I cringed so hardOfftopic: uf što volim kad vidim da se devojke ubacuju u tech vode. Meni treba jedna takva da mi bude zenabrat :-D
Kad ne znaš šta valjaI cringed so hard
Jel vam radi better battery stats? Meni stalno prijavljuje neku gresku i sve nestane sa liste... Prvi put kad sam otvorio,izabrao sam da instalira kao system app.
Probaj da frizujes sve one mz serviseSve je to odstiklirano
Probaj da frizujes sve one mz servise
Zveknes novu i podesis kako hoces... Meni jedno vreme bila namestena da izgleda kao stock flyme,samo sto sam imao drawer dodatno.Meni je problem da koji god launcher da stavim ruzno mi izgleda, na Nexusu nisam imao te probleme svi su mi pasali, ovde mi sve nekako meh.
Pa ne moras bas kupovati... If you know what i mean :-DJe li moram kupovati prime da mijenjam font? Onaj mi je užasan
Pa skines,probas par dana,pa ako ti se svidi kupis...Hahaha, ma znam
Ma nije tesko dati pare kad znam da će služit
Ne znam,meni je normalan... Ja ne volim bilo kakve drugacije... U opcijama ima samo ona 4, normal, light, condensed, medium.Odlično, sličan ukus imamo. Sa tim da ja mrzim ovaj novin font.
Jel moze neko da mi izvadi originalni dailer apk, meni ovo ne odgovara na 440. ***** nisam napravio backup.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari