Ako je to ono na šta mislim to je uvijek radilo bez ruta. Ja to redovno koristim.animacija spuštanja status bara kada koristim gesture
Baš bezveze ako je tako. Inače danas je izašao regularan update za Nova i ne vidim opciju da sama gasi i pali ekran na double tap.@Vader
Samo na androidu M je problematična ta funkcija, par puta sporije se izvršava animacija.
Meni je izašao prvo update za Nova Prime i nije bilo podešavanja za lock(logicno), a evo sad bio i update za Novu i ima opcije. Lepo radi.Baš bezveze ako je tako. Inače danas je izašao regularan update za Nova i ne vidim opciju da sama gasi i pali ekran na double tap.
Kako? Kad unosim karticu, piše debitna ili kreditna, ja unesem internet karticu i neće da prihvati.Može. Zašto ne bi moglo?
Odabereš debitnu karticu. Koja kartica je u pitanju? Intesina Visa internet i Telenor Master kartica rade bez problema.Kako? Kad unosim karticu, piše debitna ili kreditna, ja unesem internet karticu i neće da prihvati.
Odlično.Izvinjavam se ako je neko već napisao... Nova Launcher Prime 0.99$ na PS!
Slažem se! Godinama sam koristio free verziju. Po ovoj ceni stvarni vredi podržati autore aplikacije.Odlično.Nije da mi nedostaju neke opcije iz Prime, ali svakako vredi podržati autore.
Pokusao sam i na nekadašnji wallet, trenutno Android pay, i dalje nece da prihvati, zašto, uopšte mi nije jasno. Zato i pitam, mislio sam da bas internet kartica ne može, ali izgleda da ne može samo moja xDNisam se susretao sa tom karticom, tako da ne znam da li ona može. Mada ne vidim zašto ne bi mogla.
"Add a credit or debit", uneseš broj sa kartice, kao i kontrolni broj (ako traži) i to je to. Možeš da pokušaš i da uneseš karticu preko wallet.google.com strane.
I kod mene, radi odlično, i pali i gasi. Deinstalirao sam Screen Off.Meni je izašao prvo update za Nova Prime i nije bilo podešavanja za lock(logicno), a evo sad bio i update za Novu i ima opcije. Lepo radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari