Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da video sam za root i odmah mi je tražio dozvolu posle instalacije, sad ću da probam da reinstaliram.

Evo proradilo, samo sam stopirao launcher posle čega je ponovo tražio root i sad radi normalno.

Poslednja izmena:
Da nije bio potreban root pre androida M, sad ne znam da li će ostati tako ili će naći neki način da radi bez roota.

Čim nisu mogli srediti taj bug u Novoj bez roota za očekivati je da će tako i ostati (do nekog eventualnog updatea androida m koji će otkloniti problem).
@Vader
Samo na androidu M je problematična ta funkcija, par puta sporije se izvršava animacija.

Poslednja izmena:
Jedno dosadno pitanje za onoga ko zna. Sta vise trosi resurse? Dekodiranje flac ili aac fajlova?

@Vader
Samo na androidu M je problematična ta funkcija, par puta sporije se izvršava animacija.
Baš bezveze ako je tako. Inače danas je izašao regularan update za Nova i ne vidim opciju da sama gasi i pali ekran na double tap.

Paliti ne moze nikako, gasiti pod gestures pa dobule tap imas screen lock.

Izvinjavam se ako je neko već napisao... Nova Launcher Prime 0.99$ na PS!

Baš bezveze ako je tako. Inače danas je izašao regularan update za Nova i ne vidim opciju da sama gasi i pali ekran na double tap.
Meni je izašao prvo update za Nova Prime i nije bilo podešavanja za lock(logicno), a evo sad bio i update za Novu i ima opcije. Lepo radi.

Nova Launcher Prime je na akciji - 0.99$!
Upravo kupio. 🙂

Meni na app sales kaže da je free(već mi je kupljena pa ne mogu da vidim dal jeste ili nije). uploadfromtaptalk1449519471370.png

Ja sam kupio novu 0,99$ nikakava lova a imam i update ,ne mogu više da se zezam sa krakovane verzije a 110 dinđi

Komercijalna internet VISA kartica.
Kliknem na "debitna ili kreditna" otvori mi prozor unesem podatke, i piše da kartica nije validna, a kupovao sam preko neta sa njom.

Nisam se susretao sa tom karticom, tako da ne znam da li ona može. Mada ne vidim zašto ne bi mogla.
"Add a credit or debit", uneseš broj sa kartice, kao i kontrolni broj (ako traži) i to je to. Možeš da pokušaš i da uneseš karticu preko wallet.google.com strane.

Poslednja izmena:
Nisam se susretao sa tom karticom, tako da ne znam da li ona može. Mada ne vidim zašto ne bi mogla.
"Add a credit or debit", uneseš broj sa kartice, kao i kontrolni broj (ako traži) i to je to. Možeš da pokušaš i da uneseš karticu preko wallet.google.com strane.
Pokusao sam i na nekadašnji wallet, trenutno Android pay, i dalje nece da prihvati, zašto, uopšte mi nije jasno. Zato i pitam, mislio sam da bas internet kartica ne može, ali izgleda da ne može samo moja xD

Moraću u banci da vidim u čemu je problem.

Poslednja izmena:
Kupio sam za 0.5 jura, čisto podrške autorima radi. Inače je ne koristim.

Ja za 5$ pre par god ali je isto ne koristim 🙂

Navikao sam se na stock google launcher

Ja imam internet karticu Komercijalne banke i radi mi ok. Preko wallet-a sam ubacivao pre 1-2 god.

Ovaj novi gnow launcher izgled za novu izgleda odlicno

b12d4c334327365b5c1389ca6b2c7ea0.jpg

Mogla bi nova da krene u razvoj neke kopije blinkfeeda(ili google now-a) sa htc uredjaja.. To bi ga lansiralo u nebesa.

Meni je izašao prvo update za Nova Prime i nije bilo podešavanja za lock(logicno), a evo sad bio i update za Novu i ima opcije. Lepo radi.
I kod mene, radi odlično, i pali i gasi. Deinstalirao sam Screen Off.

Nazad
Vrh Dno