@pedja
Ja sam vratio 8.1... Možda je do store-a, dosta koristim navigaciju, pa nisam mogao ostati na w10, a i ne mogu podneti činjenicu da mi nema lumia camera aplikacije... L1020 i obična kamera nije rešenje...
Znam, al nema srpski voice![]()
Sad proverih na L435 i radi bez problema. Neverovatno kakav mali telefon sa skromnim specifikacijama a stvarno jako lepo radi na WP10, vidno bolje nego na WP8.1.
Da li je neko apdejtovao sistem sa 10.581->10.586 ?
Sad tek provaljujem da groove pusta samo dve pesme kad je ekran zakljucan i posle stane ,dal ja nesto gresim ili ?
Piši im u Windows Feedback, nemam WM10 Insider, tako da ne mogu da proverim, ali sigurno će ti neko to proveriti, da li je do tebe ili je tako svima.
Normalno jer ima gigabajt RAM memorije. Verujem da na L520 ne radi tako sjajno. Probao sam na L630 koji je malko jaci od L520 i realno primeti se usporenje w10m u odnosu na WP8.1.
Imam L520 kao rezervni telefon, koji retko koristim i baš razmišljam ima li uopšte svrhe na njega stavljati wp10?
Hoće li ga više srediti... Za nekih nedelju dana treba da uzmem 640ku, da li korišćen LTE ili nov DS, još ću videti, i sve me više svrbi 10ka... Ali ovakva kakva je sada nekako mi se ne instalira. Dovoljno sam 630ku izmučio. :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari