Šta je novo?

Tom Clancy’s: The Division [PC]

Nisam znao da imamo jednog Ubisoft developera među nama.
Svaka čast.

lol
Ja nigde drugde nisam video da igrači od ove igre traže nešto što nikada nije trebala da bude. Ovo nije singlplejer naslov.
Samo da ne ispadne da želite singplejer igru jer bi ste tako mogli da piratizujete igru i odigrate nešto za dž.

Odgovorio sam ti u tom maniru jer si se postavio kao sveznalica. Da li si mogao da tvrdiš da igra neće imati SP kampanju? Ako nisi neko iz Ubijevog tima, ne možeš.

PS: Ne interesuje me da l' će Division imati SP kampanju ili ne, samo sam odgovorio na tvoju poruku.

Retke su mp only igre. Sem WoT-a meni nepada napamet ni jedna vise. Naravno da ih ima, ali ne mogu da se setim.

CS, BF i CoD su cistokrvne mp igre pa imaju sp ili mogucnost igranja solo. Cak i u Doti imas mogucnost igranja protiv botova, tj nisi primoran da igras sa ili protiv drugih ljudi. Jeste da nema smisla igrati sem ako si pocetnik, al postoji opcija. Pa i WoW i Guild Wars mozes takodje solo da igras i i nezavisis ni od koga i ako je pogotovu za wow ipak pozeljno. Sem cistokrvnih mp igara koje imaju mapu na kojoj se igra 1vs1, 5vs5 ili kolko god vs kolko god ostale sve poseduju uvek sp, a cak i takve igre kao sto rekoh sem WoT-a imaju i neki vid sp-a.

Neradi se tu o pirateriji vs placenih igara, vec takmicenje vs igranje. Mp ce uvek biti nadmetanje i uvek ce dolaziti do frustracija pogotovu ako je timska igra, sp jednostavno mozes da sednes i igras kad god oces, kako god oces i koliko god oces. Za mp treba uklopiti satnicu svih sa kojima igras, uigrati se, i racunati da ces uvek naici na nekog *****ru u protivnickoj ekipi ili nekog ko nije taj dan u elementu u tvojoj.

Ova igra poseduje kampanju i pricu i samim tim je sa ovakvom grafikom primamljiva i ljudima koje mp apsolutno ne zanima jel su to ipak glavne tri karakteristike sp igara, dok za mp je primaran gameplay i balans, pa tek onda dolaze na red grafika, prica itd.

lol
Ja nigde drugde nisam video da igrači od ove igre traže nešto što nikada nije trebala da bude. Ovo nije singlplejer naslov.
Samo da ne ispadne da želite singplejer igru jer bi ste tako mogli da piratizujete igru i odigrate nešto za dž.

I AC je bio "iskljucivo" sp igra, pa su posle samo tako uspeli da uguraju mp u njega. Samo sto ne verujem da je iko kupovao AC zbog mp-a, a mnogi bi uzeli Divison zbog singleplayera.
S obzirom na dizajn igre, jednostavno nema razloga da se ne ukljuci sp.

@subaru300hp

Svaka čast na komentaru. Vrlo lepo pojašnjeno… ;)

Kako god. Mnogo se koncentrisete na taj sp, i nema potrebe za uvlacenjem poredjenja ostalih igara. Pola igara koje ste pomenuli imaju sp, ali on je neretko tu a da je nikakav i da niko ne kupuje igru zbog toga. Ne znam odakle ova prica o single playeru u ovoj igri kad je kroz celo predstavljanje igre prozet multiplayer. Znaci reveal je bio multy, funkcije igre multy, cak i ona tablet fora da mozes da se ubacis u neciji party sa tableta je multy. Igra mi je delovala super, i cini mi se da pokusavaju da naprave nesto slicnije mmorpg-ju. Nikad nisam cuo da se neko zali sto WoW ima singleplayer. Slazem se da mozes igrati sam, ali koliko sam skapirao to ce biti moguce i ovde.

Neki delovi ce morati u co-op ili mp modu da se odigraju da bi se presao nazovi sp, tako da fakticki i nije sp. Mislim verovatno su to ubacili cisto da moras da se kacis na server zbog piratizacije.

Meni licno nesmeta, ali kao sto rekoh igra deluje dosta primamljivo pa privlaci i ljude koje ne zanima co-op ili mp. Samo da je neodloze jos koji put i da ispune obecano i prikazano na e3 ili gde god bese premijerno prikazano.

@Dracula

Neće ovo biti ni nalik mmorpg-u rekao bih gledano na osnovu ovoga što je prikazano do sada… a i ako bude biće to neki nazovi mmorpg koji sa onim klasičnim neće imati blage veze. Što se tiče SP-a tek će se čuti šta i kako. Mislim da je malo previše rano diskutovati o tome, s obzirom da apsolutno nije ni bilo reči o SP-u do sada niti je bilo šta oficijelno prikazano. Evidentno je iz demoa koji smo videli da igra ima cinema-tičke i skriptovane sekvence a to jeste osnova na kojoj se bazira SP, pa je verovatno zato izvestan broj ljudi započeto tu priču. To naravno ne mora ništa da znači, ali možemo da kažemo da igra ima sve elemente već sada integrisane za klasičan SP.

Poslednja izmena:
Može da bude organizovano kao Diablo3 da se težina menja u odnosu na broj igrača u grupi plus povremeni sukobi sa ostalim grupama.

[youtube]dORoTIEOyEg[/youtube]

:Klanjanje
Uf, ovo će postaviti visoke nove standarde!

valjda nece biti kao Watch Dogs...

Bas sam hteo da kazem, da ovo jos uvek izgleda ubitacno dobro ne kao WD.

Samo sto nam pokazuju sada na PC-u od $2000, a onda ce da dodje mother of all downgrades da bi radilo na konzolama i nece liciti na ovo...

Samo sto nam pokazuju sada na PC-u od $2000, a onda ce da dodje mother of all downgrades da bi radilo na konzolama i nece liciti na ovo...

Nadam se da nece bas toliko skresati. Ipak, mislim da je Massive koliko-toliko nezavisan studio u Ubisoftu, pa nece morati da odrade bas drastican downgrade kao sto su uradili sa Watch Dogs-om.

Konacno sumski predjeli iz Krajzisa dobijaju konkurenciju.

fenomenalno, uvek se odusevim kad izbace neki novi trailer...
za ovu grafiku imam skoro isti onaj filing koji sam imao kad sam prvi put video Max Payne...od tad, pa sve do sad, nikad se nije desio toliki skok, da ti vilica padne na pod...
def trenutno najimpresivnija igra, i steta samo sto je online only, ali radice se svasta sa ovim enginom, siguran sam...

Poslednja izmena:
Ovo bolje izgleda i od witchera za klasu, uglavnom po ovom vidjenom do sad.

bez sumnje, trenutno i ubedljivo najkvalitetniji engine...
zamislite neki novi deo Max Payne-a u ovo engine-u + open world, kolka bi to bruka bila :smoke:

Previse mi dobro ovo izgleda, ne verujem bas da ce tako izgledati ;)

Vrh Dno