Kako misliš 30% max, štiklirano ti je i auto? Skoro sam primetio da se i devojci javila mrlja sa leve strane, telefon star godinu i tri meseca, upotreba relativno normalna, nikakvi ekstremi, kao i kod većine devojaka. Definitivno G2 nije telefon koji će da služi na duže staze bez problema...
Da li je moguce da samo meni ne radi LGUP.Probao jos neko?
Light,hvala na savetima.Probao da promenim kao u tacki 1. i nece pa nece. Nema veze,ziveo sam i do sada bez tog programa.
bas smor .. znaci, realno je ocekivati da G2 sem sto nece dobiti zvanicni MM, ostaje na LP, i ubuduce ostaje da ce doradjivati aosp romove sa verovatno malom sansom da kamera bude bliska stock kameri itd, kao i da ce da rese preostale cm13 bugoveJok, to je to. No more...
A nece ni Google Edition vise izbacivati nove verzije, vec samo mozda neki fix.
I ja se nadam da će srediti cm 13, jer je na Bliss 6 sve dosta dobro radilo, često je kraširao u radu sa kamerom, nepoznate brojeve nije prikazivao u istoriji poziva, na lock screen se vreme smanjivalo...znači neke manje više sitnice koje nerviraju.bas smor .. znaci, realno je ocekivati da G2 sem sto nece dobiti zvanicni MM, ostaje na LP, i ubuduce ostaje da ce doradjivati aosp romove sa verovatno malom sansom da kamera bude bliska stock kameri itd, kao i da ce da rese preostale cm13 bugove![]()
Veruj mi druze da nista nisi propustio....imao g2 pa mislio da uzmem nesto kao bolje ali sam se za....bao,i vratio se ponovo na g2
Izgleda da mi ne gine...Mozda da probas TOT metodu? Ima tema na xda forumu.
Da li si probao nekoliko puta, da li imaš odgovarajući drajver? Možda da probas sa LGUP? Ako ideš tot metodom sigurno će raditi samo što te vraća na JB, pa moraš posle ponovo na LP.Ma jok, nemam sta da mu radim, izgleda da je problem taj Cloudy G2 3.2, a i mozda ovaj kdz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari