.. Home dugme mi deluje malo glasnije nego sto sam ocekivao, ne znam da li je i kod ostalih tako?!
Ako hoćeš još malo enigmatike primeti da dole piše u poslednja 24h a ne od skidanja sa punjača ili od 100%
Nema teorije da se ti podaci saberu u Screen On kakav smo navikli na Androidu, Apple je jednostavno previše mističan što se tiče pružanja uporedivih i konstantnih podataka o autonomiji. Jedina relevantna stvar je taj Usage, kao neka tačka poredbe, ali opet, i dalje mi je tu nejasno koliko mi je ekran zapravo bio uključen, a koliko isključen od 100% do nekih 5% kad baš mora da ode na punjač. To je malo bezveze, moraćeš da se navikneš na tako nešto 🙂
Jel si siguran? Ja sam tu viđao neke nebuloze, tipa 2-3h kad se sabere a ima još 85% baterije
@ChobbyNS
Usage je vreme rada ekrana
Za ekran ukljuci stopericu svaki put kad koristis telefon 😛
Sto se opterecujete takvim ******stinama? Realno, baterija na ip6 mi traje isto ili bolje nego sto mi je trajala na Note 3 ili S5, ali ono najbitnije je da telefon moze dan da izgura bez da se cimas oko punjaca.
Sto se tice onih 8h sot... Taj koji 8h dnevno gleda u displej telefona je bas dokon.
ProMaster, kakvi su utisci posle androida? Citajuci temu, skontah da si imao note 3 pre 6s? iOS vs android
Facebook aplikacija mi ubija bateriju, background usage 37% zadnja 24h wtf :/

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari