Pa napisao sam ja nedavno, evo ponovo, ajde, u pitanju je 6S..
Baterija je prosek (ali bolja nego sto se pricalo), moje koriscenje je sledece i meni svakodnevno izdrzi vise od 12h, znaci skidam sa punjaca oko pola 9 kad krecem na posao i stavljam na punjac kasno uvece, od 22h pa navise.. od 1-2h razgovora na dan, do 30,40 sms, mozda sad i vise jer sa devojkom razmedjujem imsg, oko nekih sat, sat ipo vremena sve ukupnog koriscenja fb, fb msg, viber, WA, citanje vesti s vremena na vreme u toku dana, takodje Tapatalk. Par fotografija. Ono sto sam primetio je da mi je baterija drasticno brzo bila potrosena kad sam koristio navigaciju, bez obzira da li je u pitanju online google maps ili offline Here, imam utisak da mi je baterija bila nesto losija u tim situacijama..Ono sto je odlicno i cime sam stvarno odusevljen je stand by, pre neko vece-jutro, sam u 02h skinuo tel sa punjaca, bio je full pun i do 8h kad sam ustao nije spao ni 1 % baterije i kasnije mi je izvukao ceo dan.. Mislim da ako neko nije okoreli gamer, ne treba da brine oko baterije na 6S..
Kamera - tu nisam nesto merodavan, ali je poprilicno dobra, uporedjivao sam je sa iP6 i tu se vidi razlika, primetno je bolja ova kod 6S.. Sad u toku nedelje planiram da se svrckam malo pa cu vise i slikati i imacu neki znacajniji utisak, nego sto je ovaj sad..
Zvuk - Posle M7 i M8, sve oko je meeehhh.. Ali opet bolje nego na nekim drugim telefonima, zvukom u slusalicama nisam nesto posebno odusevljen. Ono sto me iznenadilo je jacina zvona, apsolutno nijednom nije proslo neopazeno, cak me par puta i presekla zvonjava. Moj utisak je da je vibracija (koju covek mora da oseti da bi video koliko je mocna) i zvuk zvona kada telfon zvoni fantasticno sinhronizovani, tako da ako je telefon na stolu pored vas i ne ocekujete da zvoni, moze stvarno da vas iznenadi..