Šta je novo?

Meizu m2 note

Offtopic: uf što volim kad vidim da se devojke ubacuju u tech vode. Meni treba jedna takva da mi bude zenabrat :-D

Jel vam radi better battery stats? Meni stalno prijavljuje neku gresku i sve nestane sa liste... Prvi put kad sam otvorio,izabrao sam da instalira kao system app.

Meni radi bez problema. Ja sam instalirao kao normalnu aplikaciju sa root pravima i permisama. Koju verziju aplikacije imas?

Kad smo vec kod toga, da li ikako postoji nacin da se ugasi Flyme Cloud sihronizacija. U opcijama mi je svugde ugasena ali better battery stats prijavljuje da sihronizacija sa meizu servera radi prosecno 32 puta po satu... sto cacka dosta bateriju.

Prijavljivala je neke gluposti,posle toga normalno radi.

Probj da frizujes one mz gluposti,ja sve to prvi dan uradio...

idi na settings,my flyme,data and sync, pa odstikliraj auto sync...verovatno je to

Sve je to odstiklirano

Treba mi proverena informacija da li je sa Telenor mreze zakljucan SIM (posto je dual pretpostavljam da je jedan slot SIM free a drugi mozda zakljucan na Telenor).

Prvi bi trebao da je zaključan, a drugi je sim free. Ubaci karticu, tako ćeš najlakše proveriti.

Zavisi kako koja serija sto se telenora tice...Nekima je zakljucano nekima nije,.. Ne znam na koju foru, ali je tako.

Konacno, uz pomoc jednog Ukrajinca sa xda (ne znam ni sto mi je pomagao, lik je bukvalno napravio nalog da bi mi odgovorio na pitanje i posle smo se dop preko PM, svaka mu cast!!!!! ), uspeo sam da namestim modifikovanu Dialer aplikaciju....
Pa kome treba, nastelovana je za 380 DPI, jer ja taj koristim i izgleda odlicno. Tekst vise nije dole na beloj pozadini, vec je podignut gore preko slike.

Samo prebacite u system/priv-app/Dialer , stavite permissions na rw-r--r-- , restartujte telefon i to je to.

https://www.dropbox.com/s/xoht7cyl5ozlduc/Dialer.apk?dl=0

PS.
Za slucaj da neko ne zna o cemu se radi, kada se smanji DPI telefona, dialer se zezne i kada pozivate nekog (ili neko vas), njegovo ime,broj i tajmer bude na beloj pozedini i ne vidi se.

Meni je problem da koji god launcher da stavim ruzno mi izgleda, na Nexusu nisam imao te probleme svi su mi pasali, ovde mi sve nekako meh.

Meni je problem da koji god launcher da stavim ruzno mi izgleda, na Nexusu nisam imao te probleme svi su mi pasali, ovde mi sve nekako meh.
Zveknes novu i podesis kako hoces... Meni jedno vreme bila namestena da izgleda kao stock flyme,samo sto sam imao drawer dodatno.

Hahaha, ma znam

Ma nije tesko dati pare kad znam da će služit
Pa skines,probas par dana,pa ako ti se svidi kupis...
Evo uz malo igranja,ovako izgleda moj meizu :-D
e31600c8dbce70216ea9264593cf184e.jpg

679a25c0cd02fb52b13d8be4450fc5fd.jpg

I dpi obavezno smanji na 400 ili manje, mnooogo preglednije je sve

Na nexusu mi je bio normal, staviću novu i taj font, ne mogu, nostalgija me ubi.

Inače telefon dobro radi ovih dana, ali ne može prismrditi po fluidnosti mom starom Nexusu (i znam da poredim babe i žabe ali tako je)

Jel moze neko da mi izvadi originalni dailer apk, meni ovo ne odgovara na 440. ***** nisam napravio backup.

Nova majka svih launcera...veceras vratio na ovaj fabricki, drugarica da vidi kako izgleda, pogubio se potpuno, nisam znao gde je sta

Samo kada bi napravili da mozemo sami da sortiramo aplikacije u draweru.... Tada bi bio savrsen i nista mu ne bi falilo (sada fali samo ta jedna stvar :D )

Nazad
Vrh Dno