Pa tamo gde moze da im dobaci lanZa 1000 domacinstava koliko pokrivaju![]()
Koji router si dobio?Zamenio ruter, ali problemi se nastavljaju :d
Prvo nisam imao net uopste, nakon cimanja sa podrskom, jedno 20 minuta, proradio je, ali i dalje je ADSL2+.
Ja stvarno ne znam sta oni rade :smash:
EDIT:
Na mts portalu i dalje stoji NET 10 iako mi je covek u poslovnici rekao da je podnesen zahtev za NET20 i dao mi novu opremu.
Meni je na 1370m kačenje sa VDSL-om 28/4 speedtest mi pokazuje 19.85/1.95 ping je 34ms, dok sam sa ADSL-om imao max. kačenje 16/1 a speedtest je davao 9,75/0.95 i ping 25ms. Meni je ovo super a pored svega radi stabilnije i modem se brže povezuje.
Pozdrav!
Takodje sam 1600m i 20/2 radi bez problema mesecima vec.Cak mi stoji da moze i oko 30/4 ali verovatno bi to pucalo dosta![]()
Ne postoji ta varijanta ZA SADA i ne mozes dobiti vdsl a da nije 50 brzina neta, vec samo 10.Jel ima neko VDSL uz BOX paket a da to nije onaj od 50/2 vec neki sporiji na malo vecoj udaljenosti od centrale? Jel moguce uopste uzeti to, dogovoriti se nekako sa njima?
Jel ima neko VDSL uz BOX paket a da to nije onaj od 50/2 vec neki sporiji na malo vecoj udaljenosti od centrale? Jel moguce uopste uzeti to, dogovoriti se nekako sa njima?
ZTE H367N
To nije to sto je on pitao ti imas 10 net a on pita za 20 predpostavljam cim kaze da nije zainteresovan za 50 i jos besto ti imas box 2 znaci net ti nije u boxu opet nije ono sto je on pitao.Imam ja vdsl uz box 2( tv i fiksni) i internet od 10 koji mi nije u boxu zato sto je jos uvek pod ugovorom za tablet koji sam uzeo pre 18meseci. Vdsl sam dobio zato sto sam trazio dodatni stb a sa adsl nisu mogli da mi obezbede 2 stb sa hd kanalima i inernet 10/1. Ne znam koliko sam udaljen od centrale.
Sta znam, deluje mi slicno kao na HG532e.Kakav je wireless signal na tom ZTE ,ja imam HG630 i nisam bas nesto zadovoljan.
To nije to sto je on pitao ti imas 10 net a on pita za 20 predpostavljam cim kaze da nije zainteresovan za 50 i jos besto ti imas box 2 znaci net ti nije u boxu opet nije ono sto je on pitao.
Dakle ne moze 20/2 u boxu bilo kojem. Moze samo 10 i 50.
Danas pokušao da podnesem zahtev za 50/2 Mb/s ali .....
Kako sam još pod ugovorenom obavezom ( još oko 7 meseci) za 20/2 Mb/s ne može nova akcija 5 meseci po1 din kad sam već imao akciju 3 meseca po 1 din kad sam potpisuivai ugovor za 20/1, i mora da bude najviše 3 meseca do kraja ugovorene obaveze.
Može samo povećanje brzine na 50/2 bez akcije a mesečna nadoknada bi iznosila 3700 din.
Nalazim se na 990 m od centrale i nebih mogao baš punu brzinu 50/2 da dobijem ali mogao bih oko 45 ...........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari