Šta je novo?

HTC One M8

Pa pocnes da pises malo objektivnije, malo kvalitetnije postove i odmah dobijas VIP[emoji14]
Necasnim putem, pa sad skapiraj ;)

Znam da je necasnim, nego aj ti na PM mi poslalji neko uputstvo u vezi nekih stvari, da ne promovisem necastivo, zabranjeno je..

Camera -> Maybe the only thing on this phone that I don't like, but sometimes surprises me.

Ja, za ono za šta ga ja koristim, sasvim dosta, što ne menja činjenicu da bi bio red da jednom stave krstenu kameru u flagship telefon

Da, ali ova recenica je dosta objasnila. Nije najbolja u klasi, ali zna da iznenadi :)

Trebalo bi da ubace sto bolju kameru, nadam se. Nisam pratio kako A9 slika...

TT chat, imas link.

HTC__622 jos nije dobio :(

Ima onih koji su i castim putem postali VIP :)
Takodje i mene kamera nekad zna pozitivno da iznenadi, ubedljivo su najbolji rezultati sa stock app :)

Kako da podesim da mogu da skidam nešto na SD karticu? MM pravi probleme [emoji57]

Na lollipopu je bilo Storage->Storage settings
uploadfromtaptalk1453664893203.jpg
Nisam video gde se nalazi na mm rom-ovima...

Sa drugim browser-om je isto?

Vidi da li radi onaj stari sd card fix

Da, sa svim browser-ima isti slučaj. Dozvoljava upis jedino u Android/data, pa onda folder tog browser-a. Na internoj ima kompletan pristup.
@Imotep pitaj one tvoje 'ajduke zmajeve.

Poslednja izmena:
Da, sa svim browser-ima isti slučaj. Dozvoljava upis jedino u Android/data, pa onda folder tog browser-a. Na internoj ima kompletan pristup.
Skini "Advanced Download Manager" pa
"ADM - AFAIK, there is no permanent option to write to ext_sd on MM. But you can select a Temporary folder on ext_sd with its settings - Downloading - Folder for files option. Just remember all downloaded files on this Temp folder will be deleted once you uninstall ADM"

Hvala. Nego, imate li i vi taj problem, ili samo ja?
Btw, a ova fora, zna li neko?
56452583e9c557ea04dda7127d9b235e.jpg

Koristis SD karticu kao internu, objedini i jednu i drugu.

Nemoj to da radis ako imas sporu/nekvalitetnu karticu.

Brange ides na app permisions i dozvolis permision storage
edit:
Moja greska, ucinilo mi se da ne mozes na internu da cuvas.

Poslednja izmena:
Ако нешто мрзим код мењања ромова је то што морам сваки пут по активацију банка интеса апликације.. Следеће недеље ми не гине..

Ако нешто мрзим код мењања ромова је то што морам сваки пут по активацију банка интеса апликације.. Следеће недеље ми не гине..
Hahaha, tacno bih ostao na stock+root zauvek xD

Па сад кад пређем на stock Sense 7 mm тако ће и да буде.. Брате волим да мењам ромове а та апликација ми баш треба.. Али изгледа да остајем ту до даљњег..

Pa ja sam na stock 5.0.1... Ali ne da mi se... Moram nesto da flesnem, smorilo me cekanje. Makar elementalx+root na lp da stavim :)

Poslednja izmena:
Koliko je jednostavno rutovanje na stock 6.0 i sta mogu da dobijem istim?

Poslednja izmena:
Ако не знаш шта добијаш онда ти врв ни не треба...

Znam otprilike sta mogu da dobijem, konkretno sam mislio da li bih mogao da smanjim intenzitet vibracije, i eventualno ako ima da se ubaci jos neka kul korisna stvarcica za koju ni ne znam, a moze da mi posluzi

Вибрације се мењају колико знам подешавањима кернела, ал добро не можеш да подешаваш кернел без рута. Ако си на Sense, Sense toolbox је одлична ствар, има милион опција, а ако си на GPE онда је gravity box. За обоје треба xposed који наравно не ради без рута..

Lele, komplikovano mi je previse ta *******cija, sad sam pogledao tutorial, odustajem
Hvala na pomoci u svakom slucaju

Шта ти тачно није јасно?

Nazad
Vrh Dno