Šta je novo?

Tom Clancy’s: The Division [PC]

Preko tableta se igra sa drone kojim letiš okolo i pružaš podršku ekipi na zemlji.

Das devojci da roka preko tableta a ti cepaj preko pc-a :)

Bas lepo izgleda i na tabletu.

Skroz nisam u prici oko ovih igrica mozda cu postaviti glupo pitanje, ali da li je ovo izaslo i kada se ocekuje izlaz za PC.
Deluje mi da igra obecava i da je nesto najlepse sto sam video.. IGRA MI SE!!!! :D
Nadam se da je u redu... Izvinjavam se.

Poslednja izmena:
Ima li nešto od "next gen blockbuster" naslova da nije pomereno. Prvo Watch Dogs pa Witcher 3 a na kraju i Division. Ne verujem da oni razvijaju gampelay nego smanjuju zahtevnost da bi igre mogle da rade na 30fps u 900p :)

Pomeranje Divisiona je bilo ocekivano. AC Unity je bio najavljen za Oktobar, danas je Far Cry 4 iznenada najavljen za Novembar. Ne postoji ni najmanja sansa da Ubi strpa svoje 3 ogromne igretine u jedan kvartal. Division je ostavljen sa dobrim razlogom za 2015.

Ranije sam mislio da ce FC4 biti igra za 2015, ali su odlucili da to bude 2014 naslov.

ja samo cekam da se napravi neka igra u tom snow drop engine-u, a da je single player...
ovako online only, nemam mogucnosti tako nesto da placam, ali znajuci ubi, mrcice oni ovaj engine samo tako sledece godine i u godinama koje dolaze...

Neces nista placati samo kupis jednom igru i to je to, za 30-40e ce se sigurno moci naci.

Hoce sigurno ali ovo kazem onako odprilike.

J samo cekam neku f2p igru u ovom enginu, ali da je tipa combat arms inace nema smisla...

Na srecu ovo josh uvek izgleda fantasticno! :D

Kako ovo cudo izgleda, da li je ovo moguce :D:D:D

Malo puno metaka treba za ubistvo ne?

Meni se cini da je igrano na konzoli, samim tim vidim da nije ni sposoban da nanisani kao covek...

Joypad jeste ali ne verujem da je na konzoli.

Pitam se dal ce 7850 2gb da tera ovo cudo sa iskljucenim AA...

Al ce ovo da se igra! :D Samo da mogu da ga poteram na pristojnim podesavanjima.

Ja bih rekao da je PS4 u pitanju

Još samo da maknu info o municiji i heltu u donji desni ugao gde mu je i mesto i biće to sasvim pristojno za igranje.

Ne treba zaboraviti da je ovo ipak full-on RPG igra. Zbog toga mi i ne smeta sto foriraju ovako statove i skillove.

Nadam se da će moći da se ugasi dobar deo tih +25exp i sl. gluposti koje zatrpavaju ekran.

Sve je to lepo, samo što sam ja vrlo sumnjičav i nepoverljiv kada je izgled ove igre u pitanju. Cenim da će verovatno na kraju da smanje poligone i izbace gomilu sitnica ili da prepolove objekte koji su ovde prikazani razbacani okolo a sve to kako bi ovo bilo igrivo na kozolama. Daj Bože da grešim, ali... hm :trust:

Nazad
Vrh Dno