Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Kako ti nudi zadnja tri pozivana broja? Meni uvek nudi prva tri kontakta koji su u favoritima. I ne mogu to da promenim.

Nemam nikoga u favoritima, tako da mi uvek ponudi listu zadnja tri pozivana broja. Probao i da obrišem listu poziva, tada ili dok ne okreneš nekoga ostaje opcija create new contact.

Hvala, probacu.
Za sada koristim bas ovu kombinaciju koju je leksa predlozio: mail za priv i outlook za biz.
Truba je sto ne mogu imati dve outlook ikonice za svaki email nalog posebno (navike sa androida i winphone-a).

Meni su takvi caseovi ekstra, imao sam takav "šmirgla" case Rock na SGS3 i osećaj u ruci je vrhunski i izgleda super.

Jeste extra osecaj u ruci, ali sam ja imao lose iskustvo s njima.. Dosta je krut case i na par mesta mi je sjebao ionako osetljivu lajsnu, iphone 5 je bio u pitanju..

Kamera, prilikom pokretanja zamuti se ekran na kratko. Kažu da je do iOS.

Strasno
Meni se desavalo da me neko zove i odjednom nestane poziv sa ekrana ali i dalje zvoni
Onda pritisnem dva pita lock dugme,odbijem poziv pa ja nazovem
iOS 6 je keva [emoji31]

Jel zna neko da li je moguće podesiti kod 3D Toucha i Phone aplikacije da izbaci više od 3 favorites kontakta? Ne znam zašto su tako glupo napravili samo 3 kad može da stane više. Inače je 3D touch jako korisna stvar ako se aplikacije prilagode

Poceo sam svuda zivo da stiskam jace, tako da ponegde bude i razocarenje sto nece.. Inace kada se podesi na najosetljivije, bas je taman za koriscenje, barem meni..

Kako se uporedjuje ovaj usage battery time sa npr screen on time na androidu... Ne znam kako ovde ta opcija skuplja podatke... ?

Meni danas 4h usage, baterija tek na 50%... Nisam nesto preterano koristio danas telefon, ali nije ni da nisam..

Poslednja izmena:
Veoma loša baterija nemogu da razumem kako tako ozbiljna kompanija može da stavi bateriju koja je za 1000 i više miliamper časova slabija u odnosu na samsung galaxy s6 koji ima takodje slabu bateriju za mene.

Danas bas konstatujem kako 6S moze da mi izdrzi dva radna dana umerenog/normalnog koriscenja za razliku od S6 Edge koji ima na papiru jacu bateriju.
Nisu mAh jedino sto je bitno...

Jel realno da ovih botova ima na sve strane ?? Jel daje Samsung sendvice??

Ako ne, neka plate makar kurs pravopisa...

Poslednja izmena:
6s 64GB, samsung chip.... Baterija izdrzi 2 radna dana normalne upotrebe (usage time 6-7h). Ja sam zadovoljan.

Daju i sok, nemoj tako 🙂

Onda su zasluzili da im metne makar avatar sa natpisom SAMSUNG... 😀 Neki ono, sljasteci.. Ali obavezno i pravopis malo neki kursic, kako se sta pise, znakovi interpukcije (sta je wtf to i kako se koristi)... No, da se vratimo onom nasem... Evo posle 2 dana koriscenja, jos par utisaka..

- Izgled - Kao sto juce rekoh, svidja mi se ovaj dizajn, mada opet, veliki sam fan HTC-ove M serije i po meni je to vrh, narocito stari M7, moje ruke nisu drzale telefon koji je lepsi i koji lepse lezi u ruci, a onaj dan sam ih sabrao u temi o telefonima koje sam imao i imao sam preko 70 modela, mislim da je ovaj 6S 72. model koji posedujem.. Home dugme mi deluje malo glasnije nego sto sam ocekivao, ne znam da li je i kod ostalih tako?!

- Ekran - Bio sam skeptican, imao sam dugacak staz sa FHD ekranima, pa sam prema ovom na 6s imao dozu rezerve, medjutim, moje oko ne vidi nikakvu razliku, cak sta vise svidja mi se prikaz boja, nisu drecave suvise, niti previse blede, skroz su ok za moj ukus..

- Kamera - Tu sam totalni duduk, za moje potrebe superiska, ono sto sam danas probao bilo je direktno poredjenje sa 6, ova na 6S u istim uslovima deluje osetno svetlije i boje su tacnije, to je ono sto mogu i znam da vidim, za ostalo pojma nemam.

- iOS - Sve radi super, brzo mi je leglo sve, nije proslo puno od kad sam imao 5-icu tako da je navika ostala.. 3D touch je super, brzo mi je presao u naviku tako da sam uhvatio sebe par puta kako nisam kao juce razmisljao `` e ovde moze da se stiska, daj da probam``, vec mi je bilo instinktivno da stisnem jace za precicu. Definitivno treba izabrati iskljucivo model sa 64Gb, razmisljao sam o 16GB, medjutim Gizmo mi kroz pricu rece da je promasaj i sad kad nakon nepunih 48 sati pogledam Storage opciju, vidim o cemu je govorio..

- Baterija - Posto mi niko nije dao odgovor da li je i kako uporedivo ovo usage vreme na ios-u sa SoT na androidu, ne bih znao da li ovo valja ili ne, jedino sto mogu da kazem je da mi je retko koji telefon uspeo da sastavi , evo sad vec skoro ponoc bez dopune..
IMG_0059.PNG IMG_0058.PNG IMG_0057.PNG

E sad jos jedno pitanje, da li se sabiranjem ovih vremena koji su ispisani da je app provela on screen, moze dobiti ukupna suma screen on time-a ?

Poslednja izmena:
Pokusacu da ne ispadnem glup u drustvu ali moram da pitam kakva logika stoji iza phone apk i 1h i 30min sot koji su vezani za nju ? Deluje kao da si svo vreme pricao sa upaljenim displejom ili.. ?

Pokusacu da ne ispadnem glup u drustvu ali moram da pitam kakva logika stoji iza phone apk i 1h i 30min sot koji su vezani za nju ? Deluje kao da si svo vreme pricao sa upaljenim displejom ili.. ?

Svetleo bi sad u mraku da je tako 😀

nego mozda je to da se odredjena app nalazila ``na ekranu`` to vreme.. opet kazem mozda, deluje mi kao moguce...

Sta znaci na ekranu ? Na ekranu iako je ekran ugasen ?

Sta znaci na ekranu ? Na ekranu iako je ekran ugasen ?

Mislio sam na to da ekran prikazu tu neku app, kao npr Viber na ekranu, znaci da je koriscen viber to neko izvesno vreme.. jasno mi je tvoje cudjenje, kako on screen kad je screen na off dok se telefonira.. 🙂 Ne znam ni ja da li mi je razmisljanje usmereno u dobrom pravcu.. Sto je najgore, gledam ovu statistiku i pocinjem da se nerviram sto ne mogu da prokljuvim sta ustvari pisac ovim hoce da mi kaze..

Pa da, to je ta logika verovatno.
A to vreme na ekranu se računa u zadnjih 24h, nebitno kad je punjen telefon.

Nazad
Vrh Dno