Šta je novo?

Tom Clancy’s: The Division [PC]

Ne kapiram čemu čuđenje, ljudi već X godina predstavljaju jednu igru, tobože u ultramegaturbo varijanti, da bi je do izlaska degradirali, i uvek jedan te isti izgovor, koji se interpretira da su navodno konzole krive. Kao da se PC verzija igre mora degradirati u PC izdanju da bi konzolna varijanta igre radila dobro (!?!)

Istina je naravno da oni te demoe rade na ko zna kakvom hardveru i da ih budže ko zna kojim postprocesing efektima, jer je apsolutno nemoguće da nešto sjajno radi i izgleda fenomenalno, a da onda do nas dođe finalna verzija igre koja je tobože degradirana u odnosu na najavljivano, radi na boljem hardveru nego tada kada je inicijalno predstavljeno jer je prošlo 1-1,5-2 godine u međuvremenu, i u takvom stanju secka animacija do stadijuma neigrivosti, čak i kada fps bude recimo 50.

Ja bih pre rekao da je to sve deo marketinga i da nema baš veze s tim kako će igra da radi, već više da se održi taj hype koji se stvara samim pominjanjem "next-gen" konzola sa sve intervjuima kako one sad omogućavaju developerima da "napreve ono što su uvek hteli ali nisu mogli zbog ograničenja konzola" i tako u krug kad su u realnosti sve te stvari bile moguće na PC već dugo. Jedan od primera je i Arkham Knight PS4 prezentacija na E3, a demo je pokretan na PC. Jer na kraju sve ovo pokreće novac i to je to. I tako će biti i kad se pojave sledeće tzv. "next-gen" konzole.

Poslednja izmena:
Konzole kao nece sputavati PC verziju...

Martin Hultberg, Ubisoft Massive Entertainment:

“Downgrading is a weird term to use. Obviously, we want to make a game that looks the best it can on its respective format, so Xbox One, PlayStation 4, and PC.
So I think the term downgrade is a bit confusing and weird because we’re trying to get the most out of every machine we use.
So Xbox gets its attention, PlayStation gets its attention, and PC of course will be able to cram it up a bit more depending on the hardware you have.”

“We address every console, every platform as its own version.
So we try to stay away from the thing where you go for the least common denominator and everybody suffers for it.
We want to make a good experience on all respective formats.”

Skip to 2:40

Bice downgrade 100% a vala treba ih i tuziti zbog takvih stvari.

Cim mu je spomenuo downgrade po faci ovog lika se vec vidi da to nece biti ovako kao sto prikazuju :D... I te salabajzerske price da iskoriscavaju potencijal svake platforme ;)

Kako gnjave možda downgrade neće biti ni potreban. Meni zvuči ovo pominjanje 2015, kao christmas time 2015. ili drugim rečima sam kraj 2015... Ja nešto i nemam taj utisak da ovaj lik mulja i ova priča koju je ispričao meni zvuči ok i razumno. Znači navijam da to zaista bude tako, pošto je do sada uglavnom bilo obratno. Mislim da i oni vide koliko je sati a izvesno je i da će im sve češće novinari postavljati ovakva nezgodna pitajna ubuduće ako nešto tu ne promene. Ono zbog čega ja mislim da ovoga puta neće biti zabušavajna je upravo novi engine. Kada je Crysis II izlazio nije bilo zezanja oko toga, pa cenim da neće biti ni sa ovim jer to nije dobra reklama svakako. Premda ne očekujem da to bude toliko drastičan skok kakav je recimo napravio Crysis I jer tada je to bio PC only naslov što ovde nije slučaj i zbilja i mene zaima kako zamišljaju da reše na konzolama učitavanje ovako detaljnih lokacija on the fly i da pomire sve ostalo što gejmplej ove igre treba da pokrije, konkretno milsim na ove dinamičke momente koje pominju.

Ajde da im verujemo da će to biti baš ovako kako kažu, mada ako uzmemo u obzir potencijal današnjih konzola činjenica je da sve ovo skupa zvuči previše dobro da bi bilo istinito! :trust:

Poslednja izmena:
Ma bice OK igra graficki, ne ocekujem neka cuda jer sto vise vreme odmice sve to gubi efekat zapravo a i ova prica o downgradeu je vec pocela da smara... inace, kad vec spominjes Crysis, WiC je svojevremeno izasao pre njega i imao je za svoje vreme stvarno impresivne featurese. Ako se neko seca ovog trailera:

DAT Sierra logo :(

Zvuci jako dobro ako je istinito.

PvP u dark zonama. od 50 do 100 igraca u jednoj zoni, moze party od cetvoro da udje u dark zonu, moze da se saradjuje sa drugim timovima.

Mogu ajtemi da se nadju u tim zonama ali moraju da se dekontaminiraju. Uglavnom ako imate vremena vredi poslusati.

Nisam ocekivao skoro nista od ove igre posle zadnjih par Ubi katastrofa ali sada kada sam cuo ovo ipak ima nade :)

Ipak ovo radi Massive, setite se samo kao je World in Conflict izgledao, ako neko moze ovo da napravi to su oni :)

Zvuci jako dobro ako je istinito.

PvP u dark zonama. od 50 do 100 igraca u jednoj zoni, moze party od cetvoro da udje u dark zonu, moze da se saradjuje sa drugim timovima.

Mogu ajtemi da se nadju u tim zonama ali moraju da se dekontaminiraju. Uglavnom ako imate vremena vredi poslusati.

Nisam ocekivao skoro nista od ove igre posle zadnjih par Ubi katastrofa ali sada kada sam cuo ovo ipak ima nade :)

Ipak ovo radi Massive, setite se samo kao je World in Conflict izgledao, ako neko moze ovo da napravi to su oni :)

Ako ubodu gameplay usrace optimizaciju. Onog trenutka kada izbace kompletnu igru koja ce da ima vise od 80% pozitivnih utiska jescu gov**.

Poslednja izmena:
Ehh. Samo da ga ispeglaju i ne prodjemo kao sa svim ostalima.

Ovi iz Ubibozesofta su pobednici...dva puta pomeraju igru za celu godinu.

Ljudi koji rade na ovome barem imaju taj luksuz, ovi što rade na AC serijalu ne smeju da ga odlože ni za minut :d

Za Unity su tražili odlaganje, ali shareholderi nisu dozvolili.

Poslednja izmena:
Nema nista od ovoga.

Ljudi koji rade na ovome barem imaju taj luksuz, ovi što rade na AC serijalu ne smeju da ga odlože ni za minut :d

Za Unity su tražili odlaganje, ali shareholderi nisu dozvolili.

Normalno kad se svako malo stancuje neki AC, pa ljudi nema'u kaT. Zato ce Division valjda izaci onako kako igra i treba da izadje.

Pao je izgleda downgrade :d

uh palite masu :D a onda downgrade :d

Naravno da je downgrade kad je ovo osakacena xbone verzija, da sacekamo pc verziju, pa da vidimo kako stvari zaista stoje.
Mada los je i kvalitet snimka.

Cekajte stvarno ocekujete da to izgleda kao na E3 2013?
I koja to igra je izasla a da je izgledala kao na E3?

Batman arkham knight recimo izgleda cak i bolje nego na E3, kako god nimalo me ne cudi jer ipak pricamo o ubisoftu, bilo je za ocekivati :D

Pa ima jos samo sedmica dana do izlaska a nove trailer-e izbacuju maltene svaki dan, i nema nikakvog downgrade-a koliko sam primjetio, kao sto rece meni izgleda cak i bolje sada nego onaj prvi reveal trailer sto je izasao.

Pa dug je period od dve godine, kisa, sneg, sunce ..izblede malo teksture. :d

ako ne bude novi delay zbog downgrade :D

Zar ga nisu već dovoljno? :d

Nekad je teze downgradovati nego napraviti :D

Nazad
Vrh Dno