Šta je novo?

Meizu m2 note

Ako je tako onda cu sam. Nego gledao neki tutorial na netu Rus se propisno namucio onda mora samo staklo da je skidao, ludi Rus. Ima samo dva tutoriala na netu rus i italijan, obojica nesto lepe.
Brate oprosti ja sam ti objašnjavao za meizu m1 umesto m2,nisam bio prisutan,my mistake.
Sto se m2 tiče,slična je fora ali kod njega moraš skidat i matičnu sto nije slučaj kod m1. Znaci odvrni ona dva šarafa i nekom plastikom/trzalicom skini zadnju plastiku. Zabodi trzalicu izmedju LCD i plastike i samo je vuci u krug,cuces kako kopče pucketaju,tojest oslobadjaju se. Kad skines plastiku ostalo je lako,skini gornju plastiku pa matičnu i onda LCD. Sorry još jednom na neprisutnosti mojoj.

Bitno ti je da skines zadnju plastiku,ostalo je lako. Vidiš da posle ima ta plastika gore koja je iznad matične. Par šarafa i ona je dole,onda isto par šarafa i matična je dole. Pazis na kablove i to je to. Nemam nijedan m2 u servisu trenutno inače bih ti napravio snimak kako i sta. Ali i ovaj ti je snimak sasvim dovoljan.

Odradio sam, mucila me je malo plastika na pocetku, najtezi deo je skidanje samog ekrana jer je bio bas izlupan nije kao kod italijana skoro pa ceo, prilikom skidanja sitni komadiici otpadaju, mora sa fenom i polako da se razdvaja, taj deo me je bas namucio. Ostalo manje vise nije tesko, maticna ima kao neki lepak ispod kada se skida treba pazljivo, a kada se vraca taj lepak vec ne hvata pa se desava identicno kao na snimku da malo ispada dok se safovi ne stave. Uz ekran sam dobio nalepnice u obliku gornjeg i donjeg dela kucista koje pokrivaju cele te povrsine, samo sam njih koristio da zalepim ekran, bez nekog lepka. Snimak pokriva manje vise sve ako ima podpitanja tu sam.

Jel neko od vlasnika M2 note imao problema sa fabrickim brawserom? Meni je krashovao nekoliko puta tj. cesto i kad ga opteretim nekim sajtovima, a istu tu operaciju Chrome bez problema odradi...

Jel neko od vlasnika M2 note imao problema sa fabrickim brawserom? Meni je krashovao nekoliko puta tj. cesto i kad ga opteretim nekim sajtovima, a istu tu operaciju Chrome bez problema odradi...
Meni kao da je poceo da zabada, sinoc slusam spotify i otvorim jednu stranicu,on se nesto muci, pa mi se restartuje Viper u pozadini, pa kasnije zabode ceo tel na 5 sekundi... Moracu da ga menjam, mada mi do sad nije pravio probleme

Hmmm meni je samo zabo posle baga sa tim default brawserom(restartovao se). Inace da restartuje u pozadini tu si u pravu. Vecina stvari se refreshuje posle nekoliko minuta druge radnje.

A ona opcija da se zakljuca aplikacija, da radi uvek? Ja taj brauzer nisam ni koristio.

Radi aplikacija, barem meni. Odaberes pin ponovis ga i sljaka. Meni brauzer radi dobro za sada, mada ga retko koristim. :)

Sta znaci onaj symbol oborene 8, ili infinity u notification baru?

Poslednja izmena:
Sta znaci onaj symbol oborene 8, ili infinity u notification baru?

meni dosta aplikacija pokazuje tako, jer nema ikonice za 99% aplikacija.... Kada je neka sto ima veze sa porukama, stoji oblacic, inace ta oborena osmica...
To me mnogo nervira, onaj lik sa XDA nikako da okaci mod za ikonice...

Videcemo...mada meni to toliko ne smeta.

Up time 187 sati, i dalje nema usporavanja i stucanja...videcemo moze li dogurati do 1200, koliko sam opusteno izvlacio sa huaweijem...samo da me ne zezne neki update.

meni dosta aplikacija pokazuje tako, jer nema ikonice za 99% aplikacija.... Kada je neka sto ima veze sa porukama, stoji oblacic, inace ta oborena osmica...
To me mnogo nervira, onaj lik sa XDA nikako da okaci mod za ikonice...
Najbolje da svaka notifikacija izbija u status bar, pa da bude ruglo kao kod drugih droid-a. Ovo je bas cool, eleganci.

Videcemo...mada meni to toliko ne smeta.

Up time 187 sati, i dalje nema usporavanja i stucanja...videcemo moze li dogurati do 1200, koliko sam opusteno izvlacio sa huaweijem...samo da me ne zezne neki update.
Meni trenutno 600 sati, jerbo sam ga update-ovao. Pre toga ni jedan jedini restart nije isao od kako sam ga uzeo. Ali sad ce se jave neverne tome a ja cu jopet kazem sta cu ljudi kad ne teram fejsbuke :d

Drago mi je da si uspeo,malo truda i strpljenja i telefon je opet u funkciji. Nek te sluzi dobro i dugo.

+1 bravo za uspesno zamenu!

A sada jedna zamerka - u dual sim rezimu, dve razlicite mreze, dok pricas na jednom broju na drugom nisi dostupan, dakle totalno je offline tada. Ocekivao sam situaciju kao na jednoj kartici poziv na cekanju tj. on hold, ali avaj.

Stvar (ne)ukusa :)
Elem, 4G na prvoj kartici nesto nece da se zakaci iz prve. Mada sumnjam da je do MTS-a. Na drugoj, na Telenoru sve radi iz prve. Na ovoj MTS moram par puta da gasim i palim "4G first" da bi uopste ukacio net makar i na 3G brzini.

Stvar (ne)ukusa :)
Elem, 4G na prvoj kartici nesto nece da se zakaci iz prve. Mada sumnjam da je do MTS-a. Na drugoj, na Telenoru sve radi iz prve. Na ovoj MTS moram par puta da gasim i palim "4G first" da bi uopste ukacio net makar i na 3G brzini.

Nema veze sa ukusom i neukusom, pricamo o osnovnoj funkciji notifikacija, da ti pokaze odmah od koje je aplikacije... Cuj, svi na svetu su ludi, ili ljudi sa neukusom pa stavili da svaka aplikacija ima svoju ikonicu, jedino MEIZU se nasao pametan i sa ukusom pa stavio dve ikonice za 99 posto aplikacija :)

Kad mi se pojavi oblacic,ne znam da li je poruka, mail, ili nesto iz igrice... A obrnuta osmica mi stoji bilo da je pustena muzika u pitanju, vpn ili nesto trece.

Ma dobro za ikonice to cemo lako, nego ima li resenja za dual sim rezim nekako da ne budem nedostupan :)

Ne može drugačije. Tako je kako je.

Ljudi da li neko zna kako da podesim ton zvona a da ne ulazim u settings i tako izgubim vreme? Na proslom telefonu sam sa dugmicima + i - regulisao zvonjavu. Na ovom M2 Note mogu samo zvuk multimedije da podesavam tim dugmicima

Ton zvona kao melodiju ili visinu tona? Visinu tona možeš kad povučeš status bar pa ti otvori padajuci meni opcija mute ili vibration. :)
P.S. na + i - regularno smanjujes visinu zvuka, barem kod mene radi normalno. :)

Poslednja izmena:
Pozdrav! Čekam 1.02. da uzmem preko Telenora m2note. Inače ista situacija i kod mene, posle dve godine idol x ide deci!

Jel moze ukratko sta to nije standardno na M2 note kao na ostalim android uredjajima?

Citam ovde, meizu store, play store... Rece mi ona radnica iz korisnickog servisa (kad sam narucivao tel) da treba da promenim tastaturu za play store...

Btw uzimam mob iz telenora, mozda se nesto razlikuje od onog kad se naruci iz kine direktno...

Sve je standardno..svi za ovo trziste su isti..ima play store, kakve crne tastature.

Radnica nek bude malo bolje upućena. Dobijaš internacionalnu verziju, ima sve i sve je sasvim zadovoljavajuće. Videćeš i sam. :)

Jel za internacionalni ili za kinesku verziju?

Nazad
Vrh Dno