of the box rešenje.
U suštini, oba ROM-a su identična po performansama i tu nema velike diskusije koji je bolji.

Poslednja izmena:
Kako misliš 30% max, štiklirano ti je i auto? Skoro sam primetio da se i devojci javila mrlja sa leve strane, telefon star godinu i tri meseca, upotreba relativno normalna, nikakvi ekstremi, kao i kod većine devojaka. Definitivno G2 nije telefon koji će da služi na duže staze bez problema...

Ne volim automatiku, kada izadjem na sunce, onda stavim oko 70%, u zatvorenom prostoru drzim na 30%.

Da li je moguce da samo meni ne radi LGUP.Probao jos neko?

Proveri prvo da li imas LG drajver instaliran.

Dve stvari mi padaju na pamet:

1. [GUIDE-VDO] Flashing KDZ/TOT firmware by LGUP (NEW Flash method)
Pogledaj drugi post u ovoj temi. Pretpostavljam da je ovo u pitanju.

2. [FIX]LG Flash Tool Stuck At 2%
Ovo drugo ne znam da li je neophodno za LGUP (i da li uopste pravi neku razliku), ali znam da je bilo neophodno za LG Flash Tool, kada bi sa Cloudy i jos par slicnih romova hteo vratiti stock kdz.

Nije neophodno da rucno ides u download mode sa LGUP (mada mozes ako hoces), posto to ide automatski.

Light,hvala na savetima.Probao da promenim kao u tacki 1. i nece pa nece. Nema veze,ziveo sam i do sada bez tog programa.

Otkad sam uradio reset telefona, ne mogu da otvorim pdf na netu... Piše ne vidite pdf, otvaranje nije uspelo. Šta mu je? Imam instaliran Adobe Acrobat

Poslednja izmena:
Nije telefonu ništa, to samo može biti nešto do aplikacija. :) Pretpostavljam da misliš na hard reset kad kažeš da si ga resetovao i posle ponovo instalirao aplikacije (browser i Acrobat). Da li si ih možda vratio nekim backup/restore programom ili čist install sa PlayStore-a? Moguće da je u međuvremenu bio neki update pa se nešto raštimalo u samom Acrobatu ili browseru.

Da, hard reset. Čist install. I prije sam to radio i nije bilo problema. Verovatno nešto treba podesiti, samo ne znam šta.

Koliko sam skapirao, cloudy ne planira da izbaci neki apdejt ili sam nesto propustio ? :D

Jok, to je to. No more...
A nece ni Google Edition vise izbacivati nove verzije, vec samo mozda neki fix.

Light,hvala na savetima.Probao da promenim kao u tacki 1. i nece pa nece. Nema veze,ziveo sam i do sada bez tog programa.

Danas sam instalirao da probam novi Bliss rom, pa sam pokrenuo i LGUP kasnije, da vidim da li pravi neki problem. Desilo mi se isto sto i tebi (no device connected), pa sam isprobavao nesto... Izgleda da sa custom romovima treba da se ide rucno u download mode, pa onda pokrene LGUP (sto se ne spominje na XDA, vec samo da su obe opcije validne). U tom slucaju normalno vidi telefon. Kad sam imao stock rom, to nije bilo neophodno.

Ako ima ko da mi učini jednu sitnicu. Sumnjam nešto na sekundarni/pomoćni mikrofon (onaj za noise canceletion i za stereo snimanje). Treba mi da probate da snimite video tako da zapušite otvore na donjem mikrofonu, a da nešto pričate tiho u gornji/pomoćni.
I u audio rekorderu da probate isto. Javite da li se nešto čuje i ako imate slušalice da li se čuje samo jedan kanal.

Treba da se čuje samo jedan kanal tad, imam već jedan video gde sam držao dlan na donjem micu i ima samo levi kanal u tom delu :D čuje se razlika kada sam provalio pa sklonio ruku

Prvi restart sa dorimanx 8.9 posle 504h up time, radio neka azuriranja na google play.

Jok, to je to. No more...
A nece ni Google Edition vise izbacivati nove verzije, vec samo mozda neki fix.
bas smor .. znaci, realno je ocekivati da G2 sem sto nece dobiti zvanicni MM, ostaje na LP, i ubuduce ostaje da ce doradjivati aosp romove sa verovatno malom sansom da kamera bude bliska stock kameri itd, kao i da ce da rese preostale cm13 bugove :(

bas smor .. znaci, realno je ocekivati da G2 sem sto nece dobiti zvanicni MM, ostaje na LP, i ubuduce ostaje da ce doradjivati aosp romove sa verovatno malom sansom da kamera bude bliska stock kameri itd, kao i da ce da rese preostale cm13 bugove :(
I ja se nadam da će srediti cm 13, jer je na Bliss 6 sve dosta dobro radilo, često je kraširao u radu sa kamerom, nepoznate brojeve nije prikazivao u istoriji poziva, na lock screen se vreme smanjivalo...znači neke manje više sitnice koje nerviraju.

Rešio sam da ćaletu osvežim G2 i vratim ga na stock, trenutno ima Cloudy G2 3.2 čini mi se..i skinuo sam d80230d i LG Flash Tool 2014...sistem mi je Win 10 x64...i telefon je sada u download modu 0% ne mrda, a LG flash tool samo znakove pitanja prikazuje...Sta da mu radim?

b89afeab60fd6be9b68584a7b3d45646.jpg

854108eea0003b288af26df5eed33cb9.jpg

Da se opet check in u lg g2,za g4 nema se,g3 mnogi se kude....inace u zivotu vise nikad samsung posle razocarenja sa s5.Moze biti da je g2 stariji model ali baggg,bagggg,pa opet baggg na s5 nemogu da gledam vise.

Na koji način da sa Cloudy G2 3.2 vratim telefon na stock d80230d....ceo dan tražim u pm...probao sam i lgup i javlja mi unknown...

Prelistaj još jednom uputstvo na xda LG KDZ. Možda ti nedostaje LG driver na računaru ili nisi čekirao usb debugging na telefonu.

Ma jok, nemam sta da mu radim, izgleda da je problem taj Cloudy G2 3.2, a i mozda ovaj kdz...

@venom2

wb ... ja sam pre mesec dana prodao S3, mislio da uzimam S5, na brzinu morao da kupim pa kupio G2, i za sada ne mogu da kazem da se kajem, a sem sto sam stavio cloudy 3.3 nisam puno vremena gubio isitujuci romove raznorazne sto bi na s5 sigurno bio slucaj ...

Probao sam svakakve drajvere, izgleda da je problem u Cloudy-ju...kdz sam radio više puta, a tot nikada...je l imas jos neki savet?

Vrh Dno