Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Ljudi, prešao sam sa Androida pa mi treba pomoć, da li neko zna neki dobar budilnik za iOS? Voleo bih da ima 'Fade in' (postepeno pojačavanje zvuka) i neke Zen melodije jer to najlakše podnosim ujutru 🙂
Na Apple store-u sam našao neki iHome sleep koji je OK po tom pitanju međutim nekoliko puta se dešavalo da umesto melodije koju podesim zvoni neka druga užasno neprijatna i iritirajuća. Čini mi se da se to dešava kada budilnik bude u background-u, a ne aplikacija koja je otvorena (na ekranu).

Drugo, kada legnem uveče upalim Silent mode pošto obično kucam neke poruke pa da ne probudim druge i tako mi se desilo da mi se alarm ne čuje, pretpostavljam da je to do iOSa, ali pošto nisam siguran onda bolje da pitam (na Androidu nije bilo tako, što mi je odgovaralo - da mi se upali alarm iako mi je telefon u Silent modu).

Podesis "do not disturb" a ne silent mode za period kad neces zvono i sms i notifikacije, alarm radi normalno. Za budilnik mozes npr "Sleep Cycle" ujedno je i sleep analyzer a ima dosta lepih melodija plus ima fade in

Podesis "do not disturb" a ne silent mode za period kad neces zvono i sms i notifikacije, alarm radi normalno. Za budilnik mozes npr "Sleep Cycle" ujedno je i sleep analyzer a ima dosta lepih melodija plus ima fade in

Dobar je Sleep Cycle, samo srce bateriju ko nenormalan. Skine bar 30% tokom noci.

Pa te aplikacije koje drze upaljen displej ili nesto mere, sve do jedne ce ti sazvakati bateriju. Meni je recimo zanimljiva fora sa TuneIn kad namestim da se upali radio kao alarm, ali isto skine jedno 10-15%. Resenje je punjac, drugo ne pomaze.
Inace, kod mene alarm radi i kad je na silent prebacen onaj taster. Mislim na alarm koji imamo po defaultu.

Za sleep cycle pise da ga turis na punjac a displej je ugasen...

Dobra je ta mophie, ipak bih za te pare isao na Apple. Velika je stvar što ne moraš da nosiš još jedan punjač sa sobom. Drugi video ne bih komentarisao, negledljivo je iritantan. I nije mi jasno zasto obojica uporedjuju case sa power bankom

Btw, otići ću do istyle-a pošto me zanima koja je razlika između crne kožne futrole za 6 i 6s, s obzirom da je razlika 1.400 din

Pa nije ista nabavna cena. Tj. svi dodaci koji su pravljeni za starije telefone (iPhone 6) imaju nižu cenu kada se pojavi novi iPhone 6S.

Ljudi, prešao sam sa Androida pa mi treba pomoć, da li neko zna neki dobar budilnik za iOS? Voleo bih da ima 'Fade in' (postepeno pojačavanje zvuka) i neke Zen melodije jer to najlakše podnosim ujutru 🙂
Na Apple store-u sam našao neki iHome sleep koji je OK po tom pitanju međutim nekoliko puta se dešavalo da umesto melodije koju podesim zvoni neka druga užasno neprijatna i iritirajuća. Čini mi se da se to dešava kada budilnik bude u background-u, a ne aplikacija koja je otvorena (na ekranu).

Drugo, kada legnem uveče upalim Silent mode pošto obično kucam neke poruke pa da ne probudim druge i tako mi se desilo da mi se alarm ne čuje, pretpostavljam da je to do iOSa, ali pošto nisam siguran onda bolje da pitam (na Androidu nije bilo tako, što mi je odgovaralo - da mi se upali alarm iako mi je telefon u Silent modu).

Na iOS zaboravi za ove alarm aplikacije sa appstore jer sve moraju da rade u pozadini da bi imale te dodatne funkcije kao sto je fade in... i trose bateriju.
Do iOS 9 ja sam alarm koristio samo na androidu jer nije postojala opcija da se iskljuci vibracija za alarm i to zujanje ujutru ume da nervira.
Sada kada moze da se iskljuci vibracija ostao mi je jedino fade in problem i taj sam resio tako sto sam napravio melodiju na PC i editovao da ima fade in, i posle ubacio preko iTunes-a u telefon. To je po meni jedino resenje 🙂

Sajt imore, source Apple. :d

A kamera jeste odlična 😉

Као неко ко је прво имао АјФ 6 па сад АјФ 6ес, морам изјавити да је на основном за нијансу била боља батерија... Још имам бољи ТМСЦ чип :/ Јако тешко дан изгура у мало јачој употреби... Отуд можда и овај ужасни кејс.

Да је батерија мало гора од овог, телефон би био неупотребљив. Надам се да ће се Епл позабавити овим

Poslednja izmena:
Ne verujem da će se baviti baterijom više, sad kad su izbacili case sa baterijom. 🙂

Ne verujem da će se baviti baterijom više, sad kad su izbacili case sa baterijom. 🙂

Мислим у будућности =] на новим моделима. Јер ово је брука... Пуним телефон два пута, једном на послу и једном кући током јачег коришћења... Током обичног, стално се прибојавам хоћу ли имати потребе за активнијом вечери и јачом батеријом или не -_-

Poslednja izmena:
Očito si heavy user, ja ni sa 5s sa mnogo slabijom baterijom nemam nikakvih problema. Meni više deluje da će ubuduće razvijati case-ove sa baterijama.

+1
Slazem se, samo mislim da su bar mogli onu grbu malo da nekako "razvuku" pa da bar lici na Mophie ili Spigen case. Ali bi u tom slucaju opet dosli na to da bi sa case-om telefon bio deblji.

Očito si heavy user, ja ni sa 5s sa mnogo slabijom baterijom nemam nikakvih problema. Meni više deluje da će ubuduće razvijati case-ove sa baterijama.

Umesto da razvijaju telefone sa baterijama ...

addtext_com_MTEwMTM1MTA3MTg1.jpg

+1
Slazem se, samo mislim da su bar mogli onu grbu malo da nekako "razvuku" pa da bar lici na Mophie ili Spigen case. Ali bi u tom slucaju opet dosli na to da bi sa case-om telefon bio deblji.

Ta grba izdvaja apple case od ostalih, plus omogucava da se lakse stavi, bez skidanja delova. Meni lično ne smeta, čak mi se taj njihov najviše i svidja. Ako bude koštao ovde do 120€, kupiću ga, dobro dođe tako nešto za putovanja

Poslusaj me kad ti kazem da nisam se nikad prijatnije budio nego uz Fitbit One - sem sto mi prati san alarm koji podesis na njemu te bas prijatno probudi sa vibracijom. Nema sanse da nesto takvo postignes sa zvukom - a i problem sa prijatnim zvukovima je sto su cesto prijatni i onda ako si umoran ih prespavas (sto je bio meni slucaj).

+1

Iako nisam protivnik case-ova, mislim da oni u slučaju 6-ice značajno narušavaju izgled telefona, za razliku od recimo 5-ice. Pa opet viđamo da ljudi trpaju svašta na te telefone i često to ne liči ni na šta. Ne računajući grbu, ovaj apple case je dopadljivog dizajna, pa pretpostavljam da će u nekim budućim iteracijama ta grba biti razvučena ili će biti izmenjena na neki dopadljiviji način. Obzirom da su za MacBook mogli da razviju one listaste ovalne baterije da bi ih uklopili u kućište, ne vidim zašto neki idući put ne bi mogli slično i sa case-om za iphone.

U svakom slučaju mi sve ovo deluje da do nekog proboja nove tehnologije neće biti većih promena na polju baterija za iphone.

Meni je ovaj case odvratan 😀 Radije bih uzeo 3x vecu externu bateriju za 3x manje para.

Kako koji dan ide, smatram da je sve gora i gora baterija na ovom telefonu 😀 Izgleda polako poconjemo svi da budemo svesni toga.

Ne, nisam heavy user. Kad sam heavy user, tj. kad igram igre, potraje mi 4-5 sati max 😀

Poslednja izmena:
Ta grba izdvaja apple case od ostalih??? A zamisli da je nazad neki xiaomi znak? Onda bi verovatno bila ogavna. Ne, ozbiljno. I jos bi dao 120e za ovu tragikomediju od dizajna i kapaciteta? 1877mAh?[emoji16] [emoji16] Za putovanje??? Za te pare mozes da uzmes ~10 powerbank-ova od 10k mAh i da punis telefon do prvog maja sledece godine. Lakse se stavlja od ostalih [emoji1] [emoji1] Da, tacno 0,09 sekundi brze od Mophie case-a.

I jos leksina izjava da je dopadljivog dizajna ne racunajuci grbu... To kao da kazes da je dizajn novog Aston Martina odlican, ne racunajuci karoseriju...

- Grba
- Dobro izgleda
- 120€
- Kupiću ga

Izmedju je sve ok, ali ove četri stvari isteraše oči

Tvoj novac kako god

Ta grba izdvaja apple case od ostalih??? A zamisli da je nazad neki xiaomi znak? Onda bi verovatno bila ogavna. Ne, ozbiljno. I jos bi dao 120e za ovu tragikomediju od dizajna i kapaciteta? 1877mAh?[emoji16] [emoji16] Za putovanje??? Za te pare mozes da uzmes ~10 powerbank-ova od 10k mAh i da punis telefon do prvog maja sledece godine. Lakse se stavlja od ostalih [emoji1] [emoji1] Da, tacno 0,09 sekundi brze od Mophie case-a.

I jos leksina izjava da je dopadljivog dizajna ne racunajuci grbu... To kao da kazes da je dizajn novog Aston Martina odlican, ne racunajuci karoseriju...

Imputiraš da sam neki fanboy, što apsolutno nije slučaj. Drugo, mophie uopšte nisu puno jeftinije. Treće, ne moram da mislim na još jedan kabl prilikom putovanja (a tada mi jedino i treba taj case). Četvrto, to što je tebi ogavna ne mora uopšte da znači da jeste ogavna. Porediš battery case i power bank, što je besmisleno. Kao da ja tebi kažem da za cenu iphone-a možeš da kupiš kartica za halo govornice do kraja života.

I nema potrebe da se nerviraš zbog tuđeg mišljenja 😉

Imputiras? Mophie je majka mara za ovu rugobu od apple casea!

Ko kaze da se nerviram, vise sam se nasmejao[emoji1] Mophie nije puno, ali je jeftiniji. Jos 1000mAh vise ima. I realno lepsi dizajn, bar za vecinu.
Jos jedan kabl koji ionako stoji u powerbank-u?[emoji1] Bas mnogo ima da se vodi racuna o njemu[emoji1]

Ne kazem da si fanboy, ali ovaj kejs i cena je stvarno blamaza bilo koje kompanije, a kamoli apple-a. Doduse, takav proizvod se i ocekuje od njih, zato su i tu gde jesu [emoji1]

Sto se tice kartica sa halo govornice, omasio si poentu[emoji4]

Ziveli

Nazad
Vrh Dno