darko88
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2009
- Poena
- 320
Javljaj kako radi, ubi sa nepotrebnim killovima, posebno browseraSad bolje puni RAM, još samo da vidim kako ce da radi posle nekoliko sati...
Posle menjanja LMK-a:
![]()
Javljaj kako radi, ubi sa nepotrebnim killovima, posebno browseraSad bolje puni RAM, još samo da vidim kako ce da radi posle nekoliko sati...
Posle menjanja LMK-a:
![]()
A i dugo se instalira, bar kod mene prije na Nexus 4 a nisam obraćao pažnju sad na G4, svaki put kad izađe nova verzija dosta duže se instalira od svih ostalih aplikacija.Колико вам заузимају новије верзије ФБ?
Мени ће убрзо 300 mb, што сматрам већ претеривањем.
Probaj ovo, možda radi.
Ne radi li guglaj i dalje, možda ipak postoji način.
techglen.com/2014/04/27/2lines-for-viber-1-0-1-apk-use-two-viber-accounts-on-same-device/
Plus Viber ima sasvim OK video chatPlus je Viber pre WA dobio pozivanje, pa je to bilo zanimljivije većini ljudi.
A ne lože se na zilion smajlija u WA?Plus klinkice što se lože na fensi stikere - dobitna kombinacija za Balkan![]()
MolimHvala, nađoh ga na Aptoideu. Imam problem da stalno traži Root i BusyBox, iako sam rootovan, a i BB insalirao zbog njega. Njegov brat za WA radi bez problema.
Za šta tačno služi ta aplikacija?Jel koristi neko Google Opinion Rewards? Ja ubacio pre par dana nema ni jedne ankete do sada.![]()
Kupio bio neku knjigu i aplikaciju i mislim časopis. Dobiješ u ovom Google Play balanceA da li si iskoristio taj novac, tj da li si uspeo da kupis neku aplikaciju?
Kada sam koristio win phone, tamo ima bing rewards, isto preko vpn koristis bing i sakupljas poene, koje posle pretvoris u gift karticu. Ja se isto ponadam, skupim mislim za karticu od 10$, ali djavola, traze da uneses broj telefona, ja unesem ali ne prihvataju, mora americki broj. Pokusam preko onih sms servisa, nece, i na kraju me banuju iz bing rewards programa...
Zasto i sta mi je ovo sto mi izadje kad hocu sliku da pomerim ili kopiram sa jednog na drugo mesto? U pitanju je quick pic. Nisam ga davno koristila pa sad ostah u cudu ☺Pogledajte prilog 186152
Treba ti root i sdfix sa playstore-a.Zasto i sta mi je ovo sto mi izadje kad hocu sliku da pomerim ili kopiram sa jednog na drugo mesto? U pitanju je quick pic. Nisam ga davno koristila pa sad ostah u cudu ☺Pogledajte prilog 186152
Da li postoji neki univerzalni video downloader za Android? Znaci ne samo youtube nego npr Vimeo, Liveleak...
Nema potreba za apkmirror, ovo im je zvaničan sajt.
E, zanimljivo, ta verzija radi, morao sam je skidati za mirror linka.Molim
Na linku koji sam postavio je 1.0.1 verzija, probaj sa njom ako nisi.
Ne koristim ni jedan ni drugi, naleteo sam na informaciju guglajući.
Za ostale kojima je potrebno, 2Lines for Viber i 2Lines for WhatsUp rade upravo ono što im ime kaže.
2Lines for Viber 1.0.1 Apk – Use Two Viber Accounts on Same Device
Meni Aptoide radi stvarLjudi treba mi alternativa za play store, dosadilo mi da googlam za neku apk koju nemam na play store zbog naseg regiona.
Sta kazete, getjar ili amazon?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari