Šta je novo?

LG G2

Tesko brate iskreno, zato sto je prosao period od dve godine.. Nesto drugo me zanima, kad ce da izadje CM 13.1 ili BlissPop 6.0.1, official build, ne night.. Svidja mi se BlissPop, ali ima dosta bagova za sad.. :D :D

I ti moras da menjas nick, pregazio ga Marshmallow[emoji23] (marshcon[emoji23] )
Nikad nije ni bio lollicon :p

Koja dva buga? :D Ja sam koristio 20160129 ja mislim, i kamera je bila ocaj i poneked je samo izbacivao greske.. :/
Zadnji stavi. Bug je da nekad ne možeš da odabereš 2G, 3G ili LTE nego je samo zakucan na LTE. Drugi da nekad neće da čita SIM posle boota nego moraš restart. Navodno PIN unlock još nije sređen ali meni na D802 radi.

Jedini bug koji ja imam jeste da za neke brojeve nakon poziva pise nepoznat broj u istoriji poziva. Nebitno da li su mene zvali, ili sam ja zvao neki iz imenika. Probao sam onaj program koji sve brojeve prebacuje u internacionalni format ali ne pomaze. Ne mogu da utvrdim pravilo po kome izbacuje tu gresku.

Pa samo flešuješ rom. Spominjali smo to nedavno. Ja sam sa blisspop 6 prešao na Google Edition samo flešovanjem. I posle sam se prebacio na Cloudy. Nema tu nekih peripetija.
Mislio sam da treba nešto posebno jer sam flešnuo onaj patch pre Blissa. Znači, klasično, wipe sve osim internal i onda direktno na Cloudy 3?

Jedini bug koji ja imam jeste da za neke brojeve nakon poziva pise nepoznat broj u istoriji poziva. Nebitno da li su mene zvali, ili sam ja zvao neki iz imenika. Probao sam onaj program koji sve brojeve prebacuje u internacionalni format ali ne pomaze. Ne mogu da utvrdim pravilo po kome izbacuje tu gresku.

Ja sam imao isti problem na S2 sa RR-om.
Nikada nisam provalio razlog, niti sam uspeo da 'opravim.

Ljudi, postoji li neka serija G2/3 koja nema problema sa žutim fleka?

Ja sam svoj uzeo u Telenoru pre 14 meseci, isto bez fleka, radi savršeno, ali ja ne igram igrice, i osvetljenje mi je na max 30%, tako da je i to verovatno uzrok.

Kako misliš 30% max, štiklirano ti je i auto? Skoro sam primetio da se i devojci javila mrlja sa leve strane, telefon star godinu i tri meseca, upotreba relativno normalna, nikakvi ekstremi, kao i kod većine devojaka. Definitivno G2 nije telefon koji će da služi na duže staze bez problema...

Pa to i nije neki strasan problem, ja moju vise i ne primecujem. Kao burn in, jedino je malo ruznjikavo.

18meseci iz VIPa, 80% auto, dosta citanja-upaljen ekran, bez igrica i bez zute mrlje ;)

Jel uspeo neko da namesti QuickRemote da radi kao magicni daljinski?

Ja probao bas pre neki dan, hteo da vratim stock KDZ. Sve radi normalno, jedino sto po zavrsetku treba rucno uraditi factory reset (posto udje u boot loop), dok se sa LG Flash Tool to uradi automatski.

:) eto, tvrdim da radi i bio u pravu :), danas cackam i nasao stringove od modela koji bi trebali biti podrzani i imai ih preko 50 (g2 / g3 + neki cudni)
Hvala na odgovoru, taj alat bi trebao biti uvrsten umjesto lg flash toola jer radi neovisno od porta, flasha tot/kdz, sve.

Ako netko ima problema sa vracanjem sa recimo nekog roma koji mu mijenja build.prop, model i nece flashati nek javi da isprobamo nesto :)

@Light - jesi isao refurbish ? Na refurbish radi isto kao i CSE

Poslednja izmena:
Nisam, isao sam upgrade, mada nisam ni znao da je refurbish isto sto i CSE (inace bih na to isao). Zato sam valjda i morao rucno da radim factory reset na kraju. Sad videh i na XDA G4 temi da je to full wipe.
Sad sam ponovo uradio KDZ flash (bio sam dokon za vreme NBA All-Star-a :D), ovaj put sam odabrao refurbish. Sve prolazi lepo i radi bez problema. :)
Definitivno mi LGUP deluje bolje i pouzdanije od LG Flash Tool-a, koji jeste da mi je uglavnom dobro radio, ali od skora nesto baguje i puca (valjda neki Win 10 update, patch, program ili nesto slicno pravi konflikt sa Flash Tool-om). :)

Ja sam na BlissPop 6, probao bih ako stignem danas, samo koji kdz da skinem, nisam odavno vraćao na stock?

:) pa nemoj bas vracati na stock ako ti fino radi taj blisspop.
30f valjda ima za g2

Bliss 6 radi brzo, činimi se I da je baterija do sada medju najboljim varijantama, međutim, krašira u radu kamere, na lock screenu se stalno sat i datum smanjuju, znači, ima tih sitnih bagova. Kamera i nije tako loša, dnevni snimci solidni, noćni loši. Imam i u TWRP backup Cloudy 3.3 pa ću vidjeti šta dalje. Ja kod aosp volim postavljanje tamnih tema jer volim takav izgled.

Probao LGUP ali mi ne vidi telefon u normalnom povezivanju.Da li moram da udjem u download mod.Na Clodiy3.3. sam

Poslednja izmena:
Da li je neophodan KK bootloader za instalaciju Cloudy-a ili mogu da pokušam da pregazim GoogleEdition 1.4, koji je LP stock based rom?

Vrh Dno