Ma ne dam im jedan euro.
Od SC: Double Agent pa do danas jedina Ubi igra koju sam zavrsio je FC3, naravno uz gomilu modova.
Barem su batalili glupiranje s tabletima:
http://www.ign.com/articles/2015/06/19/e3-2015-the-division-developer-cancels-mobile-companion-app
A baš si mogao i da odigraš još koju njihovu igru, jer je bilo dobrih... To što si ti odigrao ja nisam čak ni probao, niti me zanima da probam, a ponajmanje da bilo šta modujem više. Za mene postoji samo prvi FC, sve ostalo su samo pokušaji...
S druge strane, WD je sasvim ok ispao na kraju, a verujem da će nastavak biti još bolji. Uz dužno poštovanje prema Rockstar fanovima, daleko mi je zanimljiviji bio za igranje od GTA5ce, koji se sveo kao što sam i predpostavio na gomilu već viđenih elemenata i fazona, i moram da priznam da sam jedva dočekao da ga završim. Premda stoji i da su to dve različito koncipirane igre pa ih shodno tome ne traba ni upoređivati previše, jer pomenuti GTA baš kao i WD, svakako ima svoje kvalitete...
S druge strane AC serijal je evidetno u velikoj krizi. Unity je iz mog ugla gledano skoro pa potpun promašaj, a ovaj najnoviji zvuči da će tako i biti... i neka vala. Ionako je čitava ta priča obesmišljena pukim štancovanjem nastavaka bez mnogo logike.
Što se tiče Diviziona, želim mu sve najbolje... Ovaj poslednji video dovoljno jasno pokazuje šta se može očekivati i kako će to da izgleda. Ne verujem da će tu biti više nekakavih bitinijih izmena u tom vizuelnom delu, a ovo kako je sada čini se da je dovoljno i sasvim ok.
Inače opšte je poznato zbog čega je Ubisoft na ovakom glasu i zašto je tako omiljen od gomile gejmera, pa i zašto mnogi ne žele da potroše više ni euro na njihove igre. Ne kažem da nisu to zaslužili, ali to naravno ne znači da su im automatski sve igre loše i te dve stvari treba odvojiti. U principu, glupost je biti kivan i shodno tome generalizovati stvari na ovaj ili onaj način. Ta kompanija ima jasno izgrađen stav oko nekih stvari, prilično veliku produkciju, takođe dobru ekipu sa velikim brojem talentovanih ljudi koja je opet i prepoznatljiva u tome što radi odnosno ima svoj fazon. I za to im treba skinuti kapu, jer to je nešto. Sve skupa to može nekome da se svidi i ne mora, ali tu nema ničeg neobičnog i toliko o tome...
ali ja hocu nesto sto ima u sebi dozu realizma i imersivnosti.
Imerzivnosti?! Mislis da se uzivis?! Pa to je najvise do igraca, ako ti se svidi odredjena atmosfera uzivjeces se lako... Inace ta rijec je skroz *****na.
+1Iskreno, nekada davno smo i mi bili mladji.
Batman arkham knight recimo izgleda cak i bolje nego na E3, kako god nimalo me ne cudi jer ipak pricamo o ubisoftu, bilo je za ocekivati![]()
Neka me neko ispravi ali mi se čini da je samo WB do sad bio koliko toliko realan što se tiče
onoga što su prikazali u gameplay trejlerima i onoga što je posle došlo u igri.
Naravno nadju oni način da u**ru stvari na drugi način.
Iskreno, nekada davno smo i mi bili mladji.
Po grafici ili game play-u?Samo da ne bude razocarenje kao Watch Dogs
Samo da ne bude razocarenje kao Watch Dogs
Obožavam ovakve eksplicitno isključive i linearne komentare kojima se podrazumeva da je većina zauzela upravo ovakav stav, što je naravno apsurd!
Nit je igra loša, nit je razočarenje, niti to bilo gde piše! Korektnije bi bilo da si napisao recimo: "Samo da me ne razočara kao Watch Dogs!"
Po grafici ili game play-u?
Pa valjda se podrazumeva da je to njegovo mišljenje ako on to izgovori. Nije naglasio da je to opšte mišljenje.Obožavam ovakve eksplicitno isključive i linearne komentare kojima se podrazumeva da je većina zauzela upravo ovakav stav, što je naravno apsurd!
Nit je igra loša, nit je razočarenje, niti to bilo gde piše! Korektnije bi bilo da si napisao recimo: "Samo da me ne razočara kao Watch Dogs!"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari