Šta je novo?

Tom Clancy’s: The Division [PC]

Obožavam ovakve eksplicitno isključive i linearne komentare kojima se podrazumeva da je većina zauzela upravo ovakav stav, što je naravno apsurd!

Nit je igra loša, nit je razočarenje, niti to bilo gde piše! Korektnije bi bilo da si napisao recimo: "Samo da me ne razočara kao Watch Dogs!"

Sve i da sam napisao da je WD bio opšte razočarenje, a nisam, to je opet moje mišljenje sa kojim nije neophodno da se složiš. Valjda svi imamo toliko iskustva da znamo da i kad neko napiše "svi se slažu da je WD failovao", da je to ipak samo njegovo mišljenje.

Niko nije predstavnik većine a statistike, proseci i demokratija generalno neće nikad predstavljati svačije mišljenje. Čim to shvatiš i prihvatiš i sam, manje ćeš se nervirati ;)

Aha, i u Witcher 3 temi je na 20 strana bila prica o false advertising-u. ;)

Aha, i u Witcher 3 temi je na 20 strana bila prica o false advertising-u. ;)

Prica je bilo o tome sto lazu fanove (i jesu ih lagali)

To sto su na kraju ipak napravili remek delo pa su "off the hook" je nesto drugo...
Ali niko normalan se ne zali na j*ebenu grafiku.

Beta je ionako tek u januaru.

Imate na Kinguinu da kupita beta ključeve za 1.2-1.3 evra, ako baš toliko želite da isprobate :)

Sreca pa je grafika najbitnija stavka u igrama.

Da su je onomad prikazali u ovakom stanju kakom je sada, ne bi je niko primijetio... Ovako, napucali su grafiku do bola, najljepsa igra na ondasnjem E3 sajmu, mnogima su vilice bile na podu i sta sad?! Odjednom igra izgleda jadno.

Sad treba da se pokrijem usima?! Da se pravim kao da se nista nije desilo, da se zadovoljim last gen grafikom?! Neka hvala, ja se makar ne foliram. Nisam od takvih koji se sad prave kao da su u ovoj igri vidjeli samo "revolucionarni" i nikad vidjeni gameplay - niste se nalozili na grafiku, jok.

Koje mudrovanje.

Poslednja izmena:
Iskreno su morali da idu na downgrade grafike.
Inace bi veoma mali broj ljudi moglo je da igra.

Mogli su kao Mad Max svi u pustinju i da vidis kako leti. :D

Iskreno su morali da idu na downgrade grafike.
Inace bi veoma mali broj ljudi moglo je da igra.:D

Iskreno, nisu morali da pale narod sa onakvom grafikom kad su od starta znali koliko će ljudi moći to da pokrene i vrti u tom kvalitetu.

Ali ne, oni su se uprkos najboljim namerama malo preračunali i, kad su već dobrano nahajpovali narod, shvatili da ipak ne mogu da izbace igru s vrh grafikom, već će da počaste narod downgrade-om i omoguće i siromašnijima da igraju igru... sve za iste pare.

Ali dokle se god narod pali i plaća, što da ne slede već isproban recept.

Dok je ovaca, biće i šišanja. ;)

Meni je isto tako smor što ne putujem samonavodećom raketom nego automobilom, iako su rakete u upotrebi već toliko decenija i tehnologija je dramatično napredovala. Neko nam to namerno radi.

Iskreno, nisu morali da pale narod sa onakvom grafikom kad su od starta znali koliko će ljudi moći to da pokrene i vrti u tom kvalitetu.

Nisu znali, jer u tom trenutku još nisu bile finalizovane specifikacije za "next-gen" konzole.

Ko zna, mozda ce moci da se nafura da izgleda "onako" na PC-u, mozda je ovaj trenutni look koji nam serviraju zapravo zbog konzola.

Ne znam čemu sarkazam, kada je čovek iz Division tima na neogafu pre nekih godinu dana upravo i sam izneo tu tvrdnju i to pre nego što su i prikazani prvi klipovi u kojima je downgrade uočljiv.

We really loved the reception to the demo we showed on the PC version at E3. Currently as it stands, there is definitely a lot of push coming from publishers to not make the experience so different on consoles as to alienate people into thinking that next generation is not as powerful as PC

Response from The Division Developer: Truth be told in regards to your question that while ‘Yes’ the lead platform is the PC, we simply cannot have such a big gap.

Poslednja izmena:
Jel se brzo dobija pozivnica za Betu?

I Watch Dogs je imao ocigledan downgrade, verovatno slicna prica oko toga da su developeri imali pritisak izdavaca zbog konzola, bla bla..., pa su ljudi na kraju ipak uspeli da aktiviraju sejdere i svasta nesto, te je igra na kraju dobila zasluzeni look.

Hocu da kazem nek je izbace kako zele, ne sumnjam da ce ljudi opet sami da je nafuraju na nivo detalja iz demo-a prikazanog na E3.

Nema sanse, wd jesu uspjeli da moduju ali nije ni blizu kao na e3, recimo one eksplozije sa prvog gameplay videa nisu mogli vratiti i jos mnogo toga. A division kako izgleda je dobio jos veci dg.

Nisu znali, jer u tom trenutku još nisu bile finalizovane specifikacije za "next-gen" konzole.

Ali su za svaki slučaj nahajpovali narod do besvesti.

Svakako će igra izgledati dobro, a možda i odlično za standarde kada bude izašla, ali ovo što rade je obmana potrošača. Kao kad reklamiraš proizvod sa 50 posto lešnika, a prodaješ proizvod sa 30 posto lešnika po istoj ceni.

To jeste sramno, ali to se već decenijama radi u mnogim drugim industrijama, pa bi trebalo polako da se navikavamo na to i u igračkoj industriji.

Teško da će taj trend prestati, jer sigurno daje neke rezultate, inače ne bi nastavili s tom praksom da je WD bio fail po pitanju prodaje, iako je bilo dosta negativnog hajpa u vezi downgrade-a te igre.

Ali naravno, oni će uslišiti kuknjavu igrača i otključati sve te napredne grafičke opcije... ali u nekom definitive edition-u nakon godinu dana i za slične pare, nikako džabe (čast izuzecima).

Poslednja izmena:
Uzeo sam key za betu i dobio key, gde se taj key ubacuje, steam nije, origin nije, uplay nije? sredio na sajtu se ubacuje kod...

Poslednja izmena:
A da sacekas da krene beta za jedno 2 meseca

Mart nije daleko, hoće li imati sp kampanju? Izgleda moćno.

Izgleda kao da su ga "propustili" kroz ENB...2:55:D

Uff mnogo dobrih naslova od februara a tako malo vremena za igranje...

Meni deluje kao đubre, ne znam. Tj kao da će da smara, da ne koristim taj izraz.

Vrh Dno