Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Sad bolje puni RAM, još samo da vidim kako ce da radi posle nekoliko sati...

Posle menjanja LMK-a:

5bb09fd48819c9213b3ebfe506f8dbe6.jpg
Javljaj kako radi, ubi sa nepotrebnim killovima, posebno browsera

Колико вам заузимају новије верзије ФБ?
Мени ће убрзо 300 mb, што сматрам већ претеривањем.
A i dugo se instalira, bar kod mene prije na Nexus 4 a nisam obraćao pažnju sad na G4, svaki put kad izađe nova verzija dosta duže se instalira od svih ostalih aplikacija.

Da li ima neko problem sa imdb aplikacijom? Od jutros ne mogu da je pokrenem?! Probao i uninstal, ali ne vredi. Android M je u pitanju.

Probaj ovo, možda radi.
Ne radi li guglaj i dalje, možda ipak postoji način.

techglen.com/2014/04/27/2lines-for-viber-1-0-1-apk-use-two-viber-accounts-on-same-device/

Hvala, nađoh ga na Aptoideu. Imam problem da stalno traži Root i BusyBox, iako sam rootovan, a i BB insalirao zbog njega. Njegov brat za WA radi bez problema.

Poslednja izmena:
Jel koristi neko Google Opinion Rewards? Ja ubacio pre par dana nema ni jedne ankete do sada. :)

Hvala, nađoh ga na Aptoideu. Imam problem da stalno traži Root i BusyBox, iako sam rootovan, a i BB insalirao zbog njega. Njegov brat za WA radi bez problema.
Molim
Na linku koji sam postavio je 1.0.1 verzija, probaj sa njom ako nisi.
Ne koristim ni jedan ni drugi, naleteo sam na informaciju guglajući.
Za ostale kojima je potrebno, 2Lines for Viber i 2Lines for WhatsUp rade upravo ono što im ime kaže.

2Lines for Viber 1.0.1 Apk – Use Two Viber Accounts on Same Device

Jedina mana koju nalazim programu je da u oba slučaja oba naloga nisu istovremeno na mreži. Mora se ručno prebacivati sa jednog na drugi :)

Mislim da ne radi u srbiji. Samo za usa i od skoro par eu zemalja cini mi se.

To je google aplikacija za istraživanje tržišta, šalju kratke upitnike. Odgovoriš u aplikaciji na par pitanja i dobiješ $ za trošenje u google play store... Ali pitanje da li će da radi kod nas. Moraš da imaš store na zemlju u kojoj radi aplikacija. Kao što reče Loznica pitanje da li će da pošalju bilo šta. Probaću pa ću okačiti ovde ako dobijem nešto... I da mora preko vpn-a... Ima i upustvo na netu, ali ja sam tek kasnije saznao za to, vpn + fake gps... https://youtu.be/74O_zsr_Les

Poslednja izmena:
Ja sam bio zaradio možda 2-3 dolara za nekih 6 meseci i posle toga suša. Kasnije sam je izbrisao.

USA Play Store i USA Google wallet.

Ma nema ništa od toga, ali ajde da se zezam malo. Da li je neko slao, primao novac preko wallet-a?

A da li si iskoristio taj novac, tj da li si uspeo da kupis neku aplikaciju?
Kada sam koristio win phone, tamo ima bing rewards, isto preko vpn koristis bing i sakupljas poene, koje posle pretvoris u gift karticu. Ja se isto ponadam, skupim mislim za karticu od 10$, ali djavola, traze da uneses broj telefona, ja unesem ali ne prihvataju, mora americki broj. Pokusam preko onih sms servisa, nece, i na kraju me banuju iz bing rewards programa...

Zasto i sta mi je ovo sto mi izadje kad hocu sliku da pomerim ili kopiram sa jednog na drugo mesto? U pitanju je quick pic. Nisam ga davno koristila pa sad ostah u cudu ☺uploadfromtaptalk1449233157381.png

A da li si iskoristio taj novac, tj da li si uspeo da kupis neku aplikaciju?
Kada sam koristio win phone, tamo ima bing rewards, isto preko vpn koristis bing i sakupljas poene, koje posle pretvoris u gift karticu. Ja se isto ponadam, skupim mislim za karticu od 10$, ali djavola, traze da uneses broj telefona, ja unesem ali ne prihvataju, mora americki broj. Pokusam preko onih sms servisa, nece, i na kraju me banuju iz bing rewards programa...
Kupio bio neku knjigu i aplikaciju i mislim časopis. Dobiješ u ovom Google Play balance

5c9402214209f14485d9fbc52c4eb5c1.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Zasto i sta mi je ovo sto mi izadje kad hocu sliku da pomerim ili kopiram sa jednog na drugo mesto? U pitanju je quick pic. Nisam ga davno koristila pa sad ostah u cudu ☺Pogledajte prilog 186152

Koja verzija androida je u pitanju? Kod mene na lp se ovakav dijalog javlja kada instaliram neku aplikaciju(obicno fajl menadzer), pa hocu da nesto obrisem, pojavi se slican dijalog i tu se dozvoli aplikaciji da vrsi izmene, i onda radi sve ok. E sad, izgleda da to kod tebe nije slucaj, mislim da je to problem sa kit-kat-om, ne znam kako i da li moze da se ovo sredi, ako neko zna neka javi...

Poslednja izmena:
Da li postoji neki univerzalni video downloader za Android? Znaci ne samo youtube nego npr Vimeo, Liveleak...

Molim
Na linku koji sam postavio je 1.0.1 verzija, probaj sa njom ako nisi.
Ne koristim ni jedan ni drugi, naleteo sam na informaciju guglajući.
Za ostale kojima je potrebno, 2Lines for Viber i 2Lines for WhatsUp rade upravo ono što im ime kaže.

2Lines for Viber 1.0.1 Apk – Use Two Viber Accounts on Same Device
E, zanimljivo, ta verzija radi, morao sam je skidati za mirror linka.
Finalni zaključak je da je program za obe kojima nije bitno da budu Online na dva broja istovremeno.
Radi na principu čuvanja jednog profila i menjanju tog drugim, i tako svaki put kada se menja "linija", što jeste znatno brže nego da korisnik radi to sve ručno, ali i dalje vrlo nepraktično.

Ljudi treba mi alternativa za play store, dosadilo mi da googlam za neku apk koju nemam na play store zbog naseg regiona.
Sta kazete, getjar ili amazon?

Kako da sa tableta kontrolišem drugi android sa hdmi izlazom ( sa kojim mi je TV-smartTV) ? Probao sam teamviewer, remodroid, remote kontrol. Možda je problem da to uspe u istoj mreži?

Nazad
Vrh Dno