kostaivanja
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.04.2010
- Poena
- 170
Kako radi, meni je na 6.0 bagovao u radu kamere, vreme na lock screenu se smanjivalo, pozivi nepoznatog izvora u istoriji nisu prikazivali broj i nisam mogao da ih usnimim u imenik?
Imas problem sa drajverima definitivno. Kod mene se bez problema poveze sa pc iz custom recovery-a. Skinem poklopac i stavim kralj
Pogledajte prilog 193372
TWRP v2.8.5.1
Hmmm, moram da priznam da osim ovog poslednjeg nisam imao nikakve druge probleme na 6.0.1. Vani je i 6.1 sad, jesi probao njega? BlissPop je 4.0.3, onaj od decembra, i radi bez greške. Baterija super, bug je samo jedan - double tap se nekad isključi posle razgovora pa moraš opet da ga uključiš u postavkama ekrana. Sve drugo - 10/10Kako radi, meni je na 6.0 bagovao u radu kamere, vreme na lock screenu se smanjivalo, pozivi nepoznatog izvora u istoriji nisu prikazivali broj i nisam mogao da ih usnimim u imenik?
Probaj, to je standardna kdz metoda bez bojazni da možeš napraviti veći brick.jel mogu na ovaj nacin u ovoj situaciji da ga vratim u zivot http://androidcure.com/unbrick-lg-g2-stock-firmware/?
Kako da ga apdejtujem kad u telefonu piše da je ažurna verzija? Pretpostavljam da ide preko kompjutera i nekog programa, samo ne znam kog (nije moj telefon, na Samsungu znam kako ide)?Apdejtujes na L, nema vibracije kad se napuni, imas task manager po defaultu.
Za kameru, instaliraj XCam i drajvere..
Nisam ga još probao pa ne mogu da dam utiskeLolicon, kakav je 6.1 u radu i kakva je kamera.. Poslednji put kad sam imao, samo me je kamera nervirala, samo se rusila.. Reci koje ima mane i tk hahaha![]()
![]()
![]()
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190Kako da ga apdejtujem kad u telefonu piše da je ažurna verzija? Pretpostavljam da ide preko kompjutera i nekog programa, samo ne znam kog (nije moj telefon, na Samsungu znam kako ide)?
Svakako bih ga rutovan, pa ako može neko da mi kaže da li da prvo rutujem pa onda update ili obrnuto? I ako može link do načina za rutovanje![]()
Nisam lepo procitao gore brate hahaha koristis 4.0.3 verzijuNisam ga još probao pa ne mogu da dam utiske![]()
^Pasta za zube(bez izbeljivaca) i filter od cigarete! Naneses pastu na filter i trljas(poliras staklo).
Na cloudy 3.3 mi probleme pravi mreza,signal bas varira,cas pun signal,cas jedna crtica pa nestane i to kad stoji na jednom mestu.Jel treba mozda neki drugi kernel ili neki fix za mrezu?
jel ima neko resenje za lock screen weather animacije,sve je radilo normalno dok je telefon bio na kit kat. od trenutka updejta na lollipop te animacije na lock skrinu vise ne funkcionisu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari