Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na masica, pa on je rekao to.

Podigao juce sa telenor karticom na alpha bank bankomatu i nije skinulo onih 50din provizije ? da li je nesto menjano ili ?

Stici ce kasnije, ako nisi na Progresiv paketu. Sem ako slucajno Telenor nije usao u MultiCard mrezu, i Alpha Banka u isto vreme :D

Neko je pominjao da se to naplati na kraju meseca zbirno? (Nisam siguran, samo mislim da je neko pisao ovde o tome)

Jel ima još nekog da mu ne stiže Telenor kartica? Otvorio račun pre malo jače od mesec dana. Pošto mi kartica nije stigla, zvao call centar, rekli, kao šatro poslata izgubio je poštar, tražio da naprave novu koju kao šalju u poslovnicu.
Prođe sad još 15 dana, nema kartice, zvao opet call cetar, kaže poslata u poslovnicu, ali nije stigla još, verovatno je izgubila pošta. Jel ovo neka fora?

Jedan od ukucana je takodje imao muke sa dobijanjem debitne kartice, silna otezanja, sve ljubazno i sa strpljenjem. Onda sam napisao jednu ostriju poruku,sa malo manje takta, kako njihovu firmu nisam tako dozivljavao, i usledio je poziv istog dana. Sutradan je Telenorov kurir doneo karticu na vrata, sa kulturnom najavom i pitanjem u koje vreme odgovara.

Sad primetih, samo da naglasim - ne ljubim se ni na slavama, a kamoli na jubilarnu stotu poruku... Bas sam preterao za ovih par godina :D

Poslednja izmena:
Da li sa kreditne kartice moze da se podigne novac sa bankomata, a kasnije vraca? :)

Може наравно.

Moze, ali naplacuju ti proviziju za podizanje :D

tako nesto sam i ocekivao.. jel pise negde koliko je provizija jer ja nisam uspeo da pronadjem? trebala bi mi u principu neka manja suma novca koju bi mogao sledeci mesec vratiti

E, vidis, Intesa je svake druge godina u ovo doba davala podizanje bez kamate i provizije sa svojih kreditnih.
Ove godine Piraeus to nudi. (3 meseca u oba slucaja)

Jel ima još nekog da mu ne stiže Telenor kartica? Otvorio račun pre malo jače od mesec dana. Pošto mi kartica nije stigla, zvao call centar, rekli, kao šatro poslata izgubio je poštar, tražio da naprave novu koju kao šalju u poslovnicu.
Prođe sad još 15 dana, nema kartice, zvao opet call cetar, kaže poslata u poslovnicu, ali nije stigla još, verovatno je izgubila pošta. Jel ovo neka fora?
Ja sam 30.11 podneo zahtev za kreditnu a juce mi tek javili da je odobreno, da dostavim dokumentaciju, sad jos jedno dve nedelje dok se ne dovuce kartica... :D
Jako traljavo sve ovo funkcionise... nemozes ti preko noci od radnika u prodaji napraviti bankarskog sluzbenika...

Poslednja izmena:
Док те провјере по свим бироима,јавним и тајним,таман да је за Нову добијеш на поклон:)

Za kreditnu i da razumem, ali ostali pricaju o obicnoj debitnoj.
Onoj sto bi ti Intesa izdala odmah da ne mora neko drugi da se ugradi u izradi :)

Da, da pričam za debitnu, ne za kreditnu. Još juče reče devojka iz Call centra, proveriću i javiću i ništa ni danas ceo dan.
E-Mail sam napisao još prekjuče. Evo sada tačno 47h bez odgovora...

Jel mogu ja da ih prijavim NBS? Naplatili su mi izdavanje kartice, a kartici ni leka...

Poslednja izmena:
Ако се данас неко пријави,онлајн за Стартер пакет,може ли сутрадан отићи у пословницу Теленора да потпише уговор или треба за то више дана?

Mozes maltene odmah da odes u poslovnicu, ja sam max. 24h cekao. I to u doba kada su bili prilicno neuhodani :D

Хвала,уназад.Мислио сам,ко зна,провјера,обавјештење,састављање уговора,потписивање да захтјева више времена...Бићу и ја ,Значи,посредно члан породице...:D

Poslednja izmena:
Хвала,уназад.Мислио сам,ко зна,провјера,обавјештење,састављање уговора,потписивање да захтјева више времена...Бићу и ја ,Значи,посредно члан породице...:D

A može i da ti sve to stigne na noge da potpišeš.
Ne moraš se cimati da ideš.

Ako ocu nekome da prebacim kes na njegov racun sa moje TB app,sta mi sve treba od njega osim tekuceg racuna od podataka njegovih?
Ime,prezime...sta jos? I jel trebaju one gluposti sa pozivom na broj i sl.? I jel ce mi na starter paketu za tu transakciju naplatiti 25 din?

Poslednja izmena:
Samo broj tekuceg racuna i nista vise ti nije potrebno. Na starteru 25 din je svaka transakcija.

Ime i Prezime je neophodno da bude tacno, iako niko to ne proverava ako nema prituzbi.

Ako ocu nekome da prebacim kes na njegov racun sa moje TB app,sta mi sve treba od njega osim tekuceg racuna od podataka njegovih?
Ime,prezime...sta jos? I jel trebaju one gluposti sa pozivom na broj i sl.? I jel ce mi na starter paketu za tu transakciju naplatiti 25 din?
Dovoljan je broj telefona, ne mora da se salje na broj ziro racuna.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno