Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da video sam za root i odmah mi je tražio dozvolu posle instalacije, sad ću da probam da reinstaliram.

Evo proradilo, samo sam stopirao launcher posle čega je ponovo tražio root i sad radi normalno.

Poslednja izmena:
Da nije bio potreban root pre androida M, sad ne znam da li će ostati tako ili će naći neki način da radi bez roota.

Čim nisu mogli srediti taj bug u Novoj bez roota za očekivati je da će tako i ostati (do nekog eventualnog updatea androida m koji će otkloniti problem).
@Vader
Samo na androidu M je problematična ta funkcija, par puta sporije se izvršava animacija.

Poslednja izmena:
Jedno dosadno pitanje za onoga ko zna. Sta vise trosi resurse? Dekodiranje flac ili aac fajlova?

@Vader
Samo na androidu M je problematična ta funkcija, par puta sporije se izvršava animacija.
Baš bezveze ako je tako. Inače danas je izašao regularan update za Nova i ne vidim opciju da sama gasi i pali ekran na double tap.

Paliti ne moze nikako, gasiti pod gestures pa dobule tap imas screen lock.

Izvinjavam se ako je neko već napisao... Nova Launcher Prime 0.99$ na PS!

Baš bezveze ako je tako. Inače danas je izašao regularan update za Nova i ne vidim opciju da sama gasi i pali ekran na double tap.
Meni je izašao prvo update za Nova Prime i nije bilo podešavanja za lock(logicno), a evo sad bio i update za Novu i ima opcije. Lepo radi.

Nova Launcher Prime je na akciji - 0.99$!
Upravo kupio. :)

Meni na app sales kaže da je free(već mi je kupljena pa ne mogu da vidim dal jeste ili nije). uploadfromtaptalk1449519471370.png

Može. Zašto ne bi moglo?

Ja sam kupio novu 0,99$ nikakava lova a imam i update ,ne mogu više da se zezam sa krakovane verzije a 110 dinđi

Komercijalna internet VISA kartica.
Kliknem na "debitna ili kreditna" otvori mi prozor unesem podatke, i piše da kartica nije validna, a kupovao sam preko neta sa njom.

Nisam se susretao sa tom karticom, tako da ne znam da li ona može. Mada ne vidim zašto ne bi mogla.
"Add a credit or debit", uneseš broj sa kartice, kao i kontrolni broj (ako traži) i to je to. Možeš da pokušaš i da uneseš karticu preko wallet.google.com strane.

Poslednja izmena:
Nisam se susretao sa tom karticom, tako da ne znam da li ona može. Mada ne vidim zašto ne bi mogla.
"Add a credit or debit", uneseš broj sa kartice, kao i kontrolni broj (ako traži) i to je to. Možeš da pokušaš i da uneseš karticu preko wallet.google.com strane.
Pokusao sam i na nekadašnji wallet, trenutno Android pay, i dalje nece da prihvati, zašto, uopšte mi nije jasno. Zato i pitam, mislio sam da bas internet kartica ne može, ali izgleda da ne može samo moja xD

Moraću u banci da vidim u čemu je problem.

Poslednja izmena:
Kupio sam za 0.5 jura, čisto podrške autorima radi. Inače je ne koristim.

Ja za 5$ pre par god ali je isto ne koristim :)

Navikao sam se na stock google launcher

Ja imam internet karticu Komercijalne banke i radi mi ok. Preko wallet-a sam ubacivao pre 1-2 god.

Ovaj novi gnow launcher izgled za novu izgleda odlicno

b12d4c334327365b5c1389ca6b2c7ea0.jpg

Mogla bi nova da krene u razvoj neke kopije blinkfeeda(ili google now-a) sa htc uredjaja.. To bi ga lansiralo u nebesa.

Meni je izašao prvo update za Nova Prime i nije bilo podešavanja za lock(logicno), a evo sad bio i update za Novu i ima opcije. Lepo radi.
I kod mene, radi odlično, i pali i gasi. Deinstalirao sam Screen Off.

Nazad
Vrh Dno