Šta je novo?

LG G2

Kako radi, meni je na 6.0 bagovao u radu kamere, vreme na lock screenu se smanjivalo, pozivi nepoznatog izvora u istoriji nisu prikazivali broj i nisam mogao da ih usnimim u imenik?

Imas problem sa drajverima definitivno. Kod mene se bez problema poveze sa pc iz custom recovery-a. Skinem poklopac i stavim kralj:D
Pogledajte prilog 193372
TWRP v2.8.5.1

da.definitivno problem sa drajverima,nema koje nisam probao i nece da prepozna fon...nece ni da ih update ni online niti na bilo koji nacin,moracu da nabavim otg,nema mi izgleda druge,sa adb sideload mislim da necu da se snadjem

Kako radi, meni je na 6.0 bagovao u radu kamere, vreme na lock screenu se smanjivalo, pozivi nepoznatog izvora u istoriji nisu prikazivali broj i nisam mogao da ih usnimim u imenik?
Hmmm, moram da priznam da osim ovog poslednjeg nisam imao nikakve druge probleme na 6.0.1. Vani je i 6.1 sad, jesi probao njega? BlissPop je 4.0.3, onaj od decembra, i radi bez greške. Baterija super, bug je samo jedan - double tap se nekad isključi posle razgovora pa moraš opet da ga uključiš u postavkama ekrana. Sve drugo - 10/10 :)

A kamera je onako, nije neki kvalitet ali je brza, brzo okida, ne ruši se, sve radi što odabereš od onih nature, landscape, candle, sports, action i tih stvari. Meni na auto + HDR uvek i vozi.

Lolicon, kakav je 6.1 u radu i kakva je kamera.. Poslednji put kad sam imao, samo me je kamera nervirala, samo se rusila.. Reci koje ima mane i tk hahaha :D :D :D

Apdejtujes na L, nema vibracije kad se napuni, imas task manager po defaultu. :D
Za kameru, instaliraj XCam i drajvere..
Kako da ga apdejtujem kad u telefonu piše da je ažurna verzija? Pretpostavljam da ide preko kompjutera i nekog programa, samo ne znam kog (nije moj telefon, na Samsungu znam kako ide)?

Svakako bih ga rutovan, pa ako može neko da mi kaže da li da prvo rutujem pa onda update ili obrnuto? I ako može link do načina za rutovanje :)

Kako da ga apdejtujem kad u telefonu piše da je ažurna verzija? Pretpostavljam da ide preko kompjutera i nekog programa, samo ne znam kog (nije moj telefon, na Samsungu znam kako ide)?

Svakako bih ga rutovan, pa ako može neko da mi kaže da li da prvo rutujem pa onda update ili obrnuto? I ako može link do načina za rutovanje :)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190
To je kdz metoda. Skini neki kdz za taj mobilni, pretpostavljam da je D802, kdz verzija 30. Ideš u download mod i po uputstvu. Kad krene, uvek u tom programu izadje neki problem sa mrežom ili slično, ignoriši,bitno je da u fonu ide ka 100%. Ako prekineš u programu ili isključiš kabli, brikuješ.

Da se zahvalim ljudima koji su mi pomogli,vratio sam ga u zivot pomocu otg kabla i fleske

6.1 u osnovi isti kao i 6.0. I dalje pise Privatni broj u listi poziva, i dalje je zvuk poprilicno tih.

Screenshot_2016-02-24-19-04-44.png
evo da se pohvalim opet :)

Brate nemoj da se mucis, restartuj to, ipak vremenom uspori.

Ma jok sve uredu nista ne usporava

mozda je malkice ali uopste nemam problema sve radi dobro.

A kako možeš taj font da gledaš na telefonu? :D

Pozdrav drugari,

Ako moze savet sta da radim: Imam problema sa kamerom mobilnog telefona koji pravi presvetle fotografije - pogledajte primere u prilogu.

Telefon je 100% stock, sa default podesavanjima. HDR mode malo poboljsava stvar. Telefon mi je ispadao par puta do sada, ali imam zastitu. Zastitno staklo (il' sta vec) kod senzora je malo izgrebano. Stavicu ga na mikroskop da vidim tacno koliko. Cistio sam ga par puta maramicama za ciscenje objektiva fotoaparata kao i antibakterijskim maramicama. Video sam na jednom forumu da se neko zali na isti problem, ali nije toliko cest. Obratite paznju na izvore svetlosti, kao da imaju lens flare efekat.

Prilozi

• 20160111_193703.jpg
    20160111_193703.jpg
    129.2 KB · Pregleda: 144
  • 20160223_134602_HDR.jpg
    20160223_134602_HDR.jpg
    321 KB · Pregleda: 143
  • 20160225_142914.jpg
    20160225_142914.jpg
    248.5 KB · Pregleda: 139
Poslednja izmena:
^Pasta za zube(bez izbeljivaca) i filter od cigarete! Naneses pastu na filter i trljas(poliras staklo).

Hvala na odgovorima. Trenutno sam u Japanu pa cu da vidim da li oni imaju neko sredstvo specijalno za to. Javim kako sam "prosao".

Na cloudy 3.3 mi probleme pravi mreza,signal bas varira,cas pun signal,cas jedna crtica pa nestane i to kad stoji na jednom mestu.Jel treba mozda neki drugi kernel ili neki fix za mrezu?

ako ti se to svuda desava, pre bi rekao da je tel nesto neispravan nego da probleme izaziva rom ako si stavio cist cloudy itd

Na cloudy 3.3 mi probleme pravi mreza,signal bas varira,cas pun signal,cas jedna crtica pa nestane i to kad stoji na jednom mestu.Jel treba mozda neki drugi kernel ili neki fix za mrezu?

To se meni isto desava otkad sam sa zvaničnog KK prešao na zvanični LP. Ne znam u čemu je problem. Naravno, odrađen hard reset.

jel ima neko resenje za lock screen weather animacije,sve je radilo normalno dok je telefon bio na kit kat. od trenutka updejta na lollipop te animacije na lock skrinu vise ne funkcionisu.

jel ima neko resenje za lock screen weather animacije,sve je radilo normalno dok je telefon bio na kit kat. od trenutka updejta na lollipop te animacije na lock skrinu vise ne funkcionisu.

I kod mene se isto desavalo. Ali ja sam ukljucio nesto na google da dobijem obavestenje za vremenske prilike i od tad radi super kad pada kisa i sneg.

Nazad
Vrh Dno